|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:00 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Pavelito napsal: |
Dřepy
3x10 s 15kg (beru to váhu na jedné straně, nechci si řikat, že zvedám 50 kg třeba, stačí mi vědět, že na jedné straně mám 15kg, přidávám rovnoměrně, pro SHADE: bude to tedy 15x2plus20 :D = 50?)
|
Jojo přesně tak :) Jen se to nauč psát, píše to tak každej :) Pak ti sem zbytečně nebudou lézt lidi a myslet si, že zvedáš jen 15 Kg :) U dřepů ti to půjde dobře nahoru, když do toho slušně jíš, tak +5 Kg za tejden se dá po určitej čas.
Taky mi přijde, že ten poslední trénink jedeš hrozně málo sérií, hrozně moc cviků... |
v podstatě mi je jedno, co si kdo myslí o tom kolik zvedám....pro mě je duležitý nabírání síly a to cítím. Celkově se stav zlepšuje. Počet cviků mám pořád stejný akorát je střídám, možná to vypadá jinak, protože jsem to blbě rozepsal (tzn. jinak než minule) _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
28.4. Volný den (ale jak se dozvíte není už zas tak volný)
Fyzický a psychický stav
Ráno jsem vstal o hodinu dříve, sám od sebe a budu to tak praktikovat častěji. Po probuzení a hygieně jsem se protáhl, protože ze včerejšího tréninku jsem byl celkem polámaný a moje problémy s termoregulací mi zase "poskytly" studené ruce a nohy. Po protažení jsem si dal ovesnou kaši opět a ulehl s kávou na půl hodinky do postele, kde mě stihla jakási slabost a šla na mě zima. Donutil jsem se vstát sedl na rotoped a asi 4 minuty si zašlapal, ikdyž jsem si vědom, že to není ideální pro mě. Po šlapání jsem se cítil však o milion procent lépe. Našejkoval jsem si na cestu do školy gainer a popadl banán. Musím uznat, že za poslední měsíc nejvíc fajn ráno....Plně zasycen, plný energie. Je mi fajnově. Ve škole doplňuji energii a tekutiny na odpoledne. A co se děje odpoledne? Zde si odškrtávám jeden cíl. Zapojuji se znovu do fotbalu. Jako trenér, ale přece i to je pro mě splněný cíl. Těším se moc. Konečně pořádný kontakt s okolím. Nemusím věčně jezdit sám doma z nudy na rotopedu nebo navštěvovat babičku projíždkou na kole.
Jídelníček
držím stále objemový, ale s tím rozdílem, že jsem ubral na bílkovinách přidal sacharidy ( hlavně do sebe cpu hodně těstovin poslední dobou)
Dále také jím víc "nezdravých" věcí od zmrzlin přes čokoládu, piškoty, a dnes mám chuť na pudink, takže přijde i na ten. Sám na sobě jsem si vyzkoušel, že snaha cpát všude bílkoviny byla blbost, na to nabývání potřebuju naprat sacharidy, což teď dělám a cítím se lépe. Pečivo jsem trošku omezil, ale stále ho mám na svačiny, ale místo jedné "dávky" pečiva, si raději rozpeču sýr na těstoviny, nebo nasekám šunku na těstoviny kápnu na to olivový olej nebo kečup a sním tuhle chuťovku. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
člověče.. ty přestaneš jezdit na rotopedu ale začneš hrát aktivně fotbal.. to sis (z hlediska omezování aerobky) opravdu pomohl
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
ale určitě tam nebudeš jenom stát.. jasně že se nezapotíš jako kdybys hrál zápas, ale určitě si na tréninku min. půl hodinky zahraješ takovej ten fotbálek s malýma brankama na malým prostoru (sakra, jak se tomu vlastně říká?), u toho se taky dobře zapotíš, když vlastně pořád sprintuješ.. ale co ti do toho budu kecat, ty sám víš jak to bude.. jenom jsem se lekl, že začínáš zase "blbnout" a jdeš do přehnané aerobky..
/sry za spam v logu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Ty máš taky problém s prokrvováním?...
Mě někdy až fialoví prsty :) Nehtová lůžka, víš.
Přiberem a bude to s pohodě. Já jsem si myslela, že se to spraví více sportováním, ale je to vážně vahou.
Jinak ty sice potřebuješ sachry, ale i tuky. Nechceš začít dlabat oříšky?
Lískové, mandle...arašídy (s kávovým jogurtem  ).
Ještě doporučuju jednu věc.
Kup si slunečnicová/sezamová/lněná semínka, víš, takové ty co se dávají na/do pečiva. Ještě dýňová. Když si to nasypeš do cottage, chutná to fajn. Není to nic nepříjemného, přijmeš víc energie a více zdravých tuků.
Není to moc velký výdaj. Jen mě to napadlo, když jsem procházela Albertem, že ti to řeknu :)
btw. Měl jsi pravdu. Když se o to jídlo tolik nestarám, občas mi bleskne hlavou "no jo ale co když" ale cítím se šťastnější.
Mimochodem docela jsi mě s tím fotbalem inspiroval. Dřív jsem hrála basketbal. Jenomže už se k tomu nejspíš nevrátím a ani nemám jak.
Ale zkusím pátrat:)
Hodně štěstí.
btw2. pokud ještě pořád sháníš nějaké recepty, o víkendu budu mít čas. Jen si řekni o pm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | ale určitě tam nebudeš jenom stát.. jasně že se nezapotíš jako kdybys hrál zápas, ale určitě si na tréninku min. půl hodinky zahraješ takovej ten fotbálek s malýma brankama na malým prostoru (sakra, jak se tomu vlastně říká?), u toho se taky dobře zapotíš, když vlastně pořád sprintuješ.. ale co ti do toho budu kecat, ty sám víš jak to bude.. jenom jsem se lekl, že začínáš zase "blbnout" a jdeš do přehnané aerobky..
/sry za spam v logu |
nene v pohode, neni to spam.
Nezapojuju se hele, :D snažim se šetřit do posilovny, abych tam měl sílu, tam je to potřeba :D sice je to těžké koukat se na něco, co máš rád, ale držim se _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Ty máš taky problém s prokrvováním?...
Mě někdy až fialoví prsty :) Nehtová lůžka, víš.
Přiberem a bude to s pohodě. Já jsem si myslela, že se to spraví více sportováním, ale je to vážně vahou.
Jinak ty sice potřebuješ sachry, ale i tuky. Nechceš začít dlabat oříšky?
Lískové, mandle...arašídy (s kávovým jogurtem ).
Ještě doporučuju jednu věc.
Kup si slunečnicová/sezamová/lněná semínka, víš, takové ty co se dávají na/do pečiva. Ještě dýňová. Když si to nasypeš do cottage, chutná to fajn. Není to nic nepříjemného, přijmeš víc energie a více zdravých tuků.
Není to moc velký výdaj. Jen mě to napadlo, když jsem procházela Albertem, že ti to řeknu :)
btw. Měl jsi pravdu. Když se o to jídlo tolik nestarám, občas mi bleskne hlavou "no jo ale co když" ale cítím se šťastnější.
Mimochodem docela jsi mě s tím fotbalem inspiroval. Dřív jsem hrála basketbal. Jenomže už se k tomu nejspíš nevrátím a ani nemám jak.
Ale zkusím pátrat:)
Hodně štěstí.
btw2. pokud ještě pořád sháníš nějaké recepty, o víkendu budu mít čas. Jen si řekni o pm. |
To lněné semínko mám v proteinu od Phd. sice to trošku škrábe v krku ale chutove neni zlé, jinak s těma oříškama jsem tě předehnal :D mažu si na kousky piškot arašídové máslo, někdy i s banánem.
Jídelníčky už taky neřeším, nemá to cenu, nějaká ta čokoláda, zmrzlina v tomhle vedru nebo piškoty pudink, no co, když mám chut a místo v břiše hodím to tam. A že mi rostou kozičky? To je přece dobře :D
No jestli budeš mít nějakej pěknej receptík tak šup s nim i klidně sem. Já založím konečně ten blog někde a budu tam shromaždovat i recepty, tak mi muzes pomoct když se ti bude chtít, nenecháme do toho spadnout další lidi přece....jinak jak se ti daří? Jde to taky nahoru? Hlavně pocitově? U mě nehorázně _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Tak to nepředehnal:P Já jím přírodní, arašídové máslo bych nesnědla asi:D Ale defakto předehnal:D
No slunečnicová jsou větší, takže by neměly škrábat ...pěkně se to kouše.
Tak myslela jsem pro tebe recept, jávím , že budeš mít blog, a s přítelem plánujeme taky jeden (v tomhle jsem tě předehnala zase já - myšlenkově:P) a já budu fungovat jako kuchařka :)
Nejde mi to nahoru. Navíc jím míň když si nepočítám, což mi dělá starosti. Ale jsem na tom psychicky lépe. Tak co si vybrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 5:40 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Tak to nepředehnal:P Já jím přírodní, arašídové máslo bych nesnědla asi:D Ale defakto předehnal:D
No slunečnicová jsou větší, takže by neměly škrábat ...pěkně se to kouše.
Tak myslela jsem pro tebe recept, jávím , že budeš mít blog, a s přítelem plánujeme taky jeden (v tomhle jsem tě předehnala zase já - myšlenkově:P) a já budu fungovat jako kuchařka :)
Nejde mi to nahoru. Navíc jím míň když si nepočítám, což mi dělá starosti. Ale jsem na tom psychicky lépe. Tak co si vybrat... |
No to já asi na tom budu podobně, jím míň na množství, ale 100% víc na kalorie. Ono by bylo nejlepší si rozpočítat kolik kalorií přijmout, aby byly přírůstky větší a zaručený _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
Ideální snídaně: 100g kaše, trošku více skořice, 15g medu a hrst rozinek 30g
B:13,7
S:121,4 (převážná většina komplexních z ovesné mouky)
T:8,9 z toho 1,7
Chcete-li navýšit množství bílkovin připíjejte mléko
Dobrou chuť
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
Hořko-sladký příhřátý jogurt s tmavým žitným chlebem
dopolední svačinka
Ingredience: bílý jogurt 150g, med (20g), holandské kakao (podle uvážení, já dal 2 lžičky
Postup: 1. Připravte si suroviny
2. Dejte jogurt do vhodné nádoby a med do mističky, kterou ohřejete v mikrovlné troubě
3. Po rozpuštění medu, ho nalejte na bílý jogurt, který předtím posypete holandským kakaem.
4. Můžete promíchat a jíst za přikusování do tmavého žitného celozrnného chleba, nebo si namazat tuto směs na tento chléb.
Chuť tohoto chleba známého v Německu pod pojmem Pumpernickel je nasládlá. Recept pochází z Porýnské oblasti. V kombinaci s hořkým kakaem a medem vytváří výborné chuťové kontrasty.
B: 7,5
S: 23,5
T: podle zvoleného bílého jogurtu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
Po tréninku se příjímají především kvalitní jídla. Maso a příloha. Každopádně to tak dělám také, domů přijíždím okolo půl páté a jím okolo páté. Najím se a další večeři dávám až před osmou. Mezitím mám vždy na něco chuť, a to, co si dávám je toto:
Rýžová srajda
Ingredience : Rýže, skořice, sladidlo (gainer,protein,vanilkový cukr,umělé), mléko
Postup: 1. Necháme vařit rýži však déle než se vařit má. Trošku jí rozvaříme...
2. Poleva: Smícháme skořici, sladidlo a mléko - konzistence je na vás, já dávám méně mléka chci mít polevu vždy dost hustou.
3. Trošku rozvařenou rýži co nejvíce "namáčkeme" do připravené misky
4. Polijeme polevou - doporučuji opravdu hustou polevu, aby neprotekla všechna skrze rýži na dno, ale aby vytvořila sladký povrch této dobrůtky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
nebylo by chuťově lepší tu rýži nevařit ve vodě ale zrovna v tom mléce?
Já to dělám takto:
sypanou rýži (ne sáčkovou, z té to nejde protože nenasákne do sebe to mléko-nejlepší je na to kulatozrnná) dám do hrnce a zaleju mlékem. Přidám do toho 1-2 lžičky cukru.Přivedu k varu a vařím cca 20 minut.
Potom přidám skořici a ořechy. Nasákne to do sebe mléko a je to fakt výborná mléčná rýže.
Zkus a uvidíš který postup ti bude líp chutnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | nebylo by chuťově lepší tu rýži nevařit ve vodě ale zrovna v tom mléce?
Já to dělám takto:
sypanou rýži (ne sáčkovou, z té to nejde protože nenasákne do sebe to mléko-nejlepší je na to kulatozrnná) dám do hrnce a zaleju mlékem. Přidám do toho 1-2 lžičky cukru.Přivedu k varu a vařím cca 20 minut.
Potom přidám skořici a ořechy. Nasákne to do sebe mléko a je to fakt výborná mléčná rýže.
Zkus a uvidíš který postup ti bude líp chutnat. |
To jo, ale já mám rád právě ten sosík, kterej na tom pak ztuhne _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|