- rozcvička OK, lehké
- burpees pěkně s výskokem a tlesknutím nad hlavou , dobře mě to probudilo
- thrusters, dal jsem nízkou váhu, nechci zkraje nic přehánět
- u shybů ani u kliků nebyla síla
- okruh na střed mě totálně vyčerpal, původně jsem ho měl dát 3x, ale dal jsem ho jen 2x, protože jsem byl totálně KO
- na konec plank
Na dnešní trénink jsem se dost těšil, ale jaksi se moc nevyvedl. Na můj vkus to bylo moc překombinovaný a navíc po té přestávce mi nezbylo moc síly.
Zítra bych si chtěl jít zaběhat nebo něco na ten způsob. Ještě uvidím jak se budu cítit, podle toho přizpůsobím situaci.
video dne :
HIIT..
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Po včerejším tréninku mám namožený vzpřimovače jak svině . Chtěl jsem si jít původně zaběhat, ale počasí bylo hnusný a já se cítil nějak divně, unavenej, bez energie.
Od zítřka už chci rozjet nějaký solidní trénink. Do školy nejdu, protože zítra se jde do kina, kam já nejdu. Nechci utrácet prachy za zbytečnost.
Z čeho mám radost je ta nově otevřená posilovna Cocmana. Chtěl bych tam,co nejdřív zajet a zacvičit si.
18:20 – Večeře : brokolice, 2 vejce natvrdo, 50 gramů tuňáka, kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, med na dochcení)
21:30 – 2. Večeře : 125 gramů plotučného tvarohu
video dne :
Trénink v parku...
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Dřív jsem ho pil kvůli tomu, že tam bylo málo tuku, dneska už ho kupuju nějak z principu. Nekupuju to krabicový za 10kč. Dávám přednost mlíku od Olmy v umělohmotný flašce. To je trochu kvalitativně jinde, ale i tak není nad bio mlíko .
Dneska už jsem se cítil super. Ráno jsem byl na procházce se psama, pak nějaký domácí práce, vaření jídla atd. . Odpoledne 1. pořadnej trénink po skoro týdenní pauze.
Výpady s JČ (26kg) 3x10+10
Floor press (31kg) 3x10
Trh s JČ (16kg) 4x5+5
Přítahy JČ k pasu (15kg) 3x10+10
Kladivové zdvihy (20kg) 3x12
Výpony na jedné noze (5kg) 3x15+15
Finišer : Farmers Walk (44kg) 3x40 metrů
+ střed :
10x kolečko z kolen
12x superman
20x most
2X
Finišer : TGU (8kg) 5+5
čas celkem - 65:00
COOL DOWN
člunkový běh
20 minut strečink
Hodnocení tréninku : 9/10
- rozcvičce docela začínám přicházet na chuť, pěkně mi to rozproudí krev v těle, nezabere to moc času a ani mě to nijak neunaví
- výpady celkem těžké, ale zvládl bych více
- floor press také obtížný, ale zvládl jsem to s rezervou, příště navýšíme váhu
- trhy dneska jen lehce, příště dáme 20kg
- přítahy JČ byly OK
- kladivové zdvihy i výpony spokojenost, pěkné procítění svalů a napumpování
- farmers walk OK, ještě byla rezerva
- okruh na střed těla byl good, hlavně jsem spokojený s kolečkem, už tam vidím docela dobrej pokrok
- na úplný závěr jsem dal TGU, to mě dodělalo
Dneska velmi výživný trénink. Se vším jsem spokojený. U všeho dobrá technika a i z toho mám celkově dobrý pocit.
Doufám, že od nynějška už nebudou v tréninku žádné zádrhely, pauzy, atd. Prostě to chci trochu rozjet.
Zítra bych si chtěl jít nejraději zaběhat. Pokud bude ošklivo, tak si dám něco doma (švihadlo, burpees).
video dne :
Video o tom, jak přimět lidi, aby dali před eskalátory přednost schodům .
Ve škole jsem nebyl, protože tenhle týden jsou náhradní rozvrhy, kdy se učí např. jen 3 hodiny, což se mi vůbec nevyplatí kvůli tomu jezdit do Prahy.
Hned dopoledne jsem si šel po dlouhé době zaběhat.
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
10 minut dynamický strečink
5 minut běžecká abeceda
trénink:
5 koleček kolem parku (cca 5 km)
čas - 22:40
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink
Počasí sice nebylo ideální, dost foukalo a byla celkem zima, ale jinak jsem si zaběhal pěkně. Chvíli trvalo než jsem se dostal do tempa, ale pak už to šlo dobře.
Zítra bych to viděl na nějaký kruhový trénink s vlastní vahou.
VEČERNÍ OLD TIME GRIP TRAINING
Pračka přestala ždímat, takže od nynějška dokud si nekoupíme novou, tak prádlo budu muset ždímat .
Dneska jsem si dal :
Docela pěkná zabíračka pro ruce. Hlavní věc, co tenhle old time training posiluje je síla stisku, dále i třeba předlotkí.
video dne :
Steve Maxwell a jeho ždímání prádla .
13:20 – Oběd : těstoviny + cca 200 gramů kuřecího masa, mrkev.. cestou domů jsem potkal kámoše, co jel zrovna ze školy, on ve vlaku jedl nějakou hnusnou bageta a já si tam pochutnával na skvělým jídle
15:25 – Svačina : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, med na dochucení), ½ avokáda.. to avokádo je hnus, příště si místo toho raději koupím mandle
Bylo to myslím nějak takhle - 15x swing s 12kg kettlebellem , to jsem si bohužel moc nedával
10x kliky
15x dřepy
3X
Pak jsem chvíli s Cocmanem nacvičoval techniku cviků. Následoval WOD :
7x Thrusters s velkou činkou (30kg)
7x Burpees
7X
- thrusters strašný, úplně to ze mě vysálo všechnu energii, na konci úplně propocený tričko
- celkově to bylo fakt hodně těžký
čas - 16:30
3 minuty odpočinek
MAX. opakování na 3 minuty - Kolena k loktům
34 opakování
- tenhle cvik jsem si vůbec nedával, navíc mi docela dělalo problém se udržet na hrazdě
Velká trojka :
Chvíli jsem to rozdýchal a pak jsme šli na Mrtvý tah .
Postupně jsme se propracovali od prázdné tyče až k dohromady 80kg, což je moje maximum pro 1 opak.
Následoval Benč . Probíhalo to stejně jako u MT. Postupně navyšování váhy a ubírání opáček. Moje max. bylo 57.5 kg .
Na konec Dřepy . Nejdřív prázdná tyč. Potom postupné přidávání kotoučů. Max. pro 1 opak. bylo 87,5 kg.
Trochu mi dělalo problémy to dostat ze stojanu a jelikož dřepy s velkou činkou nedělám, tak mi dělalo problémy mít to položený na krku. To se snad časem vychytá.
MAXIMA :
Mrtvý tah : 80 kg
Benč : 57,5 kg
Dřepy : 87,5 kg
Snad se to časem trochu zlepší.
Pak už jsem se chýlil ke konci. Zkusil jsem si přeručkovat žebřík a pak pár shybů a konec.
Po tomhle výživném tréninku jsem si dal ještě asi tak 10-15 minut strečink.
Koktejl, sprcha a hurá na vlak .
dojmy z LA. GYM :
Dostupnost super. Z metra Ládví jsem tam byl během několika minut. Potom přichod do tělocvičny. Skvělý prostory. Hodně nářadí,.. 2 klece na dřepy, 2 benče, hodně jednoruček, kettlebelly, medicinbaly, lano, velká hrazda atd. Je tam toho prostě spousta a, co jsem mluvil s Cocmanem, tak tam toho má ještě hodně přibýt.
Co se týče cen, tak je to taky super. Normální vstup do posilovny 65kč, crossfit se vším všudy 90kč. První trénink ZDARMA.
S čím jsem byl asi nejvíc spokojený, je Cocman a jeho parťák Michal. Oba moc v pohodě lidi. S cocmanem jsem si pěkně pokecal a poradil mi s technikou cviků atd.
Prostě celkově fakt paráda. Co nejdřív plánuju přijít znovu. Všem LA. GYM doporučuji .
Z tréninku jsem rozbitej jak pes, takže zítra na 10000000% volno. V pátek musím k doktorce, takže asi ráno si půjdu zaběhat. Ještě se uvidí.
video dne :
Trénink úchopu. Nějaký cviky mě tam zaujaly, možná někdy vyzkouším.
Naposledy upravil Reiben dne st květen 18, 2011 6:19 pm, celkově upraveno 2 krát
já jsem slabej jak čaj , navíc ten benč jsem cvičil asi po roce
No celkově ty výkony jsou bída. Snad to časem půjde nahoru. Jinak, co se stravy týče, tak se snažím už trochu jíst, takže bych měl začít přibírat.
Ze včerejšího tréninku v LA. GYM, mě bolí celej člověk . Co se aktivit týče, tak kromě nějakých procházek se psama jenom odpočívám.
Zítra musím hned ráno k doktorovi, takže nevím jestli si půjdu zaběhat. Musel bych jít hodně brzo. Ještě se uvidí.
JÍDLO :
6:20 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, med na dochucení), banán, krajíc celozrnného chleba + sýr + šunka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru