|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
petr616
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Koupena malta, nechci po trenálu utrácet za gainer. A navíc se snažím hubnout
Pokud to dobře chápu, je vhodné použití ihned po tenálu, případně nějakou rozumnou dobu (15-30 min?) před trenínkem. Kolik dávkujete po terninku? názory jsou od 30g do 100g. Pokud mám vycházet z klasické 30g odměrky gaineru, když dám 25-50g, bude to ok? |
Kdyz chces hubnout, tak s gainerem opatrne, ja davam normalne 50g v "diete" 25g a to jenom po treninku, pred treninkem neni duvod pokud mas kvalitni jidelnicek a jidlo cca 1,5h pred treninkem, ale kazdy na to ma jiny pohled.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Zdarec :)
Hele koukal jsem na dávkování u Mass gainu 14 a má tam psáno, že po tréninku se dává 40g. Nejni to nějak málo? Já jen, jestli by bylo na škodu rozmíchat si třeba těch gramů 60-80. S ohledem na hmotnost, třeba já (76kg, 178cm)
https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain-14.html
tu je kdyžtak článek.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
Moocho radsi ten gainer vyhod, je to stejne jenom mytus
- jinak samozrejme, ze se nemusis ridit davkovanim na etikete, dej si kolik uznas za vhodny, JA bych dal treba tolik, aby mi to delalo cca 50g sacharidu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Já zatim jenom kalkuluju, kolik mě to bude stát, až zase začnu posilovat, takže ho ještě nemám
Chci kupovat každej měsíc 4kila kuřecího (140g denně) a k tomu jsem chtěl nějakej rozumnej PTN. Což mi přišel tenhle ideální :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
jo proc ne, ja mel cokoladovou prichut a ta byla dobra _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so květen 21, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: st květen 25, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Tak mám Mass Gainer od Nutrendu čokoládu. Chutná jako kakao s mlíkem prolitý vodou, ale celkově dobrý  Určitě lepší než protein čoko od Promilu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st květen 25, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda |
pokud je ta coko kakao stejna jako u nocniho tak je to slichta s primesi magi jak vysita...v mlece je to ale uz vyborne...nicmene sem dal napit pritelkyni a povidam..ochutnej to kakao...malem to na me vyplivla...
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
co říkáte na tenhle gainer?
Muskulvit Gainer MASS UP 3600, kokos,6kg
Dávám si ho ve fitku po cvičení a ta chuť je fakt něco nejlepšího co jsem měl. ten kokos je fakt boží :). Přemýšlím, že bych si koupil celé balení. Ale nikde nemůžu pořádně najít složení.
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | bajt napsal: | Tak mám Mass Gainer od Nutrendu čokoládu. Chutná jako kakao s mlíkem prolitý vodou, ale celkově dobrý Určitě lepší než protein čoko od Promilu... |
vzhledem k tomu, že gainer jsou cukry a protein bílkoviny, měl by bejt vždycky lepší gainer... |
To je samozřejmé, jen jsem porovnával pro případné zájemce....
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Pavelito napsal: | | Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda |
pokud je ta coko kakao stejna jako u nocniho tak je to slichta s primesi magi jak vysita...v mlece je to ale uz vyborne...nicmene sem dal napit pritelkyni a povidam..ochutnej to kakao...malem to na me vyplivla... |
Musím souhlasit, Compress night příchuť čokoláda jsem si koupila a byl to první koktejl, který jsem nedokázala pozřít. Jediný lok stačil k tomu, aby zbytek skončil ve dřezu a celé balení pak jsem vnutila kamarádce. Nechápu, že to někdo dokáže konzumovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Pavelito napsal: | | Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda |
pokud je ta coko kakao stejna jako u nocniho tak je to slichta s primesi magi jak vysita...v mlece je to ale uz vyborne...nicmene sem dal napit pritelkyni a povidam..ochutnej to kakao...malem to na me vyplivla... |
Fakt to chutná jako sladkej moment od doktora oetkera :D je to klasa
Na noc je nejlepší Pharma 6HR, ta mi vyhovuje :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: so květen 28, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Hel napsal: | | nanobeast napsal: | | Pavelito napsal: | | Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda |
Musím souhlasit, Compress night příchuť čokoláda jsem si koupila a byl to první koktejl, který jsem nedokázala pozřít. Jediný lok stačil k tomu, aby zbytek skončil ve dřezu a celé balení pak jsem vnutila kamarádce. Nechápu, že to někdo dokáže konzumovat. |
To seš dobrá kamarádka
|
|
| nahoru |
|
 |
dzarda94
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
Zdravím mam dotaz, máte někdo zkušenosti s tímto?PVL Mutant Mass Gainer 6800g
chci si to hlavně koupit kvůli tomu že jeto 6,8 Kg balení a vydrželo by mi to na cca 4 měsíce, jen mě trochu odrazuje množství výrobků na těchto stránkách a hlavně začínající popisky u každého že ten je právě ten nejlepší na trhu a projíždět každý se mi opravdu nechce, zaujal mě tento, pokud znáte nějaký lepší v poměru cena/množství budu velice rád za vaše rady
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|