|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
petr616
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim s Draperem, precist si nejaky obecny clanek "Idealni potreninkovy napoj" je pekne, ale nerekl bych, ze neco takoveho muze vystihnout potrebu kazdeho jednotlivce. Ja jsem samozrejme taky ze zacatku daval, jak jsem si nekde precetl, Xg malty na kg, pak jsem prisel na to, ze jako endomorfovz me staci bohate pulka teto davky, a ted pujdu jeste niz. Nechci cukry z PTN vyradit uplne, urcite maji sve misto, ale davku by si mel kazdy uravit podle samotypu a narocnosti treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Souhlasim s Draperem, precist si nejaky obecny clanek "Idealni potreninkovy napoj" je pekne, ale nerekl bych, ze neco takoveho muze vystihnout potrebu kazdeho jednotlivce. Ja jsem samozrejme taky ze zacatku daval, jak jsem si nekde precetl, Xg malty na kg, pak jsem prisel na to, ze jako endomorfovz me staci bohate pulka teto davky, a ted pujdu jeste niz. Nechci cukry z PTN vyradit uplne, urcite maji sve misto, ale davku by si mel kazdy uravit podle samotypu a narocnosti treninku. |
Přesně tak. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 10:43 pm Předmět: |
|
|
ja se spis ptal jestli je spravny pit gainer behem treninku, cili o pauzach
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 7:21 am Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | ja se spis ptal jestli je spravny pit gainer behem treninku, cili o pauzach |
Ja bych teda v prubehu trebalu spis daval BCAA, gainer ti bude zatezovat zaludek, samozrejme pokud ti to vyhovuje tak ho klidne davej, nic hroznyho se nestane...
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
Piskoty, corn flaky, ovesne vlocky.
Ktere z nich se radi do skupiny pomalych sacharidu (komplexnich) ? a ktere z nich do jednoduchych sacharidu ( rychlych)?
Ke snidani vetsinou davam 1/3 vlocky, 1/3 piskoty, 1/3 corn flakes + zalit mlekem.
Co rikate na ten pomer ? _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po červen 13, 2011 1:28 am Předmět: |
|
|
Z těch co si vyjmenoval patří čistě do komplexních sacharidů ty ovesné vločky, cornfleky a piškoty jsou taková směska.
A co se týče toho poměru k snídani, tak z hlediska obsahu živin mi to přijde v pohodě, když k tomu přihodíš ještě pár vajec. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 13, 2011 5:17 am Předmět: |
|
|
| Ricky1 napsal: | | ja se spis ptal jestli je spravny pit gainer behem treninku, cili o pauzach |
A k cemu? Vsadim se, ze necvicis 4 hodiny milion serii zakladnich cviku, tak si myslim, ze nic takoveho behem treninku nepotrebujes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: po červen 13, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
Prosím vás je nějaký velký rozdíl mezi Maltodextrin DE-6 a Maltodextrin DE-15 ? Nebo je to jedno, kterou maltu vezmu ? Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 13, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | | Prosím vás je nějaký velký rozdíl mezi Maltodextrin DE-6 a Maltodextrin DE-15 ? Nebo je to jedno, kterou maltu vezmu ? Dik |
To "DE" znaci % obsah dextrozy pokud se nemylim. Takze pokud je DE-6, tak je ji tam mene, takze i nizsi GI, takze teoreticky lepsi. I kdyz jak za jakym ucelem, po treninku by vyssi % dextrozy myslim nevadilo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: po červen 13, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | cohy napsal: | | Prosím vás je nějaký velký rozdíl mezi Maltodextrin DE-6 a Maltodextrin DE-15 ? Nebo je to jedno, kterou maltu vezmu ? Dik |
To "DE" znaci % obsah dextrozy pokud se nemylim. Takze pokud je DE-6, tak je ji tam mene, takze i nizsi GI, takze teoreticky lepsi. I kdyz jak za jakym ucelem, po treninku by vyssi % dextrozy myslim nevadilo. |
Bude to jen po tréninkový nápoj, mutant došel tak zkusím maltu. Diky vezmu tu obyč. 15.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: po červen 13, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | | Draper napsal: | | cohy napsal: | | Prosím vás je nějaký velký rozdíl mezi Maltodextrin DE-6 a Maltodextrin DE-15 ? Nebo je to jedno, kterou maltu vezmu ? Dik |
To "DE" znaci % obsah dextrozy pokud se nemylim. Takze pokud je DE-6, tak je ji tam mene, takze i nizsi GI, takze teoreticky lepsi. I kdyz jak za jakym ucelem, po treninku by vyssi % dextrozy myslim nevadilo. |
Bude to jen po tréninkový nápoj, mutant došel tak zkusím maltu. Diky vezmu tu obyč. 15. |
Jedna taková základní otázka, docela by měl zajímalo, jestli je dorzdíl v tom,. jestli budu brát čistou glukózu nebo maltodextrin??? Bude ten poténinkový efelt stejný?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:58 am Předmět: |
|
|
Efekt bude v podstate rovnaky. Maltodextrin by mal dlhsie udrzat stabilnejsiu hladinu krvneho cukru, co by nebolo na zahodenie. V praxi ale bude rozdiel nepostrehnutelny.
Podstatny rozdiel je v osmolalite. Tu ma glukoza podstatne vyssiu ako maltodextrin. Aby sa dosiahlo rychle a bezproblemove vstrebavanie glukozy, musi byt dostatocne zriedena. To plati aj u malty samozrejme. Aby bolo zabezpecene rychle vstrebavanie zivin v tekutej forme (PTN - sacharidy+bielkoviny, alebo len sacharidy) je potrebne zachovat urcitu koncentraciu roztoku. Mala by byt pod 10%. Cize 100g prasku na 1000ml vody. Idealne menej, okolo 5-6%. Takze 25g proteinu + 25g malty a liter vody. Ale to je len taka teoria
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj chcu se zeptat jaky mate nazor na vitargo je lepsi davat s proteinem vitargo nez glukozu nebo maltu po treninku a to same s kreatinem je lepsi vitargo nez glukoza nebo malta? jen me to zajima cetl jsem nejake studie ale praxe bude asi jina dik
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červen 26, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
gainer bych daval behem treningu jedine v pripade aplikace insulinu pred treningem :))) Jinak staci bohate si dat cukry po treningu...
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne červenec 03, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
| Eros napsal: | Ahoj chcu se zeptat jaky mate nazor na vitargo je lepsi davat s proteinem vitargo nez glukozu nebo maltu po treninku a to same s kreatinem je lepsi vitargo nez glukoza nebo malta? jen me to zajima cetl jsem nejake studie ale praxe bude asi jina dik |
Ahoj, Vitargo je sice docela zajímavé, ale o mnoho větší efekt než po suplementaci čistě glukozy asi nepocítíš, takže bych šel radši do glukózy. Ta bude pro tělo přirozenější a i z Vitarga se posléze ta glukóza musí vytvořit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|