|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem venčil psa a když jsem šel domů ,viděl jsem kluka 8 let a leží na trávě a další kluk 8-10 do něj kope , hlava nehlava . Když jsem na něj zařval co to dělá a začal brečet a zavolal na tátu na balkón . To byl pánové rachot . Nakonec jsem ho poslal do prdele i s jeho ženou a šel jsem domů . Běžně na sebe domů volaj policajty když se perou . Jó to je rodinka . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: |
Teď v podvečer slyším, jak si na hřišti před panelákem hrajou děcka (převážně kluci, občas holčičí kluk) a najednou
"TY KU*VO JEDNA!"
No NESTÍHÁM ŽASNOUT nad slovníkem dětí ve věku 10-12 let...možná třináct, ať nežeru...
Jsem zaostalá? (Proboha, vždyť je mi skoro 17 a výchovu jsem měla naprosto jinou, a v životě bych si nedovolila zakřičet takový věci na sídlišti...to se za ty léta tolik ta výchova změnila?) |
Je to výchovou, teta učí v Chánově předškolní třídu a běžně se 5ti letá holčička zeptá : Paní učitelko, mohla bych se prosím Vás jít vysrat? Prostě co slyší doma to tam pak pouští a taky ty jména : Esmeralda Dežo apod. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
přesně schází výchova , učitelé by zase měli mlátit děti _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | přesně schází výchova , učitelé by zase měli mlátit děti |
...a kdyby to šlo, tak i rodiče, protože rodiče většinou stojí za svojím dítětem - proti učiteli, a to je pak hodně špatné. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Náš třídní dával žluté a červené karty  . Žlutá byla napomenutí a červená, tak to už nám vždycky přikázal ať se ohneme a jednu nám poslal na zadek. Ruce jak lopaty, takže to bylo pořádně cítit, ale byla to svým způsobem i sranda. Občas nás i tahal za pejzy, když jsme třeba dělali binec na chodbě a on nás přistihnul  . Horší bylo, když ho fakt někdo naštval, potom padaly i facky, zájem nezájem. Každopádně tenhle učitel byl na naší škole přes 40 let a všichni ho respektovali a dodnes ho zdraví celý město a všichni na něj rádi vzpomínají.
Jo a jednou jsem se pral s nějakým klukem a já jsem ho natlačil na dveře školníka. Školník vylezl, oba nás zatáhnul dovnitř, šel ke mě a ptá se: "Levá nebo pravá?" Říkám: "levá", v naději, že to bude méně bolet. A on se napřáhnul tou levou a bum dostal jsem jí pravou  , obtisk jeho ruky jsem měl ještě několik hodin potom. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Můj mladší bráška _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: po srpen 22, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Culda13 napsal: | | přesně schází výchova , učitelé by zase měli mlátit děti |
Když jsem jel z Práglu, tak jsem v rádiu slyšel, že by škola měla uzavírat s rodiči smlouvu o tom jak zacházet s problémovými dětmi, takže se toho možná dočkáme |
jj toto ma byt casem skutecnost. zbyva jeste prijmout zakon ktery maji na Slovensku - odpovednost rodicu za trestne cinny svych deti - az 2 roky natvrdo, jako tomu bylo kdysi davno u nas .... no a potom by mohly u nas prijmout zakon o trestni odpovednosti za velke skody zpusobene vykonem sve funkce/zamestnani. viz starostove, politici ... tak jako to maji na Slovensku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
Neplatiči  Jediná faktura není zaplacena ve splatnosti, pokud vůbec _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
to je normálka , dluží každej tak se v ČR podniká a čím víc dlužíš , tím lépe se máš _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
sakra presne v dobe, kdy sem si precetl, ze Cizo si utrhl achilovku sem ju zacal nejak divne cejtit. Cekam kdy se me utrhne taky : (
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
To mám taky se sparingem, řekne, že ho chytá loket a mě za pár treningu začně brát taky.
No a včera jem furt přemejšlel o tom Draperovi a leg- pressu a měl jsem taky pěknej fail.
Jsem dal 9x250kg a sparing řek, ať dám poslední hlubokej, jsem to pustil uplně dolu a vypla mi noha a nešlo to nahoru a sparing to taky podcenil, ale nakonec jsme to dostali nahoru. :-) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
nekdo tu nekde psal, ze kdyz clovek narazove zacne delat hodne aerobky, tak to ty slachy nedavaj, to bude asi s toho. Su dojebanej, je to horsi jak kdybych 7x tydne drepoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|