|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem docela unavenej (pivo), ale byl jsem, protože mam zejtra CD.
Váhovka:88.7kg
23min kolo
Tlaky JČ nakl. lav.
kundostroj
úzkej bench
shyby šir. úch
EZ ve stoje
ZK
boční ZK zem
hyp.
5min vesla
Odpoledne chci využít jeden z posledních hezkejch dnů a jít se podívat na kundičky plus dát apoň hoďku styl paní radová.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: čt září 29, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jsem se zase po dlouhé době vyskytl na trenálu, už mam novou práci, kde dělam osmičky, takže snad ňák začnu něco dělat..
Váhovka:87,6kg
orbitrack 22min
Rozpažky KL
upažování KL
provaz
kundostroj (záda)
KL jednoruč.
Lehysedy
lavice na šikmý
hyp.
9min kolo _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá září 30, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
Zavítal jsem a kupodivu jsem byl kurevsky nabitej!
Váhovka:87kg
26min kolo
pullover
Tlaky OL osa ve stoje za zády
Kick
T osa
Ez ve stoje
kundostroj
KL
hyp.
13min orbitrack
Jestli si pojedu takový bomby, tak budu nehorázně vyštípanej  Jestli ono to nebude tim včerejším r+nd+čk+m _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Chodim každej den, ale zase mi nejde ten vymrdanej net..
Váhovka:87,5kg
15min orbitrack
pullover EZ
Fr. tlak JČ
zdvihy JČ
krátká rovná osa ve stoje
mohamedánky
šikmý jsem zapomněl
hyp. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem docela brutální chřipku, takže jsem zavítal po 3 dnech pauzy. Ještě jsem zesláblej jako kráva a chrchlam..
Váhovka: 86,1kg (na kost vysekanej  )
25min orbitrack
rozpažky JČ
upažování za zády KL
provaz
stahování KL za záda
svíčka
úklony JČ
hyp.
5min kolo _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
Včera jsem byl u kámoše a přijel jsem až těsně před půlnocí. Kouří doutníky, takže jsem dneska na trenálu chrchlal jako starej buzerant a k tomu jsem navíc úplně bez síly.  Vůbec nevim, jak zejtra dam ranní šichtu..
Váhovka: 86.8kg
15min orbitrack (tady jsem to posral-bylo v plánu kolo  )
pullover JČ
Tlaky mult. za hlavu
FR tlak EZ
Zdvihy KL
konc. zdvih JČ
kundostroj
horní úklony KL
hyp. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
Chodim pravidelně, minimálně 1+1, ale nebyl moc čas lézt po netu. Dneska je víkend, tak sem písnu. Docela jsem schodil zbytky pivní vany a síla s fýzou jdou taky nahoru. Akorát jsem si včera na brigádě totálně rozfiknul (protože mi ty mamrdi dali děravou řeznickou rukavici  ) bříško ukazováčku na levý pazouře ( 3 stehy ), tak na levačce můžu jet úchop pouze 3 prsty, ale jde to skoro stejně..
Váhovka: rovná pětaosma
30min kolo
tlaky rovná lav. JČ
kundostroj zadní rameno
Úzkej bench
shyby šir. úch.
olympiáda
ZK
Boční ZK
Hyp.
5 min orbitrack
Cejtim se dobře, až na tu dojebanou ruku. Trochu si pohrávam s myšlenkou, že dnes po delší době zajdu na pivko _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 22, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Díky, díky..  . Jde mi o kondiční posilování, takže klasickej kruháč plus řádný kardio. prostě žádný složitější akce..  No, na pivko už moc neni čas, ale dneska určitě zajdu _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út říjen 25, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
Od posledního zápisu jsem byl každej den, ale ňák jsem byl línej psát. Dneska jsem tam pokecal s ženskou (58let), co chodí celkem pravidelně a normálně bych jí vo....  . Jsem snad úchylák, ne ee
váhovka:86 (cca, protože máme budíkovou váhu, ta stará ie na sračky)
21min orbitrack
kundostroj
zapažování JČ
kliky bradla
shyby úz. úchop
konc. zdvih JČ
ZK
boční ZK
hyp.
Dneska byl takovej pussy tréning, měl jsem ještě dost běhání a za chvíli jdu se svojí kundičkoidní kamarádkou na kávu.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
Chodim každej den, ale nepsal jsem to. Příští tejden se rozjede kolotoč na kterej nejsem bohužel připravenej. Měl jsem v plánu takovej menší detox, kterej stejně asi nezabere, protože mam strašně málo času. Tak to holt ponecham osudu a budu se modlit, ať mě netrefí, třeba to bude namátkovej výběr. Jinak už jsem dnes v rámci nakopnutí rozjel bomby..
Váhovka:pětaosma
36!!min orbitrack
Pullover EZ
předpažování JČ
kick
spodní KL
olympiáda
kundostroj
horní úklony KL
hyp.
kolo (nevim kolik, protože jsme s kámošem kecali, ale bylo taky pěkně dlouhý) _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Cvičit jsem byl, ale ňák nemam náladu to psát.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem po dlouhý době nebyl - kámoš mšl pštadvacku..  Dneska jsem si dal bomby jako hovado..
Váhovka: osmšestka
34min orbitrack
motýl
upažování JČ
KL
stahování KL
scottovka (zase všechno zkurveně obsazený  )
zdvihy nohou
úklony JČ
hyp.
kolo 7min (dal bych víc, ale už mě to tam sralo) _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes ráno zjistil, že mam půlku článku ukazováčku na levý ruce ochrnutýho. Doma mě sice uklidňujou, že to jsou ňáký povrchový nervy, nicméně jestli se to nehodí do klidu, tak pudu po delší pauze nakopat pár prdelí, jmenovitě toho idiota, co mi dal tu děravou rukavici. Ale měl bych si dávat bacha, prej dělá mui-thai  To je ta horší zpráva, lepší je ta, že dneska nastupuju do Mey, takže na ňákej detox a sraní se s muklama můžu srát. Stejně ale mam v plánu přestat hulit trávu, jsem pak takovej víc nabitej.. Nedělá mi problém vysadit, ale kurva k tomu pivku..
Váhovka:pětavosma jako fík
15min kolo
Pullover Ez
tlaky JČ
fr. tlak JČ
takovej podivnej cvik s kladkou, kterej jsem viděl jet Romea, ale dává.. Přirovnal bych to ke zdvihům JČ.
Ez ve stoje
kundostroj
vytáčení s olympiádou
hyp.
Dneska jsem dal jenom takovej pussy trenálek, protože jdu na odpolední a nechci tam celou šichtu chcípat únavou.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|