tak si oprav ten zapis jinak prave me to bylo divny, protoze vim, ze to je strasny..
Nasrat vole.
A vůbec nejsi ty z Prahy? Něco pro tebe!
Prochází se mladík jedním z Moravských měst, zahlédne kašnu a jde k ní, že se napije. Sedí tam jakýsi stréco a volá na něj: "Tož, ogare, neglgé to, ščijó do tého Morgoši!" Mladík na to: "Promiňte pane, co jste říkal? Moc jsem vám nerozuměl, já jsem totiž z Prahy." "Říkal jsem: pij pomalu, synku, je to studené..."
Půl dne ještě ze žaluádkem nic moc ale teď navečer sem si odjel aspoň takovou malou pičovinu. Na to že sem za posledni dva dny sežral jen 100g bebeček...
Čus, tak už jsem taky pravidelný čtenář tvého logu ... jen tak dál Erný
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jeden cvičíčí přítel mi nedávno dal nějaký suplementy. Tak sem si před cca 50min vzal něco na čem bylo psaný pre-training. A asi 20 min potom se mi rozšířili zorničky a lítám jak raketová myš .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru