|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvičili jste už někdy podle Golemana |
| Ano |
|
2% |
[ 1 ] |
| Ne |
|
34% |
[ 14 ] |
| Ano, ale nevěděl jsem, že jde o "Golemana" |
|
17% |
[ 7 ] |
| Ne, ale rozhodně to zkusím! |
|
9% |
[ 4 ] |
| nerozumím otázce |
|
36% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
rufe

|
Zaslal: út říjen 12, 2004 8:08 pm Předmět: je to tak |
|
|
je to tak tadle metoda opravdu funguje dokazal sem se s ni dostat az na rovnych 100kg ...
samozrejme ze to vyzaduje tvrde odrikani kazdeho pohybu , dostatecny prisun tuku (alespon 2-3g na kg vahy) a jednoduchych cukru ( idealne pred spanim , ale samozrejme i v prubehu celeho dne ) dostatecny pitny rezim (3-5litru coca coly denne) a dostatek odpocinku . Samozrejmosti je byt k sobe tvrdy a vysledky budou !
nejvetsi zlepseni objemu je v oblasti pasu , ale i na jinych partiich tela vysledky jsou a to vice nez dobre . Idealni je jist velke davky jidla a to s velkymi casovymi odstupy aby se nahodou nezrychlil metabolismus . Snidani vynechat a zasytit se az pri obede . a Kdyz zasitit tak poradne . Klidne 3 dvojite chody ,a rvat to tam az na doraz
sice jsem s timdle treningem tak pred 3 rokama seknul ale dodnes toho lituju a vzpominam na tu drinu co sem tenkrat musel dennodenne trpet .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: st říjen 13, 2004 7:05 am Předmět: Re: Pokud jsi přetrénovaný |
|
|
| moll napsal: | tahle metoda má smysl třeba i na ty 2 týdny.
Navíc se dostavuje tenhle efekt:
Tělo má přebytek energie a pokud jsi už byl závislý na tréninku, chce se mu trénovat! Konpenzuje to tím, že si neuvědoměle představuje cviky. A protože jede bez těla a tedy zcela bez zátěže, dělá dokonalé provedení. Dokonce se takhle může naučit něco nového (zlepšit koordinaci) - běžně využívané v mnoha sportech. Často se stane, že zvedneš o něco víc než předtím. Navíc, při té představě neuvědoměle zatíná jednotlivé svaly - přeci jen trochu trénuje. |
Jo tak zlepsena koordinace? To myslis vazne? Pokud nejakou koordinaci mas a 14 dnu se budes valet, tak ji budes mit rozhozenou. Pokud ji mas spatnou tak to samozrejme az tolik nepocitis...
|
|
| nahoru |
|
 |
moll

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 8:27 am Předmět: Jen si dělejte srandu |
|
|
Je to tak. Kolikrát jsem něco cvičil (v karate) a naučil jsem se to až když jsem z nějakého důvodu (třeba zranění) vysadil trénik a mohl o tom jen přemýšlet. Pak jsem přišel na trénink a "zázračně" jsem to uměl. A co se týče růstu - můžeš růst 2 dny po tréninku, pak to jde do sádla. Ale někdy je i to sádlo dobrý - pro další trénink. (Třeba já teď mám snížený dávky tréninku, přežírám se, váha nahoru moc nejde a začínám se těšít až zdvihnu tréninkovou dávku)
|
|
| nahoru |
|
 |
Teti

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 1:14 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušel jsme ultimátní test Golemanovýho tréninku a opravdu funguje!!
Byl jsem vyrýsovaný jako nikdy předtím a nabral jsem během prvního týdne 5 kg čisté hmoty!!! Doporučil jsem ho již všem svým přátelům.
Hlavně je základ přežírat se k prasknutí, svaly v tomto obdobý maximálního růstu potřebují spoustu živin. _________________ A tak snadno se s ním přec vysává! Nejlépe, zavěsíme-li jej za popruh na rameno. Díky turbootáčkám se zdá neskutečně lehký, vlastně se sám v bytě vznáší!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 1:34 pm Předmět: |
|
|
Pokud do 30 dnů nepřiberete alespoň 5kg, budou vám vráceny poplatky za připojení k internetu při prohlížení této diskuze!!! _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 1:53 pm Předmět: |
|
|
Tri kila jsem zhubnul. cislo uctu: 494-376-1607/2400. Dik. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Pokud do 30 dnů nepřiberete alespoň 5kg, budou vám vráceny poplatky za připojení k internetu při prohlížení této diskuze!!! | ... ale pouze pod podmínkou, že si zároveň objednáte náš nový hubnoucí kosmodisk "kosmolight" za cenu neuvěřitelných 5999,- _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Teti napsal: | Vyzkoušel jsme ultimátní test Golemanovýho tréninku a opravdu funguje!!
Byl jsem vyrýsovaný jako nikdy předtím a nabral jsem během prvního týdne 5 kg čisté hmoty!!! Doporučil jsem ho již všem svým přátelům.
Hlavně je základ přežírat se k prasknutí, svaly v tomto obdobý maximálního růstu potřebují spoustu živin. |
Napiš to do MF
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 13, 2004 9:33 pm Předmět: Re: Jen si dělejte srandu |
|
|
| moll napsal: | | Je to tak. Kolikrát jsem něco cvičil (v karate) a naučil jsem se to až když jsem z nějakého důvodu (třeba zranění) vysadil trénik a mohl o tom jen přemýšlet. Pak jsem přišel na trénink a "zázračně" jsem to uměl. A co se týče růstu - můžeš růst 2 dny po tréninku, pak to jde do sádla. Ale někdy je i to sádlo dobrý - pro další trénink. (Třeba já teď mám snížený dávky tréninku, přežírám se, váha nahoru moc nejde a začínám se těšít až zdvihnu tréninkovou dávku) |
Takze ty to co pises myslis vazne? Tak v tom pripade pozdravuj Dr. Chocholouska a dej vedet az se vylecis
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: so říjen 16, 2004 12:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tesák

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|