pekny no.. to kb kombo bylo hodne zly musim na ty kondici makat, nejak sem sesel dneska mel muj tatinek taky oslavu narozenin (stejne jako reibenuv)) a mel sem samy dobry veci, k obedu pecenou kachnicku, potom vyborny dort, tofife a zapijel sem to kofolou.. a bylo mi krasne
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
dneska mel muj tatinek taky oslavu narozenin (stejne jako reibenuv)) a mel sem samy dobry veci, k obedu pecenou kachnicku, potom vyborny dort, tofife a zapijel sem to kofolou.. a bylo mi krasne
Heh, můj měl včera taky akorát k obědu řízky a místo kofoly kolu (s vínem) a taky mi nebylo zrovna nejhůř
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Power clean - 3x1 90kg
Bench - 5x5 100kg
Sedlehy 3x20 + Deadlift (podhmat) 5x80kg, 2x5 100kg
Ez
no dneska sem tomu moc nedal byl sem nakej linej a od benche nevedel co cvicit a moc me to nebavilo, takze zejtra si dam strasne tvrdej domaci trenink na spraveni chute
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: Jak psal Luster, teď jsem to tu jen tak pozoroval a moc jsem se neprojevoval :) Ale škvarky se sádlem nežeru Chodím dvakrát týdně na thaibox, dvakrát týdně na vale tudo a občas do posilovny.
Luster: Fuj, co to je?
_________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru