|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Diana

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Oni to nemusí být jen spěchající důchodci, stačí některé nezodpovědné maminky s kočárky ( klasika, kdy kočárek vystrčí do silnice a až pak se rozhlédne zda náhodou nejede auto ), nebo krasavice inteligentní s mobilem u ucha, co se ani nerozhlédnou a vletí do silnice s pocitem hvězdné nedotknutelnosti. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Celkem mě serou hoaxy, co lidi vydávají za svůj (kámošův) zážitek.
Před pár měsíci psal Supporter na Společenských tématech zážitek, jak v lékárně viděl, že cikáni nemusí platit za léky. Popsal to tak na deset vět.
dva dny zpátky sdílela jedna holčina na FB, jak je to u nás hrozné s cikánama, bo nemusí platit za léky. A popsala zážitek zcela stejně jako Sup. Dnes byl zcela stejný text, jen ve slovenštině, uveden u mých slovenských známých na FB.
Kua tak buď napíšu, že jsem to zažil, nebo že jsem to viděl. Ale anonymní hoaxy (o cikorkách obzvlášť) mě těžce vytáčejí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
já na základce dostal 5ku za to, že jsem odevzdal svou seminárku :D
O týden dřív jsem ji totiž poslal někomu přes icq, ten někdo jí poslal na net na ceskyjazyk.cz nebo coto bylo zač... a učitelka to tam našla a prej že sem to nenapsal já :D 5ku mi nechala, já dostal 1čku na vysvědčení a cejtil jsem se dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 25, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
lidi, co píšou tučne na forum a ještě to podtrhávají...
a ještě nudnej přednášející
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | lidi, co píšou tučne na forum a ještě to podtrhávají... |
true that _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Spadnul mi počítač... A jelikož jsem poslední 3 hodiny usilovně psal diplomku a samozřejmě to neuložil tak jsou 4 krásný strany v prdeli,jelikož z nějakýho důvodu to samo ukládání co se dělá nic neuložilo. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Spadnul mi počítač... A jelikož jsem poslední 3 hodiny usilovně psal diplomku a samozřejmě to neuložil tak jsou 4 krásný strany v prdeli,jelikož z nějakýho důvodu to samo ukládání co se dělá nic neuložilo. |
Koukam, ze mas ted celkem "vesele" dny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 2:54 pm Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 |
|
|
nikdy si nekupujte ACER...
je to největší  na světě
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ja si teda Acer koupil a zatim zadny problem... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ja mel ACER do nedavna a taky spokojenost. Myslim ze to nejde takhle zobecnovat, ze je to shit. Zalezi samozrejme jaky typ a take jak se k nemu ty chovas a jake mas na nej pozadavky. Ze s nim mas problemy neznamena, ze je spatnej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Spadnul mi počítač... A jelikož jsem poslední 3 hodiny usilovně psal diplomku a samozřejmě to neuložil tak jsou 4 krásný strany v prdeli,jelikož z nějakýho důvodu to samo ukládání co se dělá nic neuložilo. |
To nechápu, krom toho že nechápu, jak může někdo něco dělat 3h na PC a nuložit to... Tak nechápu jaktože se ti to neobnovilo, automatické ukládání by mělo být defaultně zapnuto (jde ale myslím vypnout), ale ještě by tam mělo být jakési automatické obnovení (nabídne v prvním startu po crashi), které by mělo fungovat v novějších Officech tak jako tak vždycky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 9:13 pm Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 9:18 pm Předmět: Re: Co vám leze na nervy 4 |
|
|
| guruhonza napsal: | nikdy si nekupujte ACER...
je to největší na světě |
Výkřik do tmy - že jsme se toho ale hodně dozvěděli
Levné notebooky jsou všechny +- stejné, taky se vyrábí ve stejných fabrikách, jen na to značky lepí svoje razítka...
Co mám tak zkušenost, tak za drtivou většinu problému si může uživatel - koupí si nejlevnější notebook (který není logicky stavěný na mechanickou zátěž) - což je poměrně choulostivá elektronika - a potom se k tomu chová jako prase, podobně jako je zvyklá se chovat třeba k papírovému sešitu, někdy se holt stane, že při tomto zacházení se tam něco podělá (většinou disk, displej, panty, zanešené chlazení...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|