|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Ne ze by me to lezlo na nervy ale ta Kyptova uz fakt vubec nevypada jako zenska a to bricho co ukazala me nijak moc dobry neprijde (reaguju na fotky na mainwebu). |
koukal jsem ted na to a nepřijde mi to. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
| BackyW napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Dořešíme to raději v klidu po PM |
Nevím no. Když si tak ronnie stojí za seriozním jednaním ať už v textech diskuzí nebo jinde, krásně vypíše jak se tady kdo má chovat a za co hrozí ban tak pak nechápu že je takovej problém už jen pro výstrahu některým k zbytečným hláškám a uživatelům který jsou na hraně sdělit co a jak se stalo, tím spíš když jde o dost známé uživatele. To je zase o "nás" bez "nás" ? |
co to meleš, jaký o nás bez nás? když tady někdo napíše, jak si doma z dostupných surovin namýchat gainer za 1/4 ceny hotového produktu, který se prodává za cca Kč 1000 a teď Ronniemu vypadne z prodeje měsíčně 5 000 balení takových gainerů, na kterých by udělal 30% marži, tak přišel o kolik peněz? 5 000 * 1000 = 5 000 000 / 100 = 50 000 * 30 = 1 500 000 v obratu, blbe, tento web je tady jenom pro obchod, protože mu to pomáhá v prodeji..., už to konečně pochop, to tady není jen tak pro legraci, aby sis tady napsal jak máš cvičit... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem tu napsal, že za uvedený příspěvek to rozhodně nebylo. Každopádně kdybych se k tomu chtěl jakkoliv více veřejně vyjadřovat, už jsem to udělal. Neudělal jsem to, mám k tomu důvody a moje rozhodnutí se nezmění. Nezlobte se, ale nic více k opětovnému zabanování těch dvou uživatelů uvádět už nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
cipinek, ty už se zu tý vopice taky probrer, to je strašný co si plácnul
Nikdo si to na koleni vyrabet nebude, na to se muzes spolehnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
A určitě to nebyla 1/4 ceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | A určitě to nebyla 1/4 ceny. |
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to asi neumim počítat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | badevil napsal: | | Ne ze by me to lezlo na nervy ale ta Kyptova uz fakt vubec nevypada jako zenska a to bricho co ukazala me nijak moc dobry neprijde (reaguju na fotky na mainwebu). |
koukal jsem ted na to a nepřijde mi to. |
asi tak , pripada mi , ze Kyptova jako jedna z mala vypada stale jako zenska
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Pavelcb napsal: | | badevil napsal: | | Ne ze by me to lezlo na nervy ale ta Kyptova uz fakt vubec nevypada jako zenska a to bricho co ukazala me nijak moc dobry neprijde (reaguju na fotky na mainwebu). |
koukal jsem ted na to a nepřijde mi to. |
asi tak , pripada mi , ze Kyptova jako jedna z mala vypada stale jako zenska |
Tolikrát si mi napsal v diskuzi at mám rozum ale tohle co čtu ted po tobě, to myslíš vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
Každej máme jiný oči, mě to ke Katce sedne, takže jsem s Pavlem a Kubazem.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
takhle si ničit tělo a vzhled, přitom bejvávala docela pěkná. Co se dá dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
to mate stejny i u muzu, zadny holce se nelibi hardcore kulturisti, ale jen fitnesaci, jako nam u zen ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|