SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Hel

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mictian napsal:
Hel napsal:
nanobeast napsal:
Pavelito napsal:
Compress B.I.G. čokoláda-kakao můžu doporučit, takovou chuťovku jsem ještě neměl, pudink jak vyšitej , naprostá paráda

pokud je ta coko kakao stejna jako u nocniho tak je to slichta s primesi magi jak vysita...v mlece je to ale uz vyborne...nicmene sem dal napit pritelkyni a povidam..ochutnej to kakao...malem to na me vyplivla...

Musím souhlasit, Compress night příchuť čokoláda jsem si koupila a byl to první koktejl, který jsem nedokázala pozřít. Jediný lok stačil k tomu, aby zbytek skončil ve dřezu a celé balení pak jsem vnutila kamarádce. Nechápu, že to někdo dokáže konzumovat.

To seš dobrá kamarádka *a20*

Ona okusila a prohlásila, že je to normální čokoládka, a co jako mám:-))) Ovšem netuším, do jaké míry to brát vážně, kamarádka si velmi libuje v extrémních výkonech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Keni

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím Lidi mate zkušenosti s actions whey gainer od aminostar? co příchutě? konkrétně vanilka,čokoláda.... dá se to pít? díky
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevěděl jsem kam mám zařadit :

je tohle dobrý ? chuťově , píšou že se to jen zalívá horkou vodou .. je to lepší s horkým mlíkem ? čím se to dá dochutit aby to bylo fakt k jídlu ?

Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
nevěděl jsem kam mám zařadit :

je tohle dobrý ? chuťově , píšou že se to jen zalívá horkou vodou .. je to lepší s horkým mlíkem ? čím se to dá dochutit aby to bylo fakt k jídlu ?

no řeknu ti to takhle, udělat si ovesnou kaši je lepší, tohle mě osobně vůbec nechutná, špatně se mi to jedlo a ještě k tomu mi to přijde jako chemie...už to nekoupim...
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super že jsi to quotnul i s tim velkym obrazkem , ktery jsem nasledovne upravil , jseš pašák
Moocha

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, já jim k snídani ovesnou kaši.
Vemu jemné ovesné vločky od emca.
Díl vloček (100g) + 4 díly mlíka (400ml), zamícham, necham odstát 5 minut
Šoupnu na 2 minuty do mikrovlnky, vyndam, zamícham do toho 3-4 lžičky medu
šoupnu na další minutu do mikrovlnky, vyndam, snim.

Máš tam malou část rychlých sachrů, velkou část pomalých, cca 12g živočišných proteinů a chutná to božsky.

Není to lepší?
Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
super že jsi to quotnul i s tim velkym obrazkem , ktery jsem nasledovne upravil , jseš pašák

Už od malička mi řikali blesku
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

ty ses ale zlej hooliganko

Naposledy upravil Draper dne po červen 06, 2011 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
kubaz napsal:

a neříkali ti doma místo blesku , já ti plesknu ?
Pavelito

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Pavelito napsal:
kubaz napsal:

a neříkali ti doma místo blesku , já ti plesknu ?

to mi neřikali, slova místo činů NA TO U NÁS NIKDY NEBYLI :D
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to aspon editni at tu neni obrazek pres pul strany
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Tak to mě zas jednou před spaním něco rozsekalo.. Obrázek kaše přez dva monitory..proč ne
Ricky1

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslite o piti gaineru behem treninku? Uz nekolik mesicu cvicim tak ze pred zacatkem cviceni vypiju vetsi cast, potom popijim behem treninku o pauzach a dokoncim shaker po treninku. Zda se mi to vhodny protoze neubyva sily.
Partridge

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám že mě tu za to někteří lidé neukamenují, ale myslím že v množství které se využije čistě jen jako zdroj energie je podle mě vhodné (samozřejmě záleží na treninku a jídelníčku před ním, je určitě zbytečné do sebe prát sacharidák u tréninku paží, spíš by se to hodilo k něčemu jako sou draperovy sadomaso orgie), já třeba si u dlouhých treninku davam i menší tyčinku apod.
Zkus to a uvidíš.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Doufám že mě tu za to někteří lidé neukamenují, ale myslím že v množství které se využije čistě jen jako zdroj energie je podle mě vhodné (samozřejmě záleží na treninku a jídelníčku před ním, je určitě zbytečné do sebe prát sacharidák u tréninku paží, spíš by se to hodilo k něčemu jako sou draperovy sadomaso orgie), já třeba si u dlouhých treninku davam i menší tyčinku apod.
Zkus to a uvidíš.

A ja treba po svem 4 hodinovem treninku zadne rychle cukry nedavam, necitim, ze bych je potreboval a radeji prijmu vice energie z jidla, na kterem si pochutnam nez pit nejake cukry v satne na stojaka. Ale samozrejme u ostatnich lidi v takovychto pripadach by ty cukry asi sve opravneni mely. Osobne si ale myslim, ze jednoduche cukry jsou po treninku casto zbytecne precenovana vec a mnohdy je lide prijimaji zbytecne. Je rozdil, jestli nekdo posmrdla biceps a bricho a nebo tvrde odcvici nohy, kdy u toho poti krev, ale pritom do sebe po treninku kopne klidne 80-100g jednoduchych cukru v jedne davce. Ja to tak drive take delal, ale zjistil jsem, ze uplne zbytecne. Jeste bych to pochopil u mladeho 60 kiloveho zacatecnika, co chce pribrat, ale u pokrocileho cvicence si myslim, ze to az tak nutne casto neni. Pak by mozna v lete lide nemuseli tolik honit formu to plavak.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: