| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
mufsupermuf
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
zdar,prosím o nazory a zkušenosti s přestavkami mezi kreatin."kúrami"
Ted ho budu brat 6 tydnů,takze kolik tydnu mam dat pauzu,aby to pak zase melo spravny efekt?2, 3 nebo 4?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
A jak ti ted fungoval? Samozrejme cim dele, tim lepe. I 4 tydny jsou podle me malo. Ja jsem drive daval mezi kreatinovyma kurama treba pul roku a o to lepe to fungovalo. Nejlepe ale stejne fungoval poprve. I kdyz muzes to brat klidne i nonstop pred a po treninku jako pomocnik pro regeneraci, ale nejake extra ucinky od toho necekej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Já dostal kdysi celkem dobrou a logickou radu...koupíš balení třeba 400g, který musíš za nějakou dobu po otevření spotřebovat - dáš první kůru, kam ti těch 200g vyjde, na 4-5 týdnů, pak dáš 6 týdnů pauzu a dobereš zbytek, zas 4-5 týdnů a pak třeba na půl roku pauzu...je to podle mě nejlepší řešení, protože brát kreatin pořád i když s pauzama je zbytečný vyčerpávání potenciálu i peněz a ty 400g balení tě vyjdou levněji než když koupíš poloviční...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Jj tak by to slo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TIBKIS
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
prosim vas viem že Animal Cuts - Universal odvodnuje ale možem s nim brat kreatin monohydrat aby som mal silu???
A aj preto chcem zacat s monohydratom lebo neskor budem brat celltech a na zaciatok sa odporuca kreatin monohydrat zjest aspon jedno balenie,čiže cim skor už chcem začat. Cize mozem brat spalovač (ktory ma bude odvodnovat) a zaroven brat kreatin (ktory ma bude zavodnovat)???
|
|
| nahoru |
|
 |
tOfO
|
Zaslal: so září 10, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, zda je nějaký důvod proč se již neprodává Creatine Ethyl Ester od Axis labs?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út září 20, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Tak teraz uzivam kreatin od Reflexu, polkilovy creapure a musim povedat ze co sa tyka rozpustnosti je este lepsi ako creapure od Kompavy. Je to zaujimave kedze obaja ho beru od jednoho vyrobcu ale u reflexu su zrnka este jemnejsie a lepsie sa aj rozpusta!
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: út září 20, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
to je zvláštní.......já jsem ted objednal creapure od Smartlabs tak jsem zvědavej jakej bude
Naposledy upravil p.Burns dne út září 20, 2011 3:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út září 20, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem mel creatin od reflexu a bohuzel an me nepusobil. Asi po 5ti tydnech jsem mel jen 2 kila nahore, coz bych rekl ze bylo stravou a po vysazeni nic neslo dolu...
Jen mi nepripada, ze ta jejich odmerka je vazne 5 gramu.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út září 20, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
koukam to je tak polovicni. Tak priste zvysim davkovani. Snad to uz bude mit nejakej efekt. Je fakt, ze kdyz se kouknu do ty pixly, tak mi jeste tak 3/4 zbylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út září 20, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
c87: tak cca 5g je cajova lzicka.. tak to zkus jak to sedi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út září 20, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Na fotke mozme vidiet naplnenie cajovej lizicky od modrej odmerky teda od reflexu. Pri naplneni od odmerky od kompavy sa to presypalo kade tade takze Kompava bude mat v tomto trosku gulas. Zarazajuce je ze mam od nich aj Maltodextrin a tam tie odmerky tiez nesedia  Pisu ze jedna odmerka ma 15g (co sa mi od zaciatku nezdalo) ale realita je ina a ma v skutocnosti 30g
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: út září 20, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
to je predsa polievkova lyzica a nie cajova.. 1 polievkova lyzica je cca 15g.. cajova 5g...
edit: alebo ze by fotografia zavádzala? podla mna to mas fakt polievkovu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |