Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem si zkoušel troje kalhoty, co jsem ještě před pár měsícema normálně nosil a ještě mi byly trochu volný a dneska jsem se ani do jedněch nemohl zaboha nasoukat .. to znamená, že než si koupím nový (což asi potrvá), tak budu muset nosit jen kraťasy (nebo tepláky )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

štve mě, že se motám pořád s nějakou virozou - pracovat se s tím dá...do fitka to ale není. Zkusím to zítra jen tak rehbilitačně uvidím:o (
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A co se stalo v Sacharidech??? Vždyť tam jenom probíhala diskuze o prašnosti Extrifitu, ale všechno slušně.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ne, pravda to není.

Ale ban dostal, to ano.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Ne, pravda to není.

Ale ban dostal, to ano.

Pravde neni, ze ho dostal za ten zminovany post, ale je pravda, ze ho dostal. ok

Jo a jeste by me zajimalo, kdyz jsem mu psal PM na jeho novy nick, proc nejakym zahadnym zpusobem prisel na uplne jiny nick (kdyz jsem se podival do odeslanych zprav) ??
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 19, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jo a jeste by me zajimalo, kdyz jsem mu psal PM na jeho novy nick, proc nejakym zahadnym zpusobem prisel na uplne jiny nick (kdyz jsem se podival do odeslanych zprav) ??

Standardní chování většiny zabanovaných je, že si obratem založí nick nový. A standardní reakce od nás je ten nick zablokovat nebo v tomto případě smazat. Pokud ale mezitím došlo k prohození nějakých PM, tak ty zřejmě někde v databázi leží nadále, ale když jim chybí jedna strana (příjemce nebo odesílatel), nezobrazí se. Založí-li si někdo jiný potom nick, tak je možné, že mu systém dá stejné id v databázi a pak se mu tedy dané zprávy přiřadí. Každopádně to by se už opakovat nemělo, protože ode dneška se možnosti pro zasílání zpráv novými uživateli v reakci na jednoho spamera zase trochu změnily (nový uživatel nemůže hned posílat PM a ve chvíli, kdy konečně ano, tam je nějaké omezení množství).

Mimochodem, když už jsem to načnul, tak:
...nový uživatel nemůže 24 hodin od založení posílat soukromé zprávy,
...potom do doby 7 dní od založení jen jednu zprávu za hodinu,
...potom standardně jako všichni nejvýše 1 zprávu za minutu.

Není to samozřejmě namířeno proti běžným uživatelům (předpokládám, že si toho naprostá většina z nich ani nevšimne), ale proti spamerům, kteří se tu čas od času ukážou a zbytečně otravují.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si totalne zkazil naladu, kdyz jsem sebral odvahu a asi po 2 mesicich se podival na vypis z bankovniho uctu Jeste ze to bylo zrovna po treniku, takze to kompenzovaly ty endorfiny, co ve me zrovna frcely
cipinek

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Dnes jsem si totalne zkazil naladu, kdyz jsem sebral odvahu a asi po 2 mesicich se podival na vypis z bankovniho uctu Jeste ze to bylo zrovna po treniku, takze to kompenzovaly ty endorfiny, co ve me zrovna frcely

nechápu lidi, kteří nemají přesný přehled o svých financích a svém majetku obecně..., mít strach se podívat na výpis z bankovního účtu, co to je? to má snad být radost ne?... , nebo tě rozhodily poplatky? nebo ti banka sama od sebe zvýšila kontokorent a tys ho vyjel do maxima?
Draper

PříspěvekZaslal: út září 20, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne rozhodil me aktualni zustatek. Jsem cekal, ze to bude bolet, ale ne ze tolik
Luster

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napadla me naka viroza mam v sobe dva cibulovy caje a zejtra ocekavam zazracny uzdraveni!
ygg

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Ale ban dostal, to ano.

Což je pro dost lidí tady velká škoda, protože ač jeho názory byly občas poněkud neortodoxní, tak se o BB zajímal jako tady málokdo, a dost věděl ... jak co se týče tréninku a stravy, tak i soutěžní kulturistiky.
prochm

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ronnie napsal:
Draper napsal:

Ale ban dostal, to ano.

Což je pro dost lidí tady velká škoda, protože ač jeho názory byly občas poněkud neortodoxní, tak se o BB zajímal jako tady málokdo, a dost věděl ... jak co se týče tréninku a stravy, tak i soutěžní kulturistiky.

Těch lidí s kvalitními vědomostmi je tu více. Ale ne každý je ochotný je tady prezentovat. Jinak souhlas. Hovnivála je škoda a byla tady s ním občas i sranda.
kid

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
ygg napsal:
Ronnie napsal:
Draper napsal:

Ale ban dostal, to ano.

Těch lidí s kvalitními vědomostmi je tu více. Ale ne každý je ochotný je tady prezentovat. Jinak souhlas. Hovnivála je škoda a byla tady s ním občas i sranda.

a) Přes trochu jednostranný pohled byly hovniválovo příspěvky určitě přínosem.

b) Když už dostal banána, nebylo by fér i vůči nám ostatním se také zmínit proč tomu tak bylo?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 21, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mi to drejpr říkal v posilce, tak jsem myslel že to byl zas nějakej úlet a na týden má ban na forko ale tohle vypadá blbě = ( Snad se tu zas objeví, protože pro tohle forum byl rozhodně +

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: