Dneska přes den jsem byl hodně venku. Docela dost chůze, venčení psů, nákup atd.. Taky jsem si dneska uvařil oběd a i večeři, .. jsem na sebe hrdej .
Odpoledne jsem si dal crossfit zabijárnu.
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, skořice na dochucení), 2 míchaná vejce, banán
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh)
10 minut dynamický strečink
Rozcvička :
10x široké kliky
10x vezeňské dřepy
10x superman
3x
Síla :
Shyby podhmatem : 5-4-3-2-1-4-3-2-1
Celkem 25 shybů
WOD :
7x Thrusters s jednoručkami (každá 15kg)
7x Burpees
7x
čas - 16:15
COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
20 minut strečink
- rozcvička na pohodičku
- shyby celkem ušly, ale asi jsem je neměl dávat, protože mě zbytečně unavili před WODem
- WOD byl jedním slovem katastrofa, burpees se daly, ale thrusters byly smrt , asi první dvě série ušly, ale pak už nebyla síla ty jednoručky dopravit nad hlavu.. takže jsem musel dávat pauzy a technika na ho*no, navíc ta kombinace s burpees způsobila, že jsem byl okamžitě bez dechu. Jedním slovem tenhle WOD nedoporučuju, protože to je strašná zabijárna . Jediné plus vidím v tom, že jsem byl lepší o 15 sec. než když jsem jel tenhle WOD v LA.GYMU. Co mi ale přišlo těžší je, že jsem to tentokrát cvičil s jednoručkama. S velkou osou je to lepší a snažší. Na jednoručky se člověk musí víc soustředit, aby mu to nelítalo kam nemá a navíc já mám slabší levou ruku, takže v tom byl taky problém.
Zítra se školou kino, kam nejedu. Celý den budu odpočívat. Po 3 dnech v zápřahu si to snad zasloužím.
video dne :
Kompex s kotoučem
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne po červen 27, 2011 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Jsem začal vážně přemýšlet, že se vzdám představ, že by ze mě někdy mohl být solidní crossfiťák.
Důvody :
výbušnost nulová
kondice na úrovni 90 let starého dědka
síla jak 50 kilová holka
rychlost šneka
totální nešikovnost = problémy se cviky jako stojka, dřepy na 1 noze, cviky na kruzích atd.
Prostě moje crossfit výkony stojej za největší shit. Takže fakt přemýšlím, že se začnu normálně věnovat posilovně, zaměřím se na základní cviky a zisky hmoty. Do toho si půjdu 2x týdně zaběhat a budu spokojenej člověk. Crossfit asi nechám lidem, co na to mají.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Nebudu ti tu psát ty fb kecy, ale řeknu ti to narovinu: Jestli to vzdáváš hned na začátku, tak si (promiň) sračka. Musíš si to ale v hlavě přebrat sám a sám si zvolit co chceš dělat a co tě baví. Hold, stát se Mikkem Salou za měsíc nejde, to trvá léta.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Reibene, nevymejšlej si výmluvy :-) Ross Enamait sám v Never gymless píše, že řadu cviků, mezi nimiž byl i muscle up, dřep na jedné noze, shyb na jedné ruce, tlaky ve stojce na rukou trénoval několik měsíců a to je nějakej borec.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Je mi jasný, že zlepšit se nedá hned a trvá to dlouho než se člověk vypracuje, ale když se třeba podivám na erlubia nebo cocmana, tak mi je do pláče, protože vím, že podobnejch výkonů nebudu schopnej docílit ani za uherskou dobu.
A čemu vadí, že byses jim třeba nepřiblížil? Nemyslím si, že nemá cenu dělat něco, v čem nemůžeš být lepší než někdo další. Ve skoro všech oblastech najdeš člověka, který je lepší než ty na téměř jekékoli úrovni.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Hlavu vzhůru. Vždyť i v posilce můžeš jezdit tréninky tak, že do nich můžeš dávat různé supersérie atd., takže tomu crossfitu se to potom alespoň bude blížit. Cvičil bych základní cviky, trochu nabral hmotu a sílu a potom se k tomu crossfitu třeba vrátil. Já jsem také dlouho cvičil jen z vlastní váhou atd., ale k ničemu moc velkému to nevedlo.
jak jsem psal někomu tady, cvičím přes deset let, a nejsem žádnej borec, silové výkony nic moc, kondice na hovno.. když se podívám na videa z crossfit.com jsem prostě špatnej a to i mezi holkama :)) ale nevzdávám to, a budu se snažit být lepší a lepší..protože mě to baví..
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Dělej to, co tě baví. Klidně CF vyřaď nebo omez, naber hmotu, choď běhat, posilku, obměň nějak svůj trenink. plán a uvidíš za rok, jak ti to vyhovovalo. Vrátit se k tomu můžeš kdykoliv. Ale pořád se snaž udržet všestrannost.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Haha...koukam, ze me mas za nejakyho boha skoro a to vazne nejsem....drep na jedny noze? To neudelam ani omylem...na to jsem jeste moc zkracenej ....Stojka bez opory zdi? To je pro me jako z jinyho sveta . A chces rict, kolik udelam kliku na jeden zatah? Tak 30 maximalne...sice je pravda, ze sem to snad jeste nikdy nezkousel, ale i tak. Me toho tolik nejde. Jedina vec na kterou jsem pysnej je, ze umim muscle up a udelam 35 shybu (samozrejme, ze ne striktni technikou, kdyby nekdo chtel rejpat) . Takze se nevzdavej a jed dal. Ted uvedu jenom priklad. Doma nez jsem letel do USA sem udelal 100 burpees za 06:57...tady jsem si je ted taky zkousel. A cas? 9 a pul minuty . A byl jsem na pokraji smrti
Všem díky za podporu, moc si toho vážím.
Jinak dneska jsem tak nějak došel k rozhodnutí, co bych mohl jet o těch prázdninách za trénink. Více méně to můžu nazývat jako Silová příprava na crossit .
Trénink 3x týdně, samé základní cviky, sem tam nějaké doplňky ve formě bicepsu, lýtka atd. Doufám, že složené je to dobře, kdyžtak budu rád za každou radu, jak to vylepšit.
Zatím to vidím nějak takto :
Pondělí :
Dřepy
Benchpress
Přítahy velké činky k pasu/ Přítahy jednoručky k pasu
Trhy s jednoručkou
Kliky mezi lavičkami
Středa :
Mrtvý tah
Výpady s jednoručkami/ Výstupy na lavičku/ Bulharské dřepy
Výrazový tlak s velkou činkou/ Přemístění a tlak s jednoručkou
Bicepsové zdvihy s jednoručkami/ velká činka
Výpony/výpony na 1 noze
Farmářská chůze s jednoručkami
Pátek :
Dřepy na 1 noze
Shyby podhmatem nebo nadhmatem
Kliky na bradlech
Thrusters
Kliky (různé variace)
Švihy s kettlebellem
Spolu s tímhle tréninkem bych rád o prázdninách začal i s 100 day burpee challange , abych trochu zlepšil fyzičku. Přidá se i běhání 2x týdně nebo nějaké blbnutí venku atd.
Tak snad se tyhle plány podaří nějak zrealizovat a budou i výsledky..
Motivace :
What is the time ?!
5:04
What ?....
5:04
Nice !
Místo kina jsem byl doma. Kromě nějakých procházek atd. jsem byl doma a odpočíval, nabíral síly.
Zítra jdeme se školou na bowling, na což jsem zvědavej, protože jsem to nehrál už pár roků. Odpoledne bych si rád šel zaběhat, doufám, že v tom vedru sebou někde nefláknu do škarpy.
JÍDLO :
6:40 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, skořice na dochucení), 2x kiwi
Dneska jsem byl se školou na bowlingu. Hrál jsem to po 2. v životě, takže moje výkony dost otřes. Ze 3. her jsem byl 2 poslední a jednou předposlední . Ale hlavně, že jsem si zahrál.
Odpoledne jsem se rozmýšlel jestli se na běh nevykašlat, protože jsme byl nějak unavenej a venku bylo strašný vedro. Nakonec jsem se k tomu dokopal a bylo to super.
začátek :
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
30 minut výklus
uražená vzdálenost : cca 5,5 km
ukončení :
5 minut pomalé vyklusání
10 minut chůze
10 minut strečink
I přes strašný teplo a mojí únavu to nakonec docela pěkně šlo. Běželo se mi dobře a dal bych býval i delší běh, ale nakonec jsem si řekl, že těch 30 minut bude tak akorát.
Teďka jsem unavenej jak pes a těším se až si půjdu lehnout k televizi.
Zítra se má jít se školou na piknik (wtf?), na to kašlu, takže jsem doma. Jinak na zítřek jsem domluvenej s kámošem, že jdu do posilovny u nás ve městě. Už jsem tam nebyl tak rok a půl, tak jsem zvědav, co se tam změnilo. Problém je, že tam je strašně málo místa, žádná klec na dřepy, žádný pořádný činky a otevřeno jen po-pá od 18:00 do 20:00. Vstup 30 kč, což je naštěstí docela snesitelný.
video dne :
DEN 119 - 29.6.2011- STŘEDA : FULL BODY IN PEČKY GYM
Hned z rána jsem musel na výslech ohledně kamaráda, kterýho přepadli dva černý a zmlátili ho, já svědčil jakožto svědek. Ty fízly mě tam drželi přes hodinu a ptali se na každou kravinu .
Odpoledne jsem si dal pěknýho šlofíčka a k večeru jsem si zašel s kámošema ze základky asi po roce a půl do městské "posilovny".
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, skořice na dochucení), 2 míchaná vejce, banán
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
TRÉNINK
Shyby nadhmatem 5x,5x,3x,3x
Čelní dřepy (40kg) 4x6
Benchpress (50kg) 5x3
Tlaky na ramena s velkou činkou (30kg) 5x5
Kliky na bradlech 4x5
Kladivové zdvihy s jednoručkami (20kg) 3x8
/před dřepama, benchem, tlakama vždy 3 rozcvičovací série/
čas : cca 60 minut
COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
10 minut strečink
- Shyby nic moc síla, tak jsem to raději po 4 sériích zabalil
- čelní dřepy good, krásně procítění nohou, příště si dám větší váhu
- bench na pohodičku, ještě tam byla velká rezerva
- tlaky spokojenost, tenhle cvik mám rád
- kliky na bradlech OK
- na konec lehce bicáček, abych zapadl do kolektivu
Dneska velmi povedený trénink. Všechno jen tak lehce, ale bavilo mě to. Co mě zarazilo je, že nikdo se tam nerozcvičuje, každý jede série do selhání, nikdo necvičí nohy, všichni na biceps snad 100 sérií, mezi sériema asi 5 minut kecaj atd... prostě klasika. Navíc jsem tam potkal několik kluků, ke kterým jsem dřív vzhlížel (cca 2 roky zpět) a dneska vypadají úplně stejně jako dřív, žadnej posun ve vahách, žadný přibraný kg, prostě uvízli na mrtvým bodě, protože cvičej jak kokoti.
Zítra si jdu pro vysvědčení do školy.. konečně ! No a odpoledne bych si rád dal doma nějaký trénink kondice (asi burpees).
video dne :
motivace
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru