Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sonnyx napsal:
Já se sem dívám pravidelně, jsem celkem zvědavý, takže bych to foto taky ocenil. :)
Zdá se, že psychicky jsi na tom dobře a i výkony si stále chválíš, ale fakt bych chtěl vidět ten pokrok.
Po 6měsíční nemoci střev se snad brzo vrátím k cvičení, takže je to celkem pěkná motivace, nejsem anorektik, ale taky jsem pěkně mimo svoji obvyklou formu. Držím palce, ať ti to vydrží.

Já ti držim též palce, no psychika se zvedla nehorázně, tímpádem se zvedla i ta fyzická stránka věci....Je to o hlavě no. Dříve jsem se "bál" dát si něco tučnějšího nebo nějakou sladkost normální. Dnes už se tomu nebráním. Jak tu kolikrát mnoho lidí psalo, je důležitý mít pestrej jídelák jíst pořád ty samé věci to omrzí a nemáš z toho ani pak pocit, že ses najedl. Jinak k těm výkonům. Je krása zvednout váhu, kterou jsem zvedal před 14dnema a říct si : Kurva, to se mi nezdá, je to moje maximálka jo? a dát si tam třeba o 5 kg navíc.

Jinak u tebe to byly zdravotní potíže, to se dá pochopit. Já jsem si to podělal sám..takže tobě držim palce ještě 2x víc
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak slíbená fotografia

Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kolik ze doopravdy vazis?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Popravdě se to pohybuje kolem 64-65, v lepší dny 66 .... Jinač jak jsem tu psal tenkrát, neměl jsem těch 65 ani náhodou, prostě jsem si nechtěl připadat blbě no...ale teď už je mi jasný, že jsem ti prasil vlastně sám sebe
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Draper napsal:

Popravdě se to pohybuje kolem 64-65, v lepší dny 66 .... Jinač jak jsem tu psal tenkrát, neměl jsem těch 65 ani náhodou, prostě jsem si nechtěl připadat blbě no...ale teď už je mi jasný, že jsem ti prasil vlastně sám sebe

Hmm 26. kvetna jsi nemel 65kg ani nahodou, jak sam pises (takze jsi mel kolik , 62kg? ), ted 9. cervna mas 65kg v lepsi dny dokonce 66kg!!!, coz je 14 dni rozdil. To ti jako mam verit, ze jsi najednou tolik pribral a zvlast ty, co pribira vlastni hlouposti tempem 1kg / 3 mesice? Neustale pises, ze uz ti je neco jasny, ale neni ti jasny nic. Porad v tom plaves, Pavle. A to je hlavne duvod, proc sis log ze dne na den prestal psat a ne proto, jak jsi tu psal, ze uz nemas cas a ze vse beres jako rutinu.To musi snad dojit kazdemu, kdyz jsi do toho byl tak neskutecne zazranej a nejednou jsi s tim sekl. Je to i logicke, me by asi taky vadilo, kdyby se do me neustale nekdo s*al. A tyhle reci o tom, ze si pripadas blbe, ze je ti trapne, jake vahy zvedas atd...proboha s temahle nesmyslnyma komplexama uz taky neco delaj. Promin, ze ti to pisu, kdyby me tohle nekdo psal, asi bych ho poslal do prdele a jel bych si dal po svem, takze me tam klidne posli taky.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.... tohle je ovšem hodně špatné (a teď nemluvím o té fotce)

Možná by to chtělo trošku upřímnosti především k sobě samotnému.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě je fakt jedno, co píšeš. Já vím nejlíp sám kolik teď vážim a jak se cejtím přece. To je pro mě na prvním místě. Tebe to nepotěší, to jsem já ten, co ho těší, že tejden co, tejden i když po malejch krocích jde všechno nahoru
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
Mě je fakt jedno, co píšeš. Já vím nejlíp sám kolik teď vážim a jak se cejtím přece. To je pro mě na prvním místě. Tebe to nepotěší, to jsem já ten, co ho těší, že tejden co, tejden i když po malejch krocích jde všechno nahoru

Kdyby to byla pravda, tak to bude supr. Bohužel - a to sám víš - není.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po příspěvcích, které jsem si přečetl, jsem zjistil, že je tu pár lidí, co tento log opravdu zajímá. Proto začnu ho zkusím refreshovat.

Takže jak jsem na tom v současnosti.
Váha: 65kg
Trénink: Jedu celé tělo, vypadá asi takto PO, STŘ, PÁ- posilovna
UT,ČTR- nějaký ten fotbálek nebo lehoučké kolo
na začátku běh nebo spíš chůze na pásu a strečink při tom
1.cvik - dřepy s velkou činkou (5sérií po 12-15 opakování)
2.cvik - benchpress- většinou multipress šikmý (5 sérií s navyšováním vah, první tři 7,5kg na každé straně, jednou 10kg a jednou 12,5kg)
3.cvik- doplněk na prsa - tlaky s jednoručkami, rozpažování, peck-deck (2série po 12 opakováních)
4.cvik - Mrtvé tahy (3x12) v současnosti s 25kg, ještě pořád víc kvalitně neutáhnu
5. cvik - Přítahy kladky před sebe a zase (3x12, 3x12; 22,5kg) plus si k tomu při přestávkách dávám nácvik shybů
6. cvik - někdy hyperextenze 2 serie po 20, někdy veslování s velkou činkou
7. cvik - tlaky na ramena na multipressu před sebou a za sebou obojí 3x12
8. cvik - krčení ramen s velkou činkou 3x15
9. cvik - izolovaný biceps 4x12
10. cvik - Bradla 3x7, nebo 4x25 tricepsových kliků
11. cvik- rotoped na 8minut těžká zátěž
12. cvik - pár zkracovaček a k tomu nevím proč ale na konci mám vždycky sílu v nohách dávám ještě v superseriích předkopávání a zakopávání.

Budu rád za rady či upozornění.

Strava: Mým problémem s tuky se zbavuji velice ztěží...
Tuky v mém jídelníčku tvoří: ovesná kaše, vejce, sýr cottage, Eidam, olivový olej, oříšky, hovězí a ryby.
Bílkoviny získávám z vám běžných věcí...od vajec přes tvaroh, jogurty,kvalitní šunky až po proteinové nápoje.
Sacharidy : těstoviny a rýže, pečivo chléb vitastar z kauflandu stále vítězí, neboť mi velice chutíí, někdy mi přijde, že ho sním až moc, dále chlebíky Racio, Piškoty, toustový chléb

Doplňky : Mám proteiny Myofusion - čoko, jahoda
Stará dobrá pěnivá Pharma Whey- banán
gainer- Mutant mass - vanilka, který však půjde pryč..
COMPRESS B.I.G. - čokoláda, na něm ujíždím, odměna po posilce...

to je zatím vše díky za rady a připomínky
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak máš cviky rozdělený do jednotlivejch dnů?
Reiben

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta váha se pořád nehýbe to je nějaký zvláštní, já bych čekal, že tak do půl roku, po tom co začneš znovu cvičit v posilovně a žrát, tak budeš s vahou opět na 90 kg
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson: tohle je můj jeden trénink, nemám to právě vůbec rozdělené, kdyby někdo měl čas a zájem může mi navrhnout varianty fullbody treninku, aby byl efektivnější než můj..
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben: ono to bude i tim, že nejsem schopnej si ubrat tu aerobku v netréninkový dny, prostě miluju fotbal, cyklistiku a tak a je to droga, bohužel
Reiben

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono hlavně problém je už jenom v tom tréninku, co cvičíš. 12 cviků ve full body je kravina. Bohatě stačí 1 cvik na partii a občas si dát třeba izolovaně břicho, lýtka nebo biceps.

Nohy : Dřepy, Výpady, Výstupy na lavičku, Čelní dřepy, Bulharské dřepy, Hacken dřepy, Legpress

Záda : Shyby nadhmat, Shyby podhmat, Přítahy jednoručky k pasu, Přítahy velké činky, Mrtvý tah, Rumunský mrtvý tah, Veslování s činkou, Přítahy jednoruček obouruč v předklonu

Hrudník : Benchpress, Benchpress s jednoručkami, Kliky na bradlech s předklonem, Floor press

Ramena : Clean and press, Pushpress, Military press, Tlaky s jednoručkami

Biceps : Zdvihy s jednoručkami, Kladivové zdvihy, Zdvihy s velkou činkou

Triceps : Kliky mezi lavičkami, Kliky na bradlech, Benchpress na úzko, Floor press, Franzouzské tlaky

Lýtka : Výpony, Výpony na jedné noze, Výpony v sedě, Oslí výpony

Od každý partie bych si vybral jeden cvik a hotovo. Víc bych to nekomplikoval. A omezil bych aerobku na minimum, pořádně žrát a pak to musí jít nahoru ta váha.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben: velkej dík, moc si mi pomohl a kolik tak opakování a serii?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: