KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
pain2

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:08 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

max100 napsal:
nebo to třeba znamena ze extrifit asi nebude tak dobra znacka jak ji tady obchodnici proklamujou.. na me a včechny kluky z posilky teda zabiral snad každej monohydrat, i od bolida za dve stovky,vzdycky se po nem 3-5 kilo pribralo...a normalni monohydrat je tu uz asi 15 let,sypou ho sportovci snad ze vsech odvetvi a vsem pomaha, takze kdyz ted pride nekdo s nejakou ochranou znamkou na creatin monohydrat,tak tem co věří ze to je nejakej ucinnejsi kreatin se muzu maximalne smat

Tak to si celkem odporuje :D sám píšeš, že funguje každý monohydrát, ale extrifit není dobrý? A sypat? to je zase označení... no raději no comment, tak se těm dotyčným třeba směj. ALe je hodně lidí, na které běžný monohydrát prostě nemá účinky. Tak v čem to asi bude? Když si chci zaplatit za kvalitu a mám na to, tak proč ne. U někoho by to cenově vyšlo nastejno, když funguje míň bežný monohydrát bez známky dá za něj dejme tomu 300,- za kvalitní třeba 600,- ale aby ten obyč. měl účinky jako ten za 600,- musel by se dávkovat dvakrát delší dobu.

Je to jen teorie, ale ty peníze člověk vyhodí stejně tak jako tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
max100

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mel jsem monohydrat od bolida,biotechu,sciteku,promilu a nevim od koho vseho jeste...kazdej fungoval dobre.Od extrifitu jsem nemel.
pain2

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

max100 napsal:
mel jsem monohydrat od bolida,biotechu,sciteku,promilu a nevim od koho vseho jeste...kazdej fungoval dobre.Od extrifitu jsem nemel.

Jako já ti to neberu. Na každého reaguje něco jinak. Známý si naopak koupil ten od extrifitu a němu fungoval. Mně ne, mé tělo nemělo žádnou odezvu, tak jsem šáhl po reflexu. Ten fungoval... předtím jsem měl v plánu zkusit od Scitechu, ale nevěděl jsem, co s prachama, tak jsem vzal reflex. A ten fungoval.
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší je kreatin monohydrát od smartlabsu...
ivolens

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 8:16 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
max100 napsal:
ja nevím proč pořad nekterym nedochazi ze ochranná znamka Creapure je jen další marketing.tah...a kvuli tomu ze to má 99,5 % creatinu oproti řekněmě 98% u klasickych creatinu, tak za to davat dvakrat tolik může jen s prominutim hňup ...chce to jen trochu přemyslet...mne osobne zatim pomoh bezvadne kazdej monohydrat..

A když mi nic nedával monohydrát bez té ochranné známky (extrifit)? žádný nárůst po celou dobu suplementace? Až creatin od reflexu jsem měl po prvním týdnu dvě kila nahoře a do měsíce to byly celkem 4 kila? Jakmile jsem to dobral, tak jsem shodil kilo, ale celé 3 kila zůstaly... a po kreatinu bez té známky prd...

Mé tělo takto reagovalo... a o nějaké ochranné známce jsem předtím nevěděl, až když jsem dobral ten od extrifitu, tak jsem se začal zajímat, jak zjistím, že daný protein je kvalitní....

A nemyslím si, že by to byl jen tah marketingu, protože většina těch názorů, že funguje líp se známkou je z vlastní zkušenosti... ne od firmy

Maximální možná hodnota čistoty kreatinu monohydrátu je 99,5%. Zbytek je voda (přirozená vlhkost). Žádná známka Creapure neudělá monohydrát monohydrátovitějším. Známka ho udělá jen dražším. Buď je to čistý (neboli 99,5% monohydrát) nebo je horší - s nižším %. To, že některý na někoho funguje více či méně je v podstatě dílo náhody (délka pauzy, dávkování, první použití, druhé... třetí..., volba stravy, pitný režim, tréninkové nasazení). Někdo je zavodněný "jako koule" a jiný cvičenec po tomtéž monohydrátu zavodněný není. Je to jen hra s vodou.
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 9:18 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

ivolens napsal:
pain2 napsal:
max100 napsal:
ja nevím proč pořad nekterym nedochazi ze ochranná znamka Creapure je jen další marketing.tah...a kvuli tomu ze to má 99,5 % creatinu oproti řekněmě 98% u klasickych creatinu, tak za to davat dvakrat tolik může jen s prominutim hňup ...chce to jen trochu přemyslet...mne osobne zatim pomoh bezvadne kazdej monohydrat..

A když mi nic nedával monohydrát bez té ochranné známky (extrifit)? žádný nárůst po celou dobu suplementace? Až creatin od reflexu jsem měl po prvním týdnu dvě kila nahoře a do měsíce to byly celkem 4 kila? Jakmile jsem to dobral, tak jsem shodil kilo, ale celé 3 kila zůstaly... a po kreatinu bez té známky prd...

Mé tělo takto reagovalo... a o nějaké ochranné známce jsem předtím nevěděl, až když jsem dobral ten od extrifitu, tak jsem se začal zajímat, jak zjistím, že daný protein je kvalitní....

A nemyslím si, že by to byl jen tah marketingu, protože většina těch názorů, že funguje líp se známkou je z vlastní zkušenosti... ne od firmy

Maximální možná hodnota čistoty kreatinu monohydrátu je 99,5%. Zbytek je voda (přirozená vlhkost). Žádná známka Creapure neudělá monohydrát monohydrátovitějším. Známka ho udělá jen dražším. Buď je to čistý (neboli 99,5% monohydrát) nebo je horší - s nižším %. To, že některý na někoho funguje více či méně je v podstatě dílo náhody (délka pauzy, dávkování, první použití, druhé... třetí..., volba stravy, pitný režim, tréninkové nasazení). Někdo je zavodněný "jako koule" a jiný cvičenec po tomtéž monohydrátu zavodněný není. Je to jen hra s vodou.

Mno jo, ale já jsem nepsal, že byl měl být monohydrátovější díky nzámce :D jen mám u toho jistotu, že je tam kvalitní a hlídané zpracování :) mě je jasné, že známka je jen známka, ale i strukturou se to lišilo a přitom oba produkty mají být mikronizované (extrifit/reflex)
. Něco jinak tam je.
ivolens

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 9:49 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
ivolens napsal:
pain2 napsal:
max100 napsal:

Mno jo, ale já jsem nepsal, že byl měl být monohydrátovější díky nzámce :D jen mám u toho jistotu, že je tam kvalitní a hlídané zpracování :) mě je jasné, že známka je jen známka, ale i strukturou se to lišilo a přitom oba produkty mají být mikronizované (extrifit/reflex)
. Něco jinak tam je.

Hrubost / zrnitost (mesh) nemá vliv na obsah. Jedná se jen o finální úpravu - větší, či menší velikost zrníček.
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 10:30 am    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

ivolens napsal:
pain2 napsal:
ivolens napsal:
pain2 napsal:
max100 napsal:

. Něco jinak tam je.

Hrubost / zrnitost (mesh) nemá vliv na obsah. Jedná se jen o finální úpravu - větší, či menší velikost zrníček.

To je fuk :D prostě jediný, co mi zatím fungoval je od reflexu... je mi jedno, jestli má nzámku nebo ne... extrifit prostě účinek neměl po dvou cyklech (Tenkrát jsem si koupil 2x, tak jsem ho chtěl dobrat).... reflex už hned v prvním cyklu fungoval. Zastánci toho, že každý monohydrát funguje se toho zastávejte klidně dál :D já jen psal, že mám zkušenosti se dvěma (výše zmíněno). A ten se známkou fungoval... klidně může fungovat i jiný bez známky... známka není všechno, i když mám k tomu větší důvěru.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak poznáš, že fuguje?
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
A jak poznáš, že fuguje?

a proc by to nepoznal? u proteinu to nejspis nepoznas, ale u kreatinu ano
venca.v

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem nabral z reflexu a gaineru 2kg za 6 tejdnu a z extrifitu a stejnyho gaineru 6kg za 8 tejdnu, takze vic spokojenej sem byl s exrifitem
Petey

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
ja sem nabral z reflexu a gaineru 2kg za 6 tejdnu a z extrifitu a stejnyho gaineru 6kg za 8 tejdnu, takze vic spokojenej sem byl s exrifitem

a nebolo to tymi horalkami venco?
Moocha

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozítří otvíram krabku Crea pure ethyl esteru od extrifitu, poreferuju :)
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
01Smajdalf napsal:
A jak poznáš, že fuguje?

a proc by to nepoznal? u proteinu to nejspis nepoznas, ale u kreatinu ano

No nevim. Když máš dobrou stravu atd.., tak ti váha jde na horu i bez toho. Já jsem na sobě nějaké změny nepociťoval jenom jsem měl více energie. Takto se to těžko pozná, když př.: každý měsíc jde váha 0,3-0,5kg
(i více)na horu. Ale bude to i tím, že jsem se na váze a svaloch nezastavil, neboli jsem ještě nestagnoval. Může mi nědko doporučit nějaký Kre-Alkalyn?
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2011 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
A jak poznáš, že fuguje?

za oba dva cykly jsem nabíral s extrifitem jako bez něj :D to je moc ne, protože i má strava nebyla řešená ideálně... tu jsem začal řešit asi před dvouma týdnama :D a nabírám rychleji, ale po extrifitu jsem zkusil reflex a nabral jsem 4 kg i s ne zrovna ideálním stravováním... pak jsem shodil jen kilo, ale celkově 3 kila zůstaly

Naposledy upravil pain2 dne po červenec 25, 2011 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 156, 157, 158 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: