Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem venčil psa a když jsem šel domů ,viděl jsem kluka 8 let a leží na trávě a další kluk 8-10 do něj kope , hlava nehlava . Když jsem na něj zařval co to dělá a začal brečet a zavolal na tátu na balkón . To byl pánové rachot . Nakonec jsem ho poslal do prdele i s jeho ženou a šel jsem domů . Běžně na sebe domů volaj policajty když se perou . Jó to je rodinka .
keba

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Teď v podvečer slyším, jak si na hřišti před panelákem hrajou děcka (převážně kluci, občas holčičí kluk) a najednou
"TY KU*VO JEDNA!"
No NESTÍHÁM ŽASNOUT nad slovníkem dětí ve věku 10-12 let...možná třináct, ať nežeru...
Jsem zaostalá? (Proboha, vždyť je mi skoro 17 a výchovu jsem měla naprosto jinou, a v životě bych si nedovolila zakřičet takový věci na sídlišti...to se za ty léta tolik ta výchova změnila?)

Je to výchovou, teta učí v Chánově předškolní třídu a běžně se 5ti letá holčička zeptá : Paní učitelko, mohla bych se prosím Vás jít vysrat? Prostě co slyší doma to tam pak pouští a taky ty jména : Esmeralda Dežo apod.
Culda13

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně schází výchova , učitelé by zase měli mlátit děti
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:

...a kdyby to šlo, tak i rodiče, protože rodiče většinou stojí za svojím dítětem - proti učiteli, a to je pak hodně špatné.
Reiben

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/brutalni-rvacka-v-rumburku-18hlava-tlupa-romu-napadla-6-lidi.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:

Když jsem jel z Práglu, tak jsem v rádiu slyšel, že by škola měla uzavírat s rodiči smlouvu o tom jak zacházet s problémovými dětmi, takže se toho možná dočkáme
Reiben

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náš třídní dával žluté a červené karty . Žlutá byla napomenutí a červená, tak to už nám vždycky přikázal ať se ohneme a jednu nám poslal na zadek. Ruce jak lopaty, takže to bylo pořádně cítit, ale byla to svým způsobem i sranda. Občas nás i tahal za pejzy, když jsme třeba dělali binec na chodbě a on nás přistihnul . Horší bylo, když ho fakt někdo naštval, potom padaly i facky, zájem nezájem. Každopádně tenhle učitel byl na naší škole přes 40 let a všichni ho respektovali a dodnes ho zdraví celý město a všichni na něj rádi vzpomínají.
Jo a jednou jsem se pral s nějakým klukem a já jsem ho natlačil na dveře školníka. Školník vylezl, oba nás zatáhnul dovnitř, šel ke mě a ptá se: "Levá nebo pravá?" Říkám: "levá", v naději, že to bude méně bolet. A on se napřáhnul tou levou a bum dostal jsem jí pravou , obtisk jeho ruky jsem měl ještě několik hodin potom.
Poman

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj mladší bráška
U.B0B

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Culda13 napsal:

Když jsem jel z Práglu, tak jsem v rádiu slyšel, že by škola měla uzavírat s rodiči smlouvu o tom jak zacházet s problémovými dětmi, takže se toho možná dočkáme

jj toto ma byt casem skutecnost. zbyva jeste prijmout zakon ktery maji na Slovensku - odpovednost rodicu za trestne cinny svych deti - az 2 roky natvrdo, jako tomu bylo kdysi davno u nas .... no a potom by mohly u nas prijmout zakon o trestni odpovednosti za velke skody zpusobene vykonem sve funkce/zamestnani. viz starostove, politici ... tak jako to maji na Slovensku ...
idoktor

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neplatiči Jediná faktura není zaplacena ve splatnosti, pokud vůbec
Culda13

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je normálka , dluží každej tak se v ČR podniká a čím víc dlužíš , tím lépe se máš
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čím víc dlužíš, tím míň po tobě jdou (resp. tím míň si to odskáčeš)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra presne v dobe, kdy sem si precetl, ze Cizo si utrhl achilovku sem ju zacal nejak divne cejtit. Cekam kdy se me utrhne taky : (
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mám taky se sparingem, řekne, že ho chytá loket a mě za pár treningu začně brát taky.

No a včera jem furt přemejšlel o tom Draperovi a leg- pressu a měl jsem taky pěknej fail.

Jsem dal 9x250kg a sparing řek, ať dám poslední hlubokej, jsem to pustil uplně dolu a vypla mi noha a nešlo to nahoru a sparing to taky podcenil, ale nakonec jsme to dostali nahoru. :-)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekdo tu nekde psal, ze kdyz clovek narazove zacne delat hodne aerobky, tak to ty slachy nedavaj, to bude asi s toho. Su dojebanej, je to horsi jak kdybych 7x tydne drepoval...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: