Rozpažky na kladce
8x 15kg - :D těžký až moc
3x 12x 10kg - v pohodě váha, ale furt dost těžký :D cejtil jsem to dost dobře, ikdyž technicky podle Apofise nic moc :D
Biceps s eZ
10x 35kg
10x 40kg
10x 45kg
9x 47,5kg
8x 50kg
10x 50kg - cheating lehkej
Biceps - kladiva s JC
10/ 10kg, 15kg, 20kg, 22,5kg
od 20kg cheating a negativka těžká
Úzkej bench press
10x 45kg
10x 65kg
4x 85kg - aneb když selže zápěstí... malá záchrana byla potřeba
2x 12x 65kg
Tricepsové eztenze s eZ nad hlavou v sedě
12x 25kg
3x 12x 35kg
Biceps na kladce
10x 15kg
10x 25kg
10x 30kg
10x 35kg
8x 40kg + 8x 30kg + 12x 20kg + 20x 10kg - ty počty jsou odhadem... jinak šíleně zabijácka shazovačka, kterou jsem si dal s Apofisem. Asi sme řvali jak koně na celou posilku :D Šílená vražda...
Mohammedy na kladce
15x 25kg
3x 20x 35kg
Tréning silově dost tragédie, ale od rozpažek dál mě to dost bavilo.
Včera večer jsem zkoumal 5x5 system a uvažuju o jeho zařezení. Reg Parkův se mi třeba dost líbí. S vysokejma opáčkama je jinak konec. Do konce roku prostě musím dát 120kg na bench a musím začít nabírat, protože se potřebuju zas začít posouvat dopředu. Takže do jídelníčku přidám ještě pár stovek kalori a tréning jinak zaměřit hlavně na prsa a nohy. Záda jsou momentálně dominantí partií, takže ty se posunou na další pozice. Zítra nebo v pondělí (http://www.facebook.com/#!/MismasBrno) a dokončení plánu na 10x10 ve shybech.
Asi zkusím sebrat koule a půjdu do beara :D Ikdyž se mi do něj nechce, protože z něj mám strach.
Zaslal: po říjen 17, 2011 11:21 am Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =]
17. 10. 2011
Záda + hamstringy
Shyby
10x10
:D jako možná i 11x10... nezvládal jsem počítat :D byl sem v posilce sám a byl to takovej divnej pocit
rezerva
Shyboval jsem tak, že úchop u těch chin ups byl na podhmat přímo udělanej a poloha zápěstí mi pomohla k tomu, že to
bralo záda bezkonkurenčně. A to i přesto, že mi přišly těžký :D
fíha... takhle dobře technicky sem je snad ještě nejel. Jednoručky se držely fakt parádně!
Glute-ham raises
5x 10x bodyweight (a nahoru sem si pomáhal tak, že sem se opíral o olympijsou tyč)
... hned první opakování, negativní fáze... a hamstring zabral jako nikdy. Nejlepší cvik na hamstrngy, kterej jsem kdy jel. Po tomhle cviku sem chodil
jako na**danej kačer!
první tréning v Mišmaš fitness ( http://www.facebook.com/messages/1465397179#!/MismasBrno )
Parádní tréning, rychlej - spěchal jsem do školy. Neskutečný pumpy, procítění svalů... wow. Ty shyby parádně zádama, DY rows jakbysmet... jednoručky supr.
GH raises vražda největší a doražení rumunama ... to se povedlo.
Posilka skvělá.
- vlastní pití se nesmí brát mimo šatnu
- 1 vstup 100kč = (, permice jsou pak docela ok
+ ... snad všechno ostatní
Šatny a sprchy fakt nádherný. Skříňky prostorný.
Jednoručky i osy se držej fakt dobře. Když si vemu, jaký mám normálně u těžkejch JC problemy s úchopem a tady to bylo fakt lehký, tak... bezva
Stroje největší kvality, u kterej fakt cejtím TEN sval.
Parádní železo... pogumovaný kotouče, skvělá podlaha, kettbells.... kardio zóna. Pfff... všechno
GH raises =)
A člověk se v týhle posilce prostě cejtí fakt dobře.
Jo a na recepci je někdo, kdo se vyzná =) To se taky hodí
šílená prdel dneska :D totálně zeleno-hnedý věci od trávy, odřený nohy.... dost dobrý
Krom skvělejch běhů se mi dneska povedl suplex :D chytil sem zezadu hráče za míč a za míč jsem ho zvedl asi metr nahoru :D on se toho míče pustil a spadl na záda.... vypadalo to prej dost efektně :D
Zaslal: st říjen 19, 2011 10:25 am Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =]
Středa 19. 10. 2011
Nohy + ramena + břicho
Dřepy (pyramida)
10/ 50kg, 80kg, 110kg, 120kg
6x 130kg - easy pízy - vyrovnaný maxko bez opasku :D nikdy jsem nad 130 bez opasku nešel.
4x 140kg - překvapivě furt OK
2x 150kg
1x+0x 160kg - první opáčko úplně v pohodě, druhý neúspěšný :D youtube kandidát... hodil sem to přes hlavu do stojanu :D draper mě zachraňoval
Nedal jsem to asi hlavně proto, že jsem šel až moc dolů, nebo nevím. Jako logicky taky proto, že sem neměl sílu už :D
Přecijen maxko je 165kg a ... sice tohle bylo v blue gymu, ale na ose byly 15ky, 10ka a 5ky, takže by to mělo vážit regulerně 160kg
10x 120kg
20x 50kg - takový Kai Greene super šíroký dřepy na protažení
Přítahy JC na zadní delty
12x 10kg
3x 10x 20kg
12x 20kg + 12x 10kg
mazec.. jen se hrbím ve spodních zádech (ale furt sem rovnobězně se zemí)
???? pak nevím, jestli jsem něco jel na přední delty, nebo ne, ale doufám že ne
Decline leg raises
3x 20
hrozná vražda
Mohammedy
10x 30kg
10x 40kg
4x 20x ALL - 52,5kg
Woodchoppers
4x 20x 20kg
:D:D:D:D:D u tohodle cviku na mě nechápavě koukali nějací pumpovači, kteří vedle mě jeli stahování kladky na triceps (v jejich podání na trapéz) a hlavně asi 6
holek, který byly na orbitraku a rotopedech :D
... po včerejším rugby asi nedostatečná regenerace, každopádně totálně rozsekanej krk - můžu ho otočit jen na jednu stranu a hlavně v pr*eli třísla, takže
jsem bohužel - naštěstí nejel bulhary.
Ty dřepy... nevidím smysl v tom, že si řeknu.. dám 4x 10... navíc jsem je teď dlouho nejel. Takže mi po 80kg probleskla myšlenka, že si dám pyramidu.
Nebyl opasek, takže jsem si říkal, že na 140 to zabalím. No nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo, takže docela pecka.
Předkopávání byla vražda.
Ramena bez předních delt, který mám - krom toho, že jsou výrazně napřed před těma dalšíma - totálně unavený. No snad to braly ty hlavy dobře, protože je cejtím
i teď.
Teď asi pár dní klid a od pondělí se vrhnu na beara. Ve čtvrtek, nebo v pátek hodím rozpis.
1x+0x 160kg - první opáčko úplně v pohodě, druhý neúspěšný :D youtube kandidát... hodil sem to přes hlavu do stojanu :D draper mě zachraňoval
Draper ti tam byl uplne k ho*nu
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To byla fakt podpora. Zaprve jsem byl dnes protivnej jak ho*no, vim to a zadruhe jsem ti strasne pomohl, kdyz te ta cinka uzemnila a ja si ani neskytl, pritom jsem stal za tebou , ale jedina moje omluva je to, ze kdybych sel do drepu s tebou, uz bych se se svym kolenem nezvedl a byli bysme v haji oba
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
šílená prdel dneska :D totálně zeleno-hnedý věci od trávy, odřený nohy.... dost dobrý
Krom skvělejch běhů se mi dneska povedl suplex :D chytil sem zezadu hráče za míč a za míč jsem ho zvedl asi metr nahoru :D on se toho míče pustil a spadl na záda.... vypadalo to prej dost efektně :D
Spis nevis, co to suplex je, nebo alespon me ten popis na suplex moc nesedi. ;) Ale bud rad, jednak bys porusil pravidla rugby a za druhe bys kamarada mohl i zmrzacit.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru