|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
Není zač. Co se opakování týče, tak bych se držel zlaté střední cesty... 3x10, 3x12. U nějakých cviků jako dřepy, mrtvý tah, benchpress tam bych šel klidně 4x8, 4x6, 5x5 atd.. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Není zač. Co se opakování týče, tak bych se držel zlaté střední cesty... 3x10, 3x12. U nějakých cviků jako dřepy, mrtvý tah, benchpress tam bych šel klidně 4x8, 4x6, 5x5 atd.. |
ještě jedna blbá otázka, ale radši se zeptám....mám teda dělat dřepy spíš třeba 4x10 s 20kg nebo spíš 5x8 třeba s větší vahou? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je blbost jezdit pořád nějakých 5x10, 4x25 atd.. to je přehnaně moc, raději bych si naložil větší váhu u základních cviků a dal bych si s větší váhou třeba těch 4x6, 5x5, 5x3, 3x8 atd..prostě pořád jezdit do zblbnutí 100 sérií o 100 opakováních je kravina. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
Radit v tomhle logu je jen noseni drivi do lesa, protoze on si stejne bude delat, co chce a za pul roku bude vypadat stejne zdechle jako na fotkach na predchozi strance, ale snaha pomoct se ceni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st červen 29, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Pavelito, tys teď napsal, že se problému s tuky zbavuješ "zteží" (v uvozovkách proto, protože mám pocit, že se píše Stěží :D)
nicméně tvoje tuky tvoří ty kvalitní potraviny, tak jaký problém máš?
Kolik si dáváš vajec (celých) a oříšků, lžic olivového oleje, apod?
Nebo mi rovnou řekni, kolik máš za den g tuků pokud to víš
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 29, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
Kdo má nějaké smysluplné poznámky ať píše, ostatní se zdržte díky
Reiben: Dnes jsem jel podle tebe jak si mi to rozepsal, nestrávil jsem v posilovně 2 hodiny, ale hodinku a čtvrt. Naplno odcvičil a letěl domů. Snad se bude nabírat lépe a rychleji. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červen 29, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem rád, že jsem pomohl. Klidně napiš, co přesně si všechno jel, jaké cviky, v jakém pořadí, kolik sérií atd.. Docela mě to zajímá  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
Rozhýbání na pásu 7 minut = 1km chůzí
Dřepy s velkou činkou (3x12 s 20kg, 1x8 s 22,5, 1x8 s 25kg)
Veslování s činkou (5x12 s 17,5kg)
Benchpress na multipressu šikmý (5x12 s 10kg)
Tlaky na ramena také multipress ( 4x12 s 7.5kg)
Krčení ramen s velkou činkou ( 3x12 nepamatuji si váhu…)
Izolovaný bicepsový zdvih (4x12)
Bradla (4x5 jen s vlastní vahou)
Chvilka rotopedu cca. 6minut na vyjetí
Zvedání kolen ve visu 3x15
Zkracovačky 3x25
Gainer a domů….
Během tréninku jsem si zvykl sníst proteinovou tyčinku nakopne mě
Dnešní trénink se povedl a já děkuji Reibenovi _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
kilák za 7 minut není chůze ale pomalý běh:P jedině, že bys měl chůdy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st červen 29, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | kilák za 7 minut není chůze ale pomalý běh:P jedině, že bys měl chůdy :D |
Pro mě je to chůze...beztak se mi zdá, že ten pás lže... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st červen 29, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Pavelito: prosím tě, jaký má smysl odjet 3x12 v prakticky rozcvičovací sérii a pak přidat jen na 2 další (pracovní?) ? být tebou bych to udělal přesně naopak, akorát se předunavíš lehkou váhou a s tou těžkou pak jako bys nic neudělal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:42 am Předmět: |
|
|
Tak dnešní ráno opět 15 minut Tabata
( skládá se z zkracovaček, dřepů a kliků)
je to mé pravidelné rozhýbání, když jí ráno vynechám, jsem potom rozlámanej celej den.
Následuje dvě odměrky gaineru a jede se do města. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|