Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vladik

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem to sem sice daval, ale jeden pi*us z Blue Gymu a jeho protismerky (tim pi*usem ho nazyvam z osobnich duvodu, ne pro to, jak cvici :) ). Tohle jsem zachytil z dalky, kvalita je hrozna, ale byla to jeste jedna z jeho kvalitnejsich serii, pak si jeste pridal :) . Velmi podobne cvici i stahovani kladky na zada nebo na triceps a pritahy spodni kladky.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frode

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, protismerky nevim nevim, ale prani na valse by mu slo technicky urcite vyborne.
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Se divím , že ho majitel nevyhodí.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival: Co tam jako dělá? To video je tak mizerný, že vůbec není poznat co to tam montuje :P

Drapere, řek bych, že je píčus především proto jak cvičí
idoktor

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Se divím , že ho majitel nevyhodí.

To by musel vyhodit půlku posilovny Proč by to dělal?
Vladik

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
No, protismerky nevim nevim, ale prani na valse by mu slo technicky urcite vyborne.

to je na supr velky pradlo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
petr616

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obe videa : respekt !
reegis

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
reegis napsal:
a když je dělám já tak se na mě každý dívá jak na debila proč cvičím nohy a né biceps.

Upřímně řečeno kdybych chtěl dřepovat a viděl nějakýho mantáka, jak tam pumpuje biceps, prostě bych ho vyhodil. I v těch nejmenších posilovnách je solidní výběr jednoruček a EZ tyč.

Asi si preventivně oholím hlavu a nechám narůst vousy, s mým kulatým xichtem a vizáží hipíka moc hrůzu a respekt nepouštím.

No asi protože se v té dřepovací kleci cítí jako velcí borci a nebudou přeci cvičit biceps s nějakou ušmudlanou EZ tyčí...Ale občas už mám chuť něco říct když třeba cvičím poslední série MT a někdo na mě čumí jak na idiota proč tak funím. Jak kdybychom byli v knihovně..:-D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě lepší jsou zmrdi co zaberou normální lavici na bench, rozkročej se přes ní a pumpujou... Zmrdi!!!
reegis

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ještě lepší jsou zmrdi co zaberou normální lavici na bench, rozkročej se přes ní a pumpujou... Zmrdi!!!

naštěstí jsou u nás lavice na benč dvě..:D, ale naštěstí jsou v místnosti kde nejsou zrcadla, takže tam nikdo nechodí..každý pumpuje před zrcadly.

Chodí k nám jeden týpek. Ruce tak 50tky no prostě obrovský je. Ale když jsem se podíval na stehna a lýtka, tak je měl menší než já a to vážím 80kg. No každý ať si cvičí jak chce ale vypadalo to komicky.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Octopuss napsal:

Ale když jsem se podíval na stehna a lýtka, tak je měl menší než já a to vážím 80kg. No každý ať si cvičí jak chce ale vypadalo to komicky.

Tak já třeba nohy nemůžu pořádne cvičit, můžu cvičit jen výpady, jinak mě bolí záda z dřepů a z těch výpadů ty nohy teda moc necítím...
frode

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
frode napsal:

to je na supr velky pradlo..

KiDo

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
reegis napsal:
Octopuss napsal:

Ale když jsem se podíval na stehna a lýtka, tak je měl menší než já a to vážím 80kg. No každý ať si cvičí jak chce ale vypadalo to komicky.

Tak já třeba nohy nemůžu pořádne cvičit, můžu cvičit jen výpady, jinak mě bolí záda z dřepů a z těch výpadů ty nohy teda moc necítím...

kolikrát po výpadech nemužu ani chodit :) asi máš málo kg na sobě :)
miluji tuhle zemi ...nesnáším tento stát
CH.W.D.P.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Pulcinella (filmmaker), asi ho znáte, spolupracuje s kulturisty na různých videích, nebo i dvds

dnes hodil na fb tohle

"Disgusted with the sloppy hardcore wannabees at my gym!
od uživatele Mike Pulcinella dne 4. červen 2011 v 19:54

Disgusted again today at the state of my gym! Dumbbells everywhere, mismatched and out of order. Machines left loaded with hundreds of pounds. Who are these sloppy hardcore wannabees who can't clean up after themselves?

For several years now I've shot video of successful bodybuilders training, many of them Olympia caliber athletes. I've been around them in the gym when the camera is off as well. Every single one of them put away their weights in the proper place.

To me it's a sign of the seriousness of the dedication that even this detail is important to them. It's an acknowledgement that order and structure are key components of a winner's mindset.

What do you think? Anyone disagree with me and feel that leaving a machine loaded with weights, or dropping the dumbbells and walking away is no big deal?"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: