Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 94 - 4.6.2011- SOBOTA : TRÉNINK SÍLY A KONDICE

Orbb : jj, tréninky venku jsou paráda, zrovna dneska jsem si dal jeden takovej menší očistec

JÍDLO :

6:30 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, skořice, med na dochucení), 2 kiwi, 2 míchaná vejce

9:30 – Přesnídávka : hrst mandlí, 4x sušenka bebe brusinková, koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

Běh

11:45 – Potréninkové jídlo : koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

12:30 – Oběd : těstoviny, cca 200 gramů kuřecího masa, zelenina, 2x kousek melounu

15:40 – Svačina (předtréninkové jídlo) : 2 krajíce celozrnného chleba + sýr + kuřecí šunka, jablko, hrst mandlí

Trénink

18:15 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

19:00 – Večeře : pytel rýže, cca 150 gramů kuřecího masa, 40 gramů olomouckých syrečků, zelenina, kousek melounu

22:00 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu

Dopolední outdoor crossfit :

začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
10 minut dynamický strečink
5 minut běžecká abeceda

trénink :
50 metrů klus na startovní pozici pod kopec
Rychlý výběh cca 30 metrů dlouhého kopce
10x výskok na cca 60 cm velký obdélníkový kámen

6X

čas – 8:30

90 sec pauza

Finišer : 1 kolečko kolem parku (cca 1km)

čas – 3:40

ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
5 minut chůze
10 minut strečink

Venku bylo strašný horko, pití mi došlo asi 20 minut před tím než jsem odešel domů, ale i tak to byla paráda . Hodně intenzivní. Ty sprinty do kopce člověka úplně vysajou.
Budu něco podobného zařazovat častěji.

Večerní strenght + core workout :

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh)

Rozcvička :

100x švihadlo
10x kliky
10x dřepy

3X

Síla :

Mrtvý tah s jednoručkami (44kg) 4x6
Thrusters s jednoručkami (30kg) 5x5
Přítahy jednoručky k pasu (15kg) 3x10+10
Floor press s jednoručkami (33kg) 8x,8x,7x

Core :

12x obrácené zkracovačky
20x chinnies
10x atomic sit ups

3X

Finišer : Plank 60 sekund

čas celkem - 49:00

COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink

Hodnocení tréninku : 7/10

- mrtvý tah good
- thrusters celkem lehké, příště zkusíme zvýšit váhu
- přítahy jednoručky k pasu OK
- floor press, nebyla síla
- okruh na střed těla byl sice těžký, ale jinak spokojenost

Celkově mám z dnešního večerního tréninku zvláštní pocity. S činkami jsem necvičil už od minulého pátku, takže jsem byl hned po prvních několika sériích KO, navíc se přidala i únava z dopoledního tréninku atd. takže to nebylo nic moc.
Každopádně dvoufázové tréninky se u mě nevyplácejí, protože pak nemám energii a stojí to za prd. To znamená, že se budu držet pravidla - 1den = max. 1 trénink.
Zítra odpočinek.

video dne :

crazy parkour
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 95 - 5.6.2011- NEDĚLE : ODPOČINEK

Dneska přes den jsem byl hodně venku, chvíli jsem se i projel na kole. Jinak celkově odpočívání a příprava na zítřejší školu. Tam mě čeká tělocvik. Odpoledne dám trénink podle nálady.

JÍDLO :

8:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 200 ml polotučného mléka, skořice, med na dochucení, hrst mandlí), banán, dva krajíce celozrnného chleba + džem + arašídové máslo

11:15 – Přesnídávka : jogurt hollandia, 5x racio

14:15 – Oběd : cca 100 gramů kuřecího masa, těstoviny, zelenina

17:30 – Svačina : dva krajíce celozrnného chleba + 40 gramů olomouckých syrečků, jablko

20:30 – Večeře : těstoviny, 3 míchaná vejce, zelenina

21:30 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu

video dne :

Reiben

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 96 - 6.6.2011- PONDĚLÍ : ODPOČINEK

JÍDLO :

6:10 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, skořice, med na dochucení, hrst mandlí), banán, 2 míchaná vejce

9:10 – Přesnídávka : dva krajíce celozrnného chleba + sýr, mrkev

11:10 – 2. Přesnídávka : 2x racio, jogurt hollandia

13:30 – Oběd : těstoviny + 2 vejce natvrdo

16:00 – Svačina : jablko, kaše (šálek ovesných vloček, cca 200 ml polotučného mléka, 20 gramů 80% proteinu)

19:00 – Večeře : pytel rýže, 50 gramů tuňáka, zelenina

21:30 - 2. Večeře : 125 gramů polotučného tvarohu, lžíce arašídového másla

Vůbec jsem se nevyspal, v noci jsem se pořád budil, navíc už od rána mám strašně ztuhlý krk, což trvá celý den. Jinak ve škole toho teď po nás chtějí strašně moc, protože je konec roku. Blíží se hromada (důležitých) testů snad ze všech předmětů. Naštěstí nic nemám vyloženě na čtyřku, takže i když to pokazím, tak nemůžu propadnout.
Poslední hodinu byl tělocvik. Běhali jsme 50 metrů sprint na známky. Zbytek hodiny volejbal. Co mě štve je, že člověk ani nemá čas se nějak protáhnout, zahřát atd. Prostě . Navíc každý dělá před zahájením tělocviku statický strečink a učitel nic neřekne. Podle mě ani neví, že by se měl dělat dnymický strečink.
Po příjezdu domů jsme byl utahanej a úplně bez nálady, takže nějaký trénink moc nepřicházel v úvahu.
Vidím to s tréninkem zhruba tak, že do konce června bude jenom nějaká občasná šolichačka. Pak se začátkem prázdnin se chci pustit do nějakýho solidního trénování. Asi budu jezdit do LA.GYMu na crossfit (3-4x týdně) a budu k tomu ještě dávat tak 2 běhy nebo nějaký venkovní blbnutí atd.
Každopádně chci cvičit tímto stylem - 3 dny trénink, volno, 2 dny trénink, volno. Nic nebude dvoufázově, protože jak jsem odhalil tak mi to vůbec nesvědčí.
Každopádně je možný, že moje představy o prázdninovém tréninku se ještě změní. Přeci jenom já ty svoje rozhodnutí měním defacto každou chvíli .
Zítra 1. hodina tělocvik. Domů příjezd v 16:30 . Snad si dám trénink.

video dne :

dobrá motivace
Merrao

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty důležité testy máme taky...dali nám volno kvůli maturám a teď si na nás pěkně smlsnou...

Nicméně to, že děláte v tv alespoň statický strečing, to já bych byla možná ráda. Nám dá učitelka 400m rozklus a vůbec jí nevadí, že polovinu tratě holky už "nemůžou" a jdou. Pak se řekne "protáhněte se" a ona dělá administrativu a za pět minut už máme být jakože protažené a rozcvičené a jde se sprintovat, nebo ještě lépe dělat gymnastika.
Tohle učitelé absolutně nehlídají - u nás to je z důvodu "honem honem není čas".
Reiben

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina těch dnešních učitelů tělocviku nemá ani pořádný vzdělání, co se týče cvičení atd. Přitom nějaký zahřátí organismu (důkladný) je strašně důležitý, aby nedošlo k natažení svalu, zranění atd. Správně by každý učitel měl nejdřív žáky naučit jak se správně před a po tréninku protahovat. Jak se zahřát atd. Měl by upozornit na důležitost pitného režimu (u nás měli dneska na tělocviku pití jen 2 lidi, já a jeden kámoš, zbytek pak somrovalo jestli jim nedám napít ). Prostě ty základy se mi zdá, že tyhle učitelé nemají. Většinou to je všechno stará škola. Před tréninkem jednom statický strečink (k tomu ještě hodně odbytý) potom hned kolektivní hry nebo atletika a po ukončení hned všechny nahnat do šaten, žádný protahování.
Merrao

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska to nikdo nebere vážně, jenomže viz třeba my se v TV celkem flákáme, a z toho co děláme do toho nikdo nedáv tolik aby si tensval natáhnul.

A vidíš - já třeba nemám ani čas v tělocviku pít. Resp. kdybych se náhodou chtěla jít napít a musela bych jít dál než 60m od toho coprávě děláme tak by mě zabila, že si chodím kde chci :)
Orbb

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Poslední hodinu byl tělocvik. Běhali jsme 50 metrů sprint na známky. Zbytek hodiny volejbal. Co mě štve je, že člověk ani nemá čas se nějak protáhnout, zahřát atd. Prostě . Navíc každý dělá před zahájením tělocviku statický strečink a učitel nic neřekne. Podle mě ani neví, že by se měl dělat dnymický strečink.
Po příjezdu domů jsme byl utahanej a úplně bez nálady, takže nějaký trénink moc nepřicházel v úvahu.

Taky úplně nesnáším když děláme rozcvičku a vedoucí rozcvičky tam začne dělat ty statický protahování. Jednou jsem se toho ujal, udělal to dynamicky a už se mi cvičilo líp. Navíc oni po tom statickym strečinku celýho těla daj třeba 20 kliků apod., což je ještě víc nobrain . Jinak psal si, že chceš do elej 3-4x týdně, to se nějak domluvíš i na víkendy, když je tam normálně zavřeno, nebo jak?

edit: nejhorší ale je, že se jedinej po těláku sprchuju, takže další hodinu jak všichni smrděj v kompový učebně je fakt lahůdka no... nevim proč se taky nesprchujou, je to strašný bejt ulepenej, smradlavej a ještě v těch bavlněnejch hadrech pak celej den... se asi styděj no
Reiben

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud to bude možný, tak bych se chtěl nějak dohodnout i o těch víkendech. Když to možný nebude, tak budu asi jezdit klasiku : PO, ST, PÁ. Čtvrtek a neděli bych si dal komplet volno. Jinak ještě v úterý a v sobotu nějaký domácí šmrdlačky, venkovní blbnutí, běh atd..
Orbb

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych chodil ty víkendy stebou klidně... pač já mám tréninky út-čt-so narozdíl od ostatních. Jestli to nebude možné, tak hold nebudu do elej chodit, nedá se nic dělat.
Reiben

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 97 - 7.6.2011- ÚTERÝ : HOME CROSSFIT

Orbb : tak když budou prázdniny, tak je snad jedno, co je za den ne ? Proč by si nechodil v pondělí, středu, pátek ? Aspoň by jsme se pořádně hecovali do WODu .

Takže hned 1. hodinu ve škole tělocvik. Po nějakým rozběhání měl následovat fobal, ale jelikož parta spolužáků odpálila míč na nedostupný místo, tak se to asi dalších 20 minut sundavalo. Pak ještě chvíli fotbal, ale jinak nic.
Během dne ještě nějaký to hraní pinčesu. Po příjezdu domů jsem si dal trénink.

JÍDLO :

6:05 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, skořice, med na dochucení), banán, 2 míchaná vejce

9:10 – Přesnídávka : dva krajíce celozrnného chleba + sýr + kuřecí šunka, mrkev

11:10 – 2. Přesnídávka : 1x racio, jogurt hollandia

13:25 – Oběd : školní jídelna (rizoto se sýrem a mletým masem), 2 vejce natvrdo

16:45 – Svačina : jablko, 4x racio + džem na dochucení, koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

Trénink

19:00 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

19:50 – Večeře : 3 míchané vejce + 50 gramů kuřecí šunky + těstoviny, zelenina

TRÉNINK :

WARM UP

Rozcvička :

100x švihadlo
10x burpees

2X

WOD :

4x shyby podhmatem
8x (každá noha) výpady s homemade medicinbalem nad hlavou (6kg)
10x kliky
15 dřepy

4X

čas - 9:20

Core :

10x kolečko z kolen
12x superman
20x russian twist (4kg)

3X

COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
20 minut strečink

Hodnocení tréninku : 8/10

- rozcvička celkem OK, jen švihadlo mě občas trochu zlobilo
- WOD celkem ušel, vše bylo poměrně lehké, bohužel i tak jsem se neubránil odpočinku mezi koly
- core na pohodičku

Dnešní trénink jenom taková rychlovka, ale bavilo mě to a pěkně jsem se v tom teple zpotil.
Zítra přijedu domů až v 17:00, ale i tak bych si šel rád zaběhat. Nic vytrvalostního, ideálně něco krátkého a intenzivního (HIIT).

video dne :

Blair Morrison . Můj nejoblíbenější crossfit závodník.
Reiben

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 98 - 8.6.2011- STŘEDA : HOME CROSSFIT

Ve škole jsem dneska byl až do 16:00 . Během dne hraní pinčesu. Po příjezdu domů jsem si chtě jít zaběhat, ale jelikož pršelo a byla chvíli bouřka, tak to padlo. Nakonec jsem si dal trénink doma.

JÍDLO :

6:15 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml polotučného mléka, skořice), koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

9:10 – Přesnídávka : 2x racio + arašídové máslo, jablko

11:10 – 2. Přesnídávka : 1x racio, jogurt hollandia. Celkem odhadem 700 KJ.

13:25 – Oběd : školní jídelna (rýže s jatýrkami), 2 vejce natvrdo

16:25 – Svačina : banán, dva krajíce celozrnného chleba + sýr + kuřecí šunka

Trénink

18:55 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

19:45 – Večeře : cca 250 gramů kuřecího masa, pytel rýže, zelenina

TRÉNINK :

WARM UP

WOD :

AMRAP As Many Reps (or Rounds) As Possible - 20 minut

5x kliky
10x sed lehy
15x dřepy

výsledek : 14 kol + 5 kliků

Celkem :

75 kliků
140 sed lehů
210 dřepů

COOL DOWN
20 minut strečink

Hodnocení tréninku : 9/10

Docela pěknej WOD. Jel jsem to celé bez nějakých pauz. Nejvíc mi daly asi zabrat sed lehy. Nebylo to totiž jen nějaké mrskání, ale poctivě se lokty musely dotknout země.
Na konci ze mě lilo, jako kdybych právě vylez ze sprchy . Všechno skrz na skrz propocené.
Zítra bych si rád dal to běhaní, které se dneska nemohlo uskutečnit. Doufám, že počasí se nějak umoudří.

video dne :

Asi jeden z nejlepších crossfit závodníků .
Reiben

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 99 - 9.6.2011- ČTVRTEK : ODPOČINEK

JÍDLO :

6:10 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, vanilkový cukr), banán, dvě míchaná vejce

9:15 – Přesnídávka : dva krajíce celozrnného chleba + sýr + kuřecí šunka, mrkev

11:20 – 2. Přesnídávka : 1x racio, jogurt hollandia

13:25 – Oběd : školní jídelna (čočka), 3 vejce natvrdo

16:45 – Svačina : jablko, 4x racio + džem na dochucení, koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

19:45 – Večeře : těstoviny, cca 200 gramů kuřecího masa, zelenina

Dneska se ve škole hrál hodně pinčes. Domů jsem přijel v 16:30. Chtěl jsem si jít zaběhat, ale jelikož jsem musel řešit nějaký záležitosti, tak trénink musel jít stranou. To znamená, že teď budou 3 tréninky za sebou. Pátek, Sobota i Neděle.
Jinak dneska jsem se taky konečně dokopal k tomu si vyrobit sandbag. Největší paradox je, že jsem nepoužil písek ale koupil jsem si mulčovací kůru. Pytel měl 70 litrů, což je asi 23 kg. Není to moc, ale něco se s tím cvičit dá.
Pěkně jsem si to napytlíčkoval po 1kg, abych mohl libovolně ubírat nebo přidávat váhu. Bohužel nevýhoda téhle kůry je, že zabírá hodně místa i když moc neváží. V praxi to znamená, že můj 23 kg vážící sandbag je strašně obrovskej a nemotorně se sním manipuluje.
I tak jsem rád, že jsem si ho vyrobil. Náklady byly cca 130 kč, což není moc.
Ještě si asi udělám sandbag s pískem, ten by měl být menší, ale zároveň i těžší.

video dne :

trénink se sandbagem...
Reiben

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 100! - 10.6.2011- PÁTEK : TRÉNINK SÍLY + CORE

Ve škole jen do 13:00. Po příjezdu domů jsem si dal trénink.

JÍDLO :

6:10 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml odtučněného mléka, vanilkový cukr), nektarinka, dvě vejce natvrdo

9:10 – Přesnídávka : dva krajíce celozrnného chleba + sýr + kuřecí šunka, mrkev

11:20 – 2. Přesnídávka : 1x racio, jogurt hollandia

13:20 – Oběd : školní jídelna (boloňské špagety), 2 vejce natvrdo

16:20 – Svačina (předtréninkové jídlo) : 4x racio + džem na dochucení, pomeranč, koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

Trénink

19:20 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

20:00 – Večeře : pytel rýže, cca 200 gramů kuřecího masa, zelenina

TRÉNINK :

WARM UP

Rozcvička :

20x skákání panáků
10x most
10x kliky
10x dřepy
10x (každá noha) výpady

2X

Síla :

Floor press (33kg) 4x5
Přítahy JČ k pasu (17kg) 4x8 - na každou ruku
Clean and press s JČ (19kg) 5x5 - na každou ruku
Wall sit 3x70 sec.
Zadní kliky 3x12
Kladivové zdvihy (23kg) 3x8
Výpony na 1 noze (8kg) 3x15

Core :

12x obrácené zkracovačky
20x chinnies
6x sklapovačky

3X

čas celkem - 66:40 (včetně rozcvičky)

COOL DOWN
20 minut strečink

- floor pressy se od minula dost zlepšily, byl jsem si nyní více jistej a i síla docela byla
- přítahy JČ k pasu lehké, příště přidáme kg
- clean and press velmi povedené, tenhle cvik je jeden z mých nejoblíbenějších, jen mě trápí, že levá ruka musí s tou činkou bojovat, ale pravá to zvládne úplně v pohodě i s rezervou
- wall sit celkem zlepšení, příště zkusíme 80 sec.
- zadní kliky, biceps i výpony OK
- core okruh byl povedený, parádní procítění břicha

Celkově dneska velmi vyvedený trénink. Trénovat se mi původně moc nechtělo, protože nebyla nálada, ale nakonec jsem se u cvičení pěkně uvolnil a všechno to ze mě spadlo.
Zítra vůbec nevím, co si dám za trénink. Můžu si jít zaběhat HIIT, nebo vytrvalost, výběhy kopců, blbnutí se sandbagem venku atd.. Ještě to nějak promyslím, každopádně zítra si chci trénink užít.

video dne :

...důkaz, že trénovat se dá všude

Naposledy upravil Reiben dne po červen 13, 2011 10:18 am, celkově upraveno 2 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 101 - 11.6.2011- SOBOTA : OUTDOOR CROSSFIT

Takže dneska jsem si přivstal a ráno jsem si dal první trénink se sandbagem. Odpoledne jsem byl cca 2 hodinky venku, lezl jsem po stromu a česal třešně.

JÍDLO :

6:10 – Snídaně : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 400 ml vody). Celkem odhadem 500 KJ.

6:40 – 2. Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka, vanilkový cukr na dochucení), banán

Trénink

8:50 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

9:40 – 3. Snídaně : 4 míchaná vejce, 2 krajíce celozrnného chleba, zelenina, šálek odtučněného mléka

12:40 – Oběd : brambory, cca 150 gramů kuřecího masa, zelenina

15:50 – Svačina : šálek ovesných vloček + jogurt hollandia, šálek třešní

18:50 – Večeře : pytel rýže, 50 gramů tuňáka, 20 gramů olomouckých syrečků, paprika

Outdoor crazy sandbag workout :

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, běh 800 metrů)

WOD :

10x přehození sandbagu přes cca 80 cm vysokou zídku a následné přeskočení na druhou stranu
10x výskok na cca 60 cm vysokou zídku
10x burpees

4X

Čas – 11:40

Finišer :

Cca 800 metrů chůze se sandbagem v náruči

Čas – 10:00

COOL DOWN
800 metrů vyklusání
20 minut strečink

Pozn. – váha sandbagu = 23kg

Hm, takže to byl hodně zajímavý trénink . Hned při 1. přehození sandbagu přes zídku se mi otevřel a napytličkovaná kůra se začala sypat ven. Trochu mi to zkomplikovalo trénink. Co nejdřív to musím zavázat nějakým drátem, nebo něčím prostě, aby se mi to znovu nerozdělalo.
Pak následovaly výskoky na zídku a burpees. Bylo to celkově dost intenzivní. Sranda byla, že nějaký lidi na mě čumeli jak na zvíře v ZOO . Jediné, co mi trochu pokazilo tenhle WOD, bylo to, že se mi sandbag rozdělal, jinak spokojenost.
Jako finišer jsem si dal kolečko kolem parku se sandbagem v náručí
. Nejprve jsem se jako snažil rozeběhnout, ale asi po 10ti metrech mi bylo jasný, že to takle nepůjde. Takže celé kolečko jsem šel normální chůzí. Sandbag nebyl ani nějak moc těžkej, ale spíš hodně nemotornej a špatně se držel. Předlotkí a bicepsy z toho byly v jednom ohni. Po cestě jsem musel zastavovat opravdu často, protože prostě ruce nebyly schopný to nést po delší dobu. Nakonec jsem to kolečko kolem parku odchodil za 10 minut .
Zbytek dne to vidím na odpočinek. Jídlo dopíšu večer.

video dne :

...Blair

Naposledy upravil Reiben dne po červen 13, 2011 10:20 am, celkově upraveno 1 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEN 102 - 12.6.2011- NEDĚLE : HOME CROSSFIT

Po včerejším tréninku mám dneska naprosto zničený bicepsy a lýtka jsou taky KO.
Jinak počasí dneska hlavně ráno nestálo za nic. Přes den jsem byl na nějakých procházkách se psama, musel jsem nakoupit v Tescu, ale jinak odpočinek. Odpoledne domácí trénink.

JÍDLO :

6:50 – Snídaně : koktejl (banán, nektarinka, lžíce arašídového másla, hrst ovesných vloček, 400 ml polotučného mléka, 20 gramů 80% proteinu), 2 míchaná vejce, 2 krajíce celozrnného chleba.. dobrej drink jsem si udělal, budu dělat častěji

9:50 – Přesnídávka : 4x racio + džem na dochucení, jogurt hollandia

13:10 - Oběd : těstoviny + 2 míchaná vejce + sýr + cca 50 gramů kuřecí šunky, paprika

16:10 – Svačina (předtréninkové jídlo) : kaše (šálek ovesných vloček, 300 ml vody, vanilkový cukr na dochucení), jablko, koktejl (20 gramů 80% proteinu, 400 ml vody)

Trénink

18:30 – Potréninkové jídlo : koktejl (30 gramů 80% proteinu, 50 gramů maltoxu, 500 ml vody)

19:20 – Večeře : těstoviny, cca 200 gramů kuřecího masa

22:00 - 2. Večeře : cottage sýr, lžíce arašídového másla... tvaroh došel

HOME CROSSFIT WORKOUT :

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo,člunkový běh)

Rozcvička :

2x10 burpees

Síla :

Shyby podhmatem (pyramida) - 5,5,4,3,2,1.. celkem 20 opak.
Thrusters s jednoručkami (39kg) 5x3

WOD :

5x Mrtvý tah s jednočukami (44kg)
10x kliky

5X

čas - 4:45

Core :

60 sekund Plank
30 sekund Side plank (každá strana)
60 sekund Plank

COOL DOWN
20 minut strečink

- shyby celkem šly, ale mohlo by to být lepší
- thrusters byly hodně náročný, poprvé jsem si naložil takhle velkou váhu, ramena to ale docela zvládaly, takže spokojenost
- WOD mě dost bavil, byl krátkej ale dost intenzivní, celé to bylo defacto bez pauz
- mrtvý tah byl hodně easy, už jsem měl naloženo max. závaží, co mám a docela mi to už přestává stačit, chtělo by to více železa !!
- kliky easy
- Plank mi dal celkem zabrat

Celkově dneska velmi vydařený trénink. Vše šlo jak mělo. Silová část se povedla, stejně tak WOD byl pohoda. Chtěl jsem jít pod 5 minut, což se mi povedlo.
Zítra nejdu do školy, protože kvůli stávce, která se měla konat, nám ředitelka dala volno. Nakonec se teda stávka přesunuje na čtvrtek, takže to taky nebudu muset jít do školy .
Co se tréninku týče, tak zítra komplet regenerace. Jsem rozsekanej jak pes.

video dne :

..inspirace pro můj dnešní raní drink

Naposledy upravil Reiben dne st červen 15, 2011 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: