forma je naprd, cca 74 kg ani tlustej ani hubenej, až přiberu, tak něco hodím
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Já si myslím, že nikdo nemůže mít dokonalý jídelníček, ...když mu to chutná proč ne, nejí čistě jen to, on má hodně rozmanitou stravu takže i kdyby přijímal sacharidy občas z ...cornflakes nebo musli, bude to ok. Jeho sacharidy tvoří i rýže, vločky, těstoviny, pečivo...kdyby jedl jen ty racia tak tu poznámku chápu :)
Nicméně Reibene: Ani tlustý ani hubený bývá zpravidla ideál ještě když to "anitlustýanihubený" cvičí a běhá :D
Konečně jsem se dneska dočkal konce školního roku. Prošel jsem s jednou čtyřkou z matiky, takže spokojenost.
Teď začínájí nejlepší 2 měsíce tohohle roku, který si chci pořádně užít.
Snad, co nejdřív koupím tu permici do LA.GYMU a pořádně přes prázdniny zesílím .
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Dneska se šlo pro vysvědčení. Prvák jsem udělal, takže pohodička. Pustili nás ze školy asi po půl hodině, tak jsem přijel brzo domů.
Odpoledne jsem si chtěl dát burpees a něco na břicho, tak se mi skvěle hodil WOD, kterej byl nedávno na crossfitnow.com...
JÍDLO :
6:30 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, vanilkový curk na dochucení), 2 vejce (omeleta), banán
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh)
10 minut dynamický strečink
WOD (crossfitnow.com)
50 Sit ups
5 Burpees
40 Sit ups
10 Burpees
30 Sit ups
15 Burpees
20 Sit ups
20 Burpees
10 Sit ups
25 Burpees
celkem - 150 sit ups, 75 burpees
čas - 24:50
COOL DOWN
skákání panáků, člunkový běh
20 minut strečink
- sed lehy jsou moje smrt, ještě k tomu takhle vysoký počty opakování, na který nejsem zvyklej, takže fakt hrůza, břicho totálně KO
- burpees mi připadaly celkem easy, ale na konci, když už jsem byl vyštavenej a ještě mi jich zbývalo 25, tak to byl taky docela mazec
Celkově dneska spokojenost. Tenhle WOD se mi líbil, protože byl, co se složení týče dost jednoduchej, ale samotné provedení bylo celkem náročné. Pěkně jsem se u toho zapotil.
Zítra si dám zaslouženej odpočinek a jelikož bude 1. den prázdnin, tak si dopřeju chálku v mcdonalds jako odměnu .
video dne :
film debilní, ale tenhle sestřih je jako motivace povedenej
Naposledy upravil Reiben dne čt červen 30, 2011 6:09 pm, celkově upraveno 1 krát
2x TRÉNINK S VLASTNÍ VAHOU
6x TRÉNINK SÍLY
6x BĚH
9x CROSSFIT
Jasně převažuje crossfit, kterému jsem se tento měsíc celkem dost věnoval. Možná jsem toho trochu méně naběhal, ale jinak jsem s počtem tréninků spokojený.
V červnu bych se rád věnoval jenom posilovně a běhání. Crossfit teď na určitou dobu odsunu stranou a vrátím se k němu, až trochu zesílím.
První den prázdnin ve znamení odpočinku. Celkově minimum pohybu, jenom nějaké to venčení psů, ale jinak relax doma.
Místo plánovaného obědu u mcdonalds jsem dneska navštívil restauraci a pak ještě cukrárnu. Jsem byl potom tím jídlem natolik unavenej, že jsem si musel na hodinku lehnout .
Zítra se strava vrací zase do starých kolejí. Co se tréninku týče, tak plánuju opět návštěvu posilovny u náš ve městě.
Do LA.GYMu začnu jezdit až bude po výplatě a mamka mě na to přispěje, což je někdy za týden. To bych chtěl rozjet i nějakou tu full body rutinu v trvání 4 týdnů.
JÍDLO :
Dneska strava otřesná
6:30 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 400 ml polotučného mléka, vanilkový curk na dochucení, hrst mandlí, med na dochucení), banán
21:30 – Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu.. po dnešku už jsem neměl na jídlo chuť
video dne :
Hustej posing v podání Tricky Jacksona, bratr Dextera Jacksona.
Dneska přes den jsem se chvíli projel na kole, byl jsem venku se psama atd., ale jinak zevlování doma. K večeru jsem si pěkně naplánoval posilovnu. Sbalil jsem tašku a šel jsem si zacvičit. Došel jsem až k posilce a tam jsem si uvědomil, že o víkendu je zavřeno , takže nakonec z toho byla jen taková procházka přes půl města.
Doma jsem si dal místo toho takovou šmrdlačku.
20:00 – Večeře : cca 250 gramů kuřecího masa, pytel rýže + dia kečup, zelenina
22:00 – 2. Večeře : šálek ovesných vloček + cca 300 ml polotučného mléka, med na dochucení
TRÉNINK :
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Rozcvička :
10x kliky
10x výpady
10x mosty
2x
Trénink :
Výpady s jednoručkama (celkem 28kg) 4x8 - každá noha
Přítahy jednoručky k pasu (21kg) 4x6 - každá ruka
Kliky na adaptérech 3x15
Kliky mezi lavičkami 3x10
Kolečko z kolen 3x10
čas - 38:00
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
- výpady celkem OK
- přítahy jednoručky OK
- kliky na adaptérech, pěkné procítění a napumpování celého vršku těla
- kliky mezi lavičkami, triceps už byl unavenej z předchozího cviku, takže to šlo těžce
- kolečko z kolen, tenhle cvik jsem dlouho nedělal, takže nic moc
Celkově dneska trénink ze slabšího soudku. Jsem se těšil jak si v posilovně potáhnu mrtvý tah, zabenčuju, dám si dřepy a nakonec jen tahle šmrdlačka doma .
Jinak do LAG.GYMu začnu jezdit od 11. června a rozjedu nějakej pořádnej full body trénink 3x týdně.
Do té doby si dám deload. To bude vypadat zhruba tak, že si dam příští týden tak dva tréninky v posilovně a to bude tak všechno.
Chci pořádně zregenerovat a být fyzciky naprosto OK než se vrhnu do té full body rutinky v LA.GYMu.
video dne :
Pulp fiction.. můj oblíbenej film
Naposledy upravil Reiben dne ne červenec 03, 2011 6:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Po včerejším tréninku jsem dneska nějakej divnej. To počasí navíc nepřidalo moc ani na psychice, takže nebyla na nic nálada. Jenom jsem byl doma a nedělal nic.
JÍDLO :
7:50 – Snídaně : šálek ovesných vloček + cca 350 ml polotučného mléka + med na dochucení, banán
Dnes podobný den jako včera. Přes den jen nějaké to chození se psama atd., ale jinak relax doma. Co se tréninku týče, tak za týden v pondělí kupuju permici do posilovny a začne pořádnej trénink.
Do té doby regenerace, abych byl maximálně fyzicky odpočatý. Ve čtvrtek si asi zajdu do posilovny u nás ve městě a dám si takový přípravný trénink.
JÍDLO :
7:40 – Snídaně : šálek ovesných vloček + cca 400 ml polotučného mléka + med na dochucení, banán.. docela začínám víc a víc žrát, dneska jsem si k té snídani dal tak 200 gramů vloček
?? – 2. Večeře : ještě nevím, něco si dám, dopíšu zítra
video dne :
masakr zápas
Počasí konečně dneska vypadalo k světu, takže jsme jenom nemusel doma sedět na zadku, ale byl jsem taky venku na čerstvém vzduchu.
Jinak stále odpočívám. Trénink až ve čtvrtek.
JÍDLO :
Poslední dobou jsem si oblíbil dia kečup, dávám ho skoro na všechno. Těstoviny, rýže, vajíčka, do toustů atd. Prostě lahůdka .
13:40 – Oběd : konzerva fazolí v rajčatovém nálevu, cca 150 gramů kuřecího masa, zelenina
16:40 – Svačina : šálek ovesných vloček + cca 300 ml odtučněného mléka + med na dochucení, banán
19:40 – Večeře : 3 vejce, těstoviny, zelenina
22:00 – 2. Večeře : 125 gramů odtučněného tvarohu
video dne :
Benchpress killer
Orbb - něco podobného se mi ještě naštěstí nestalo, asi to nebylo zrovna příjemný co ? :-D
Dneska na pohodičku. Přes den jsem byl hodně venku, projel jsem se venku na kole při krásným počasí, co víc si přát.
Zítra to asi vidím na posilku a od pondělí new trénink,.. už jsem na to těším .
JÍDLO :
7:00 – Snídaně : šálek ovesných vloček + cca 400 ml polotučného mléka + med na dochucení, banán.. krutá snídaně, těch vloček jsem měl určo přes 200 gramů
krátkometrážní film o kulturistovi,..doporučuji shlédnout
hrozny video debila tam ze sebe dela svym zpusobem i sam, kdyz se nedokaze nejak vzeprit vuci tomu, co mu je neprijmeny.. nebo to naopak vzit s humorem
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Myslim ze tam o tohle nejde.. :) Asi si to spatne pochopil.
Ja to teda chapu tak, ze je citove vazanej na mamu, a neni schopnej se vazat na nikoho jinyho, a to video te ma presvedcit, ze takovej clovek muze bejt obycejnej 70kg vazici chlapik, nebo i klidne 120kg kulturista. Teda tak to chapu ja :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru