_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnešní trenink se bohužel přesouvá na pátek, kdy mám mít volno.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
2. trenink amerického fotbalu v Ústí, cca 2hod
- rozcvičení, rozházení, nějaké drilly, běhání, hra, nakonec házení
- pozoruju zlepšení techniky v házení
Dnes mě čeká posilka těžké cviky, ze včera mě nějak bolí levá strana spodních zad, bude to asi z nějakého střetu, to je fuk, trh tu bolest zmírní .
+ Trh z polo - up to 50kg (3x,2x,2x,2x,2x,2x,2x,1x) + statická výdrž
+ Benchpress - up to 80kg (8x80kg, síla byla)
+ Výpady s JČ + MT s JČ - 20kg + 20kg
+ Přemístění + výraz s JČ - up to 25kg
+ Kliky na JČ s 15kg kotoučem na zádech - doražení
Gymnastické protahování - 35min
- břicho jsem nestihl
- dnes PARÁDNÍ náročnej trenink, ty komplexní cviky dávaj zabrat
- krátké pauzy, vše dynamicky
Dík za optání . Loket si pořád převazuju bandáží, mažu ho a protahuju.
Co jsem jel naposled shyby, necítil jsem ho, jen při tom fotbalu, když mi do něj někdo narazí, tak je to horší, ale pořád lepší než nazačátku.
Spíš se teď bojím toho, aby se to nevrátilo, tak nevím nevím , Dragon Flangy ještě tak 2 týdny vynechám.
Sory sory, ...já vím, že mi nebudeš věřit, ale taky mi to flang připadalo divný a myslel jsem, že se tomu spíš říká flag . A pořád jsem si pletl flang, flag a fang
Mě to taky vždycky koplo uplně do očí, ale nestálo to za to, to zmiňovat A taky mě napadlo, že možná existuje i Dragon Fang, dračí zub, třeba nějaká variace
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Stadion: Sprinty, AF drilly + výklus (vše v rychlém tempu, pauzy max 20-30s)
- rozklus, protažení, rovinka
Americký fotbal, drilly:
6x sprinty z pozice + výklus
6x boční sprint z čáry na čáru s dotykem ruky
6x sprint + náznak a změna směru u "protihráče" + sprint + náznak a změna směru u "protihráče" + výskok
6x sprint + otočka na místě u "protihráče" + doběh
6x frekvenční běh dopředu-dozadu-dopředu-dozadu + rychlý výběh
Žebřík drilly, 30m:
- 2x boční frekvenční "krůčky"
- 2x přední kombinované poskoky
- 2x přední k sobě - od sebe
- výklus
- Dnes se mi moc nechtělo, docela únava, ale nakonec jsem šel a udělal jsem dobře, kvalitní trenink, přesně tohle teď potřebuju trénovat, na atletice nás učili "jen" běhat dopředu :o)
Jedno z nejlepších videí NFL:
Jupí, prší!! Jde se běhat!
Sice dnes mělo být v plánu gymn. protahování, ale na jaksi mokrým tartanu by to nešlo, takže si dám nějaký běh.
- parádní trénink. Když to miluješ, není co řešit.
Video z kliků (měl jsem tam takovou dlažební kostku), sory za špatnou kvalitu:
21.9. - nábor do Lions
22.9. - (před pár hodinam) nábor do BlackHawks
Jsem rozhodnutej, teď se do toho pořádně opřít, určit si priority a pravidelně dojíždět na treninky, snažit se dostat z náboru co nejdřív do senior týmu. Vylepšovat (i individualně) to, v čem mám mezery, takže změny směru běhu, všemožné techniky, chytání míče, drilly.
5.10. první trenink, více info napíšu zítra.
Jinak dnes posilka - těžké cviky, vidím to na trh, přemístění, bench, mt + břicho, core.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru