Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni to nemusí být jen spěchající důchodci, stačí některé nezodpovědné maminky s kočárky ( klasika, kdy kočárek vystrčí do silnice a až pak se rozhlédne zda náhodou nejede auto ), nebo krasavice inteligentní s mobilem u ucha, co se ani nerozhlédnou a vletí do silnice s pocitem hvězdné nedotknutelnosti.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem mě serou hoaxy, co lidi vydávají za svůj (kámošův) zážitek.

Před pár měsíci psal Supporter na Společenských tématech zážitek, jak v lékárně viděl, že cikáni nemusí platit za léky. Popsal to tak na deset vět.

dva dny zpátky sdílela jedna holčina na FB, jak je to u nás hrozné s cikánama, bo nemusí platit za léky. A popsala zážitek zcela stejně jako Sup. Dnes byl zcela stejný text, jen ve slovenštině, uveden u mých slovenských známých na FB.

Kua tak buď napíšu, že jsem to zažil, nebo že jsem to viděl. Ale anonymní hoaxy (o cikorkách obzvlášť) mě těžce vytáčejí.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já na základce dostal 5ku za to, že jsem odevzdal svou seminárku :D
O týden dřív jsem ji totiž poslal někomu přes icq, ten někdo jí poslal na net na ceskyjazyk.cz nebo coto bylo zač... a učitelka to tam našla a prej že sem to nenapsal já :D 5ku mi nechala, já dostal 1čku na vysvědčení a cejtil jsem se dobře
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi, co píšou tučne na forum a ještě to podtrhávají...
a ještě nudnej přednášející
Rachela

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
lidi, co píšou tučne na forum a ještě to podtrhávají...

true that
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Seva98

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spadnul mi počítač... A jelikož jsem poslední 3 hodiny usilovně psal diplomku a samozřejmě to neuložil tak jsou 4 krásný strany v prdeli,jelikož z nějakýho důvodu to samo ukládání co se dělá nic neuložilo.
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Spadnul mi počítač... A jelikož jsem poslední 3 hodiny usilovně psal diplomku a samozřejmě to neuložil tak jsou 4 krásný strany v prdeli,jelikož z nějakýho důvodu to samo ukládání co se dělá nic neuložilo.

Koukam, ze mas ted celkem "vesele" dny
Poman

PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2011 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:

Koukam, ze mas ted celkem "vesele" dny

Hmm tak už jsem neveřil že to může bejt horší, ale opak je pravdou
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 2:54 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

nikdy si nekupujte ACER...

je to největší na světě
Lunreal

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si teda Acer koupil a zatim zadny problem...
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel ACER do nedavna a taky spokojenost. Myslim ze to nejde takhle zobecnovat, ze je to shit. Zalezi samozrejme jaky typ a take jak se k nemu ty chovas a jake mas na nej pozadavky. Ze s nim mas problemy neznamena, ze je spatnej.
Spazik

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

To nechápu, krom toho že nechápu, jak může někdo něco dělat 3h na PC a nuložit to... Tak nechápu jaktože se ti to neobnovilo, automatické ukládání by mělo být defaultně zapnuto (jde ale myslím vypnout), ale ještě by tam mělo být jakési automatické obnovení (nabídne v prvním startu po crashi), které by mělo fungovat v novějších Officech tak jako tak vždycky...
Culda13

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:13 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

je to největší na světě

otestuj ASUS a budeš mluvit jinak
Spazik

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2011 9:18 pm    Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

je to největší na světě

Výkřik do tmy - že jsme se toho ale hodně dozvěděli
Levné notebooky jsou všechny +- stejné, taky se vyrábí ve stejných fabrikách, jen na to značky lepí svoje razítka...

Co mám tak zkušenost, tak za drtivou většinu problému si může uživatel - koupí si nejlevnější notebook (který není logicky stavěný na mechanickou zátěž) - což je poměrně choulostivá elektronika - a potom se k tomu chová jako prase, podobně jako je zvyklá se chovat třeba k papírovému sešitu, někdy se holt stane, že při tomto zacházení se tam něco podělá (většinou disk, displej, panty, zanešené chlazení...)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: