|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 6:24 am Předmět: |
|
|
Pořád jedu dál, váha je 65, váhy rostou, síla roste, svaly rostou. Díky za zájem. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Pořád jedu dál, váha je 65, váhy rostou, síla roste, svaly rostou. Díky za zájem. |
Urcite? ok uz mlcim :-)
Jo a nekdy hod fotku... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Akorát teď přemýšlím o tom kreatinu vážněji a vážněji, prý třetí měsíc cvičení je ideální s ním začít. I když já si pořád říkám, že já jsem asi jiný připad. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Draper napsal: | | Pavelito napsal: | | Pořád jedu dál, váha je 65, váhy rostou, síla roste, svaly rostou. Díky za zájem. |
Urcite? ok uz mlcim :-)
Jo a nekdy hod fotku... |
Jojo, sleduju to tady pořád. I tvůj log. Tvoje výkony . Já jedu pořád fullbody akorát větší váhy. Fotku bych sem mohl ale hodit, řekl bych že už by mohlo být vidět toho progressu. |
To pochybuji "urcite?" jsem psal, protoze me zarazi ten nahly vahovy progress. Za ctvrt roku jsi pribral 1kg a najednou, kdyz sis prestal vect log, tak jsi pribral behem asi 3 tydnu dalsi 4kg.
Osobne jsem si myslel a myslim, ze duvod, proc sis prestal log psat, zvlast kdyz jsi do toho byl tak zazranej, byl ten, ze sis stejne chtel delat veci po svem, tzn. jist co nejcisteji, zadne sracky, minimum tuku, delat na bricho 100ky opakovani, davat si po treninku a mimo nej rotoped a dalsi veci, ktere jsou v tvem pripade ne moc zadouci a brzdi te v progresuu a uz te nebavilo, ze ti tu do toho porad kecame, coz i chapu :-)
Ten kreatin, ja nevim no, at se ti k tomu vyjadri ostatni. Nic tim nezkazis, rozhodne ti neublizi, ale otazka je, jestli jeste nepockat. I kdyz na druhou stranu, kreatin neni zadna hard core sypka :), tak ho zkusit muzes. Co ti na to rekl trener? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
nepsals teď někdy někde na fóru, že jedeš Tabatu? Ideální pro shazování.. Mám stejný názor jako Draper, ale jestli jsi fakt v pohodě tak se ti moc omlouvám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | nepsals teď někdy někde na fóru, že jedeš Tabatu? Ideální pro shazování.. Mám stejný názor jako Draper, ale jestli jsi fakt v pohodě tak se ti moc omlouvám :) |
Draper má pravdu, ale v jinym smyslu. Není to už o tom tuku, ale o tom že mam asi moc času nebo co...a nedokážu odpočívat. Je to až taková demence, že třeba koukám na televizi a nevydržim v klidu a musim si dát třeba 30 kliků. Hovadiny...ale jinak je to ok, tu tabatu jedu zkrácenou a učím se jí teprve. cviky atd. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
Alespon ze to priznavas. Ty pozustatky anorexie jsou tam porad. A tech 65kg ti taky neverim, mozna tak se 4kg cinkou v ruce :) Pokud ale das fotky, kde bude videt nejaky rozdil, tak se klidne omluvim. Ja vim, nemel bych te tu rozebirat a mel bych se radeji starat sam o sebe, takze uz mlcim :) Jen jeste k tomu neumet odpocivat , to ja znam moc dobre, taky to neumim :) Ne ze bych kazdych 20 minut musel delat kliky nebo si sel 10x za den cvicne vybenout schody, nemusi to byt zrovna sport i kdyz (priznavam, ze jsem na nem zavislej), ale porad musim neco delat, nekam jit, proste byt v pohybu, jinak na me pada unava a jsem nepouzitelnej jak co se fyzicna tak psychicna tyce a neexistuje den, ze bych byl zavreny doma a valel se v posteli, z toho by me asi hrablo.
Blazen: To se zase neda rict, ze by tabata byla primo na shazovani. Muze tim ziskat dobrou kondici, kterou ma po nemoci a se svoji vahou asi jeste slabsi, ale jde o to, za jakym ucelem tu tabatu konkretne Pavelito dela.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tu tabatu kvůli rychlejm vláknům a lepší výbušnosti.
Foto sem dám zítra po posilce, teď se mi nějak nechce fotit. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 06, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Tak co Pavle, jak to jde? Nejake nove pokroky? Opravdu me to zajima, protoze jsem ti tu jednak nejaky cas venoval a jednak mne stale neni jasne, proc jsi skoncil s logem, i kdyz si o tom sve myslim, ale to je jedno, to si necham pro sebe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 06, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tak co Pavle, jak to jde? Nejake nove pokroky? Opravdu me to zajima, protoze jsem ti tu jednak nejaky cas venoval a jednak mne stale neni jasne, proc jsi skoncil s logem, i kdyz si o tom sve myslim, ale to je jedno, to si necham pro sebe. |
Klidně to prezentuj. Dřív jsem měl asi hrozně moc času nebo nevím. Dnes už si ani ty rozpisy na treninky nepíšu prostě už jedu nějakou tu rutinu. Pokroky jsou. Síla a všechno postupně roste a zvládám toho víc a víc. Nemůžu si stěžovat. Pořád mě to baví a to že se mi ty kosty obalujou svalama to je takovej bonus, kterej když to vidim v zrcadle potěší. Jinak teď jsem objednal ten Myofusion, tak doufám, že na něj budu mít jinačí názor než ty. I když myslim si, že chuťově ti chutnaj stejný proteiny jako mě. Tzn. pěna, studená voda nebo mléko a maximálně sladká chuť. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po červen 06, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Foto sem dám zítra po posilce, teď se mi nějak nechce fotit. |
? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 06, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | . Jinak teď jsem objednal ten Myofusion, tak doufám, že na něj budu mít jinačí názor než ty. I když myslim si, že chuťově ti chutnaj stejný proteiny jako mě. Tzn. pěna, studená voda nebo mléko a maximálně sladká chuť. |
Ja mam pocit, ze moji recenzi Myofusion malokdo pochopil....ale to tu resit nebudem. Radeji dej nejaky dukaz toho, co tu pises o svych pokrocich, at uz fyzickych nebo psychickych, jinak si stejne budu myslet sve _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po červen 06, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | . Jinak teď jsem objednal ten Myofusion, tak doufám, že na něj budu mít jinačí názor než ty. I když myslim si, že chuťově ti chutnaj stejný proteiny jako mě. Tzn. pěna, studená voda nebo mléko a maximálně sladká chuť. |
Ja mam pocit, ze moji recenzi Myofusion malokdo pochopil....ale to tu resit nebudem. Radeji dej nejaky dukaz toho, co tu pises o svych pokrocich, at uz fyzickych nebo psychickych, jinak si stejne budu myslet sve |
tak si mysli, to už je tvoje věc přece, ale je pravda, že jsem to tady slíbil, takže bych to dodržet měl _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:50 am Předmět: |
|
|
Já se sem dívám pravidelně, jsem celkem zvědavý, takže bych to foto taky ocenil. :)
Zdá se, že psychicky jsi na tom dobře a i výkony si stále chválíš, ale fakt bych chtěl vidět ten pokrok.
Po 6měsíční nemoci střev se snad brzo vrátím k cvičení, takže je to celkem pěkná motivace, nejsem anorektik, ale taky jsem pěkně mimo svoji obvyklou formu. Držím palce, ať ti to vydrží.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|