Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy ste dvojka, MT a dřepy a pořád, jak nákaza. Ne každej může jet takový váhy, jako Vy dva.
Takže pánové nechte ty kozy jinejm, když Vás nebaví :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotbal 75 minut

... chlapi choděj pozdě, chodí jich málo a nejsou shopný dohodnout osvětlení na hřišti, pffff.... navíc to stálo zaprt, příšernej tým - pomalej fotbal - hrůza.... ale dal jsem si tři parádní góly
"chytáš?" "jo" bum šaltlí vedle hlavy z 30m :D
lobíka, kterej třikrát vysoko skočil před bránou a golman ho nestačil doběhnout
góla šaltlí z otočky po centru a vůbec netuším, jak jsem trefil bránu :D bylo to takový flying kung-fu

Jinak po trojboji jsem dost unavenej :D a to jsem měl včera tak 220B a 600S.... krk a vzpřimovače mě tahaj celej den a spodní záda jsou šíleně stuhlý, naštěstí nic nebolí. Dneska jsem si dal dokonce kousíček medovníku a punčáku, takže nezvyklej příjem tuky+cukry.

Zítra a v uterý nejspíš bez posilky, nebo v úterý už možná jo, ale nechce se mi, protože bude fofr, abych se stihl v úterý pozdě večer vrátit ze školy dom. Ve středu už snad najedu na novej tréning, kterej ještě není vymyšlenej :D

http://www.svoboda.info/galerie/sport1/nejvetsim-silakem-sobotniho-trojboje-se-stal.html

tady článek o trojboj, kde na fotkách vypadám, jako že při tom dřepu chcípnu :D

jinak ... sliboval jsem formu, ale ještě nebylo kdy, takže přidávám jen z vážení před trojbojem :D vedle Špingla jsem fakt malej
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 27, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prsa, biceps, triceps
27.9. 2011

Dumbell bench press
4x 12x 32,5kg

krátký 30s pauzy, lehonký... ale chtěl jsem to zkusit... maličko bolel loket = (

Decline bench press
10x 60kg
10x 80kg
6x 90kg
12x 80kg

tenhle cvik mě baví hrozně moc, ale protože mi totálně zaostává vršek koz, tak to asi moc cvičit nebudu

Incline bench press na multipressu
3x 10x 65kg

v rámci zachování tempa jsem udělal vyjímku a odcvičil si to na MP

eZ curls
10x 40kg
2x 7x 50kg - big PR
12x 40kg

v dietě jsem dával 5x 45kg, takže tohle je docela velkej osobák a vůbec jsem to nečekal... říkal jsem si, že to dám 3x a bude to moc

Hammer curls
3x 10x 12,5kg

Lying french press - ez Bar
3x12x 35kg
1x 15x 30kg

zapomněl jsem, že sem si to chtěl dát v sedě, protože z toho to cejtím ještě líp... snad příště

Cable bent-over triceps extension - snad se tomu říká takhle
2x 10x 20kg
1x 15x 15kg

důraz na negativní fázi a protažení tricepsu

takovej pokus na split... chtěl jsem lehce, takže žádná nízká opáčka... asi to půjde. Dám měsíc pokus a jestli naberu 2kg, tak se toho budu držet. Bohužel mě škola štve a jelikož v Brně nechci chodit cvičit večer, tak nic jinýho než split (kde nesejde na tom, co jakej den jedu) nepůjde

prsa+ruce
záda+hamy
quadricepsy+ramena

takhle to bude vypadat... cviky a opakování asi budu střídat podle nálady a toho, jak se budu cejtit fyzicky - a la draper =)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 28, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotbálek 90 minut...
:D dneska zas brutální góly... škoda, že "sezona" končí
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. 9. 2011
Záda + Hamstringy + břicho

Shyby
3x 12 nadhmatem dynamicky
1x 9 podhmatem dynamicky - nechápu, že bych nedal víc... poslední dobou to je nějaký divný všechno

Přítahy VC v předklonu
6x 60kg
6x 80kg
6x 90kg
4x 90kg - fail.. úchop to nedává, nechápu...
20x 60kg

tady jsem se vyloženě nasral... 3x 105kg bylo v pohodě a problém by dál byla technika a tady byl průser úchop... jako jo, bylo to osou, která je na mě tlustá, ale i tak

Veslování (přítahy spodní kladky k břichu)
10x 30kg
10x 60kg
10x 70kg
10x 80kg
10x 85kg

supr technika, supr procítění... +10kg oproti dietě

T-bar rows
10x 30kg
10x 50kg
4x 10x 60kg

+5kg oproti dietě, kde sem to jel sedmičkama... supr technika, spodní laty skvěle procítěný - stromeček =) ... rovnoběžně záda s konstrukcí...

Mrtvý tah + Rumunský mrtvý tah
5x 10x 60kg + 5x 10x 60kg

tenhle split pojedu mrtvolu nějak takhle... malé váhy, striktní technika (lopatky k sobě, předsunout hrudník, brada nahoru, pořádnej dřep dolů... a nahoru plynule nohy-záda... žádný zadek nahoru a pak to tahat zádama celý)..... slibuju si od toho to, že díky lepší technice pak zvednu víc a i lepší vývoj quadricepsů

Rumunský mrtvý tah s JC
2x 10x 20kg
3x 10x 30kg
2x 10x 20kg

skvělej cvik

Zakopávání ve stoje + flexing hamstringů mezi sérkama
2x 10x 12,5kg
2x 10x 15kg
1x 10x 17,5kg

Mohammedy
10x 20x
3x 10x 30kg

Standing opposite elbow-to-knee crunch
4x 10x (každá)

Seated leg tucks
4x40

až na první dva cviky absolutně peckový... do příště zas pár změn udělám... uvažuju o vyhození přítahů VC a zařazení přítahů JC v předklonu, ale asi to bude fakt jen podle momentálního rozhodnutí... dneska ale přítahy nesedly... a taky musím vymyslet, jestli ty názvy cviků psát česky, nebo anglicky... překlády občas zněj hnusně :D
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby sis na ty pritahy vzal haky, tak poznas, ze je to uplne jiny cvik a ucitis z toho zada jako nikdy. Kdyz uz i sam g_dgrim tohle uznal, tak na tom neco bude. Haky u mrtvol neuznavam, ale u pritahu je to neco jineho a opravdu je ten cvik pak o necem jinem.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu muset udělat nákup. Asi i nějaký bandáže na zápěstí atak, protože ty tréningy začínají být na tohle docela náročný... ramena jsem už skoro ani cvičit nemohl, jak to nedávala zápěstí. A teď je průser úchop a to je hodně špatný... přitom mrtvolu jsem do 140 dával v pohodě nadhmatem i v sériích :-/
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30. 9. 2011
Nohy + ramena

Dřepy
4x 10x 110kg - fail - bylo to těžký a to jakože hodně...

absolutně netuším, čím to je... ale prostě nemám poslední dva tejdny vůbec sílu. Bych si myslel, že jsem přetrénovanej, ale jím hodně... cvičení mě až na pár cviků baví. Jen ta síla je pryč... achjo

Bulharský dřepy
4x 10x 55kg (každá)

dřív jsem to jezdil nejvíc s 72kg... 10ky... hmmm... nvm no... ale supr cvik... zadek a quadricepsy zničený

Legpress (nohy rovnoběžně a 5cm od sebe)
4x 15x 200kg

aspoň že tady byla rezerva...

Předkopávání (asi po půl roce :D)
3x 20x 30kg (každá noha zvlášť)

Přítahy JC v předklonu
(tělo rovnoběžně se zemí - zadní delta+trapéz)
4x 10x 20kg

Upažování

5x 15x 10kg

Tlaky s JC v sedě
3x 12x 25kg
21x 25kg - asi PR :D

Shrugs
8x 55kg
8x 85kg
2x 10x 115kg
10x 85kg (za tělem)
2x 12x 55kg (za tělem) + 2x 12x 55kg (před tělem)

jakože dobrej tréning, kdyby ty váhy za něco stály... tohle jsou váhy, se kterejma sem cvičil před rokem... nechápu, co se děje...
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepujes porad ne? Treba je to to zname prepaleni, kdy jde proste vykonnost u daneho cviku dolu at delas co delas. Bavi te ten cvik? Mas techniku nebo sla i ta do haje? Ja tohle mam obcas prakticky u kazdeho zakladniho cviku, jediny lek je asi vykaslat se na nej a nahradit ho jinym. Co treba celni drepy, ty cvicis?
Apofis

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dojem, ze to je proste jednoduse celkova unava organismu, fotbaly 2 hodiny, do toho trenink, kterej byl kurevsky tezkej, do toho soutez...CNS neni nafukovaci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw guru - super forma a pekné výkony na závode.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to přijde divný proto, že
a) poslední dva tejdny byly LEHKÝ... po tamtý rutině jsem si dával jeden týden 3 lehký tréningy a v sobotu trojboj a další týden zas lehčí...
b) fotbalu je málo, teď právě kvůli tmě hrajeme ani ne dvě hodiny a ... já jsem shopnej fotbalovat 4 hodiny a až na regeneraci ráno po fotbale, jsem v pohodě
c) v dietě sem dával 16h týdně fotbal a do toho 5-6 tréningů týdně - low reps, takže docela těžký... k tomu rotoped po tréningu... sachry někde 100-200g.... a cítil jsem se absolutně skvěle, síla byla fakt velká... a teď? fotbal max 4h týdně tréningy 3-4 týdně, sachry 350-600... a cítím se sice furt parádně, jen odešla ta síla v posilce...
d) ... síla odešla, ale na mrtvolu jsem si maxku stejne zlepšil o 20kg (190-210) - u cviku, kterej má být nejtěžší ohledně zapojení celýho těla i psychiky
e) dřepy cvičím tři měsíce - předtím asi 4-5 měsíců pauza kvůli kolenům

... prostě je to nějaký divný... jako nejpravděpodobnější je, že organismus dostal v tom minulém trénignu zabrat... ale CNS by na to odpověděla regulerně o nějakej týden pozdějc - v době, kdy bych nic takovýho nečekal.
Uvidíme jakej bude příští týden, kdy budu trénovat v Blue gymu... třeba si tam na tom lehčím železu udělám lepší náladu.

Jinak dřepy mi právě teď nejdou... nechápu proč. Na nějakou dobu je vyřadím a zkusím low reps na front squatech a zabíjet se těma bulharama.

turakam: dík =) čekal jsem od sebe ale o trošku víc
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona ta unava se v cloveku kumuluje a casto se neprojevi hned pri narocne fazi treninku, ale az pozdeji, klidne kdyz si myslis, ze cvicis lehce. Ja jsem se loni naprosto regulerne pretrenoval, opravdu vsechny symptomy pretrenovani + jeste neco navic, dal jsem volno minimalne 2 mesice a nejvetsi krize byla nekdy po tydnu odpocinku.

edit: ale zadny volno, na to zapomen ,hezky cvicit s Drejprem v Blue Gymu se bude a tvrde
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska mě docela drtí rýma, mám tu 4 kapesníky a od rána jen smrkám... snad to bude jen rýma, protože chřipku apod jsem neměl už skoro 6 let a docela by mě rozsekalo, kdybych jí měl mít...
Snad ta ztráta síly byla způsobená tímhle no...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 11:02 am    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

2. 10. 2011
Prsa + ruce

Divnej tréning...

Bench press
10x 80kg
6x 90kg
4x 100kg

... jen tak mimochodem. Když jsem dal 112kg na bench, tak jsem dal 100kg 3x. Teď jsem to dal takhle... a 110kg před týdnem bylo těžkých jak pr*se...

Tlaky na šikmé - hlavou nahoru - s JC
10x 22,5kg
10x 35kg - ?????? 2 měsíce z5 jsem to da 4x...
8x 37,5kg
0x 37,5kg - nedokázal jsem si to hodit nahoru.... ??? přitom dřív jsem si tam házel 40ky v pohodě... demence

Tlaky na šikmé hlavou dolu s JC

3x 8x 37,5kg

Rozpažky
12x 15kg
12x 17,5kg
10x 20kg

Biceps s rovnou osou
2x 8x 45kg
2x 10x 40kg

... na tohle kašlu, příště jen eZ... kurví mi to zápěstí pořád = (

Francouzský tlaky v sedě s eZ
12x 25kg
2x 12x 35kg

blbou scottovku na to máme = ( špatně se do toho sedá... ale tricepsy dostaly zabrat

Hammer curls na kladce + kickback
12x 15kg + 10x 10kg
12x 20kg + 10x 10kg
12x 25kg + 10x 10kg

takovej cvik na sval Phila Heatha na předloktí + skvělej cvik na triceps =) miluju tu negativku

Opět jsem byl línej hodit si do klece lavičku a jet šikmý tlaky tam... navíc nikdo v posilce, takže jsem to nemohl ani jinde přehánět a nebyly decline s VC = ( ... tréning fakt bizardní... krom toho, že kozy a ruce jsou oničem, tak mě nějako... překvapila síla na benchi.... nadruhou stranu fail s JC jsem ještě takovýmhle způsobem nezažil. No nevím, co si o tom myslet... Jinak rýma pokračuje, a je to nah*vno ... přemýšlím, jestli jet do Brna už dnes večer a dát si zítra dopo záda+hams, a nebo tam jet až zejtra ráno a dát si tréning až v úterý po obědě... + mi je opravdu trapný chodit do školy, když budu za přednášku 30x smrkat. Blbý fotbaly bez trička :D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: