|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si zkoušel troje kalhoty, co jsem ještě před pár měsícema normálně nosil a ještě mi byly trochu volný a dneska jsem se ani do jedněch nemohl zaboha nasoukat  .. to znamená, že než si koupím nový (což asi potrvá), tak budu muset nosit jen kraťasy (nebo tepláky  ) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po září 19, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 19, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
štve mě, že se motám pořád s nějakou virozou - pracovat se s tím dá...do fitka to ale není. Zkusím to zítra jen tak rehbilitačně uvidím:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 19, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
A co se stalo v Sacharidech??? Vždyť tam jenom probíhala diskuze o prašnosti Extrifitu, ale všechno slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 19, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
Ne, pravda to není.
Ale ban dostal, to ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 19, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
Ne, pravda to není.
Ale ban dostal, to ano. |
Pravde neni, ze ho dostal za ten zminovany post, ale je pravda, ze ho dostal. ok
Jo a jeste by me zajimalo, kdyz jsem mu psal PM na jeho novy nick, proc nejakym zahadnym zpusobem prisel na uplne jiny nick (kdyz jsem se podival do odeslanych zprav) ?? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 19, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jo a jeste by me zajimalo, kdyz jsem mu psal PM na jeho novy nick, proc nejakym zahadnym zpusobem prisel na uplne jiny nick (kdyz jsem se podival do odeslanych zprav) ?? |
Standardní chování většiny zabanovaných je, že si obratem založí nick nový. A standardní reakce od nás je ten nick zablokovat nebo v tomto případě smazat. Pokud ale mezitím došlo k prohození nějakých PM, tak ty zřejmě někde v databázi leží nadále, ale když jim chybí jedna strana (příjemce nebo odesílatel), nezobrazí se. Založí-li si někdo jiný potom nick, tak je možné, že mu systém dá stejné id v databázi a pak se mu tedy dané zprávy přiřadí. Každopádně to by se už opakovat nemělo, protože ode dneška se možnosti pro zasílání zpráv novými uživateli v reakci na jednoho spamera zase trochu změnily (nový uživatel nemůže hned posílat PM a ve chvíli, kdy konečně ano, tam je nějaké omezení množství).
Mimochodem, když už jsem to načnul, tak:
...nový uživatel nemůže 24 hodin od založení posílat soukromé zprávy,
...potom do doby 7 dní od založení jen jednu zprávu za hodinu,
...potom standardně jako všichni nejvýše 1 zprávu za minutu.
Není to samozřejmě namířeno proti běžným uživatelům (předpokládám, že si toho naprostá většina z nich ani nevšimne), ale proti spamerům, kteří se tu čas od času ukážou a zbytečně otravují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 20, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si totalne zkazil naladu, kdyz jsem sebral odvahu a asi po 2 mesicich se podival na vypis z bankovniho uctu  Jeste ze to bylo zrovna po treniku, takze to kompenzovaly ty endorfiny, co ve me zrovna frcely _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 20, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 20, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
Ne rozhodil me aktualni zustatek. Jsem cekal, ze to bude bolet, ale ne ze tolik _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 21, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
napadla me naka viroza  mam v sobe dva cibulovy caje a zejtra ocekavam zazracny uzdraveni! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 21, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
Což je pro dost lidí tady velká škoda, protože ač jeho názory byly občas poněkud neortodoxní, tak se o BB zajímal jako tady málokdo, a dost věděl ... jak co se týče tréninku a stravy, tak i soutěžní kulturistiky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 21, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Ronnie napsal: | | Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
Což je pro dost lidí tady velká škoda, protože ač jeho názory byly občas poněkud neortodoxní, tak se o BB zajímal jako tady málokdo, a dost věděl ... jak co se týče tréninku a stravy, tak i soutěžní kulturistiky. |
Těch lidí s kvalitními vědomostmi je tu více. Ale ne každý je ochotný je tady prezentovat. Jinak souhlas. Hovnivála je škoda a byla tady s ním občas i sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st září 21, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | ygg napsal: | | Ronnie napsal: | | Draper napsal: | | Je pravda, ze dostal hovnival ban za prispevek v topiku o sacharidech? |
Což je pro dost lidí tady velká škoda, protože ač jeho názory byly občas poněkud neortodoxní, tak se o BB zajímal jako tady málokdo, a dost věděl ... jak co se týče tréninku a stravy, tak i soutěžní kulturistiky. |
Těch lidí s kvalitními vědomostmi je tu více. Ale ne každý je ochotný je tady prezentovat. Jinak souhlas. Hovnivála je škoda a byla tady s ním občas i sranda. |
a) Přes trochu jednostranný pohled byly hovniválovo příspěvky určitě přínosem.
b) Když už dostal banána, nebylo by fér i vůči nám ostatním se také zmínit proč tomu tak bylo?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 21, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Když mi to drejpr říkal v posilce, tak jsem myslel že to byl zas nějakej úlet a na týden má ban na forko ale tohle vypadá blbě = ( Snad se tu zas objeví, protože pro tohle forum byl rozhodně +
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|