Uz jsem to sem sice daval, ale jeden pi*us z Blue Gymu a jeho protismerky (tim pi*usem ho nazyvam z osobnich duvodu, ne pro to, jak cvici :) ). Tohle jsem zachytil z dalky, kvalita je hrozna, ale byla to jeste jedna z jeho kvalitnejsich serii, pak si jeste pridal :) . Velmi podobne cvici i stahovani kladky na zada nebo na triceps a pritahy spodni kladky.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
a když je dělám já tak se na mě každý dívá jak na debila proč cvičím nohy a né biceps.
Upřímně řečeno kdybych chtěl dřepovat a viděl nějakýho mantáka, jak tam pumpuje biceps, prostě bych ho vyhodil. I v těch nejmenších posilovnách je solidní výběr jednoruček a EZ tyč.
Asi si preventivně oholím hlavu a nechám narůst vousy, s mým kulatým xichtem a vizáží hipíka moc hrůzu a respekt nepouštím.
No asi protože se v té dřepovací kleci cítí jako velcí borci a nebudou přeci cvičit biceps s nějakou ušmudlanou EZ tyčí...Ale občas už mám chuť něco říct když třeba cvičím poslední série MT a někdo na mě čumí jak na idiota proč tak funím. Jak kdybychom byli v knihovně..:-D
Ještě lepší jsou zmrdi co zaberou normální lavici na bench, rozkročej se přes ní a pumpujou... Zmrdi!!!
naštěstí jsou u nás lavice na benč dvě..:D, ale naštěstí jsou v místnosti kde nejsou zrcadla, takže tam nikdo nechodí..každý pumpuje před zrcadly.
Chodí k nám jeden týpek. Ruce tak 50tky no prostě obrovský je. Ale když jsem se podíval na stehna a lýtka, tak je měl menší než já a to vážím 80kg. No každý ať si cvičí jak chce ale vypadalo to komicky.
Mike Pulcinella (filmmaker), asi ho znáte, spolupracuje s kulturisty na různých videích, nebo i dvds
dnes hodil na fb tohle
"Disgusted with the sloppy hardcore wannabees at my gym!
od uživatele Mike Pulcinella dne 4. červen 2011 v 19:54
Disgusted again today at the state of my gym! Dumbbells everywhere, mismatched and out of order. Machines left loaded with hundreds of pounds. Who are these sloppy hardcore wannabees who can't clean up after themselves?
For several years now I've shot video of successful bodybuilders training, many of them Olympia caliber athletes. I've been around them in the gym when the camera is off as well. Every single one of them put away their weights in the proper place.
To me it's a sign of the seriousness of the dedication that even this detail is important to them. It's an acknowledgement that order and structure are key components of a winner's mindset.
What do you think? Anyone disagree with me and feel that leaving a machine loaded with weights, or dropping the dumbbells and walking away is no big deal?"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru