Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frode

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reprotek napsal:
tohle vypada lip

si vzal tech prasku nejak moc asi
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 11:29 pm    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super článok náhodou, reiben si z neho môže brať príklad, čo sa benču týka hehe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele nesmějte se mi joo
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 10:04 am    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-priznavam-prohru-a-loucim-se-s-cinkami-1po-/xman-adrenalin.aspx?c=A111102_122642_xman-adrenalin_fro

.... co na to říct... některá reklama je prostě..

co se ti na tom nelibi? a nechapu proc je to v tomhle topicu :D pokud si dobre vzpominam, tak mel v planu chodit do posilovny prave ty 2 mesice. A jako kdyz nikdy nic nedelal, tak co cekal, ze z nej najednou bude Arnie? :) takze podle me +4kg svalu parada, snad to inspiruje mnohe a nebudu na ulicich potkavat tolik burtiku a burtic :D
Poman

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:30 pm    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
guruhonza napsal:
http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-priznavam-prohru-a-loucim-se-s-cinkami-1po-/xman-adrenalin.aspx?c=A111102_122642_xman-adrenalin_fro

co se ti na tom nelibi? a nechapu proc je to v tomhle topicu :D pokud si dobre vzpominam, tak mel v planu chodit do posilovny prave ty 2 mesice. A jako kdyz nikdy nic nedelal, tak co cekal, ze z nej najednou bude Arnie? :) takze podle me +4kg svalu parada, snad to inspiruje mnohe a nebudu na ulicich potkavat tolik burtiku a burtic :D

Ehm tyhle články byly srance největší kde pak autor neustále navážel do cvičení takže.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:39 pm    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

Od začátku si z toho dělal srandu... vůbec to nebral vážně. Podle mě to taak teď budou brát i lidi, co o tom ví prostě prt.
Místo toho, aby tam normálně něco vysvětlil, tak to zkusil nějak zábavně-trapně podat a dopadlo to hrozně a nic neřekl. Neřeknu, kdyby si to psal někam pro sebe, ale na idnes tj trošku chabý
Mablung

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 4:50 pm    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Od začátku si z toho dělal srandu... vůbec to nebral vážně. Podle mě to taak teď budou brát i lidi, co o tom ví prostě prt.
Místo toho, aby tam normálně něco vysvětlil, tak to zkusil nějak zábavně-trapně podat a dopadlo to hrozně a nic neřekl. Neřeknu, kdyby si to psal někam pro sebe, ale na idnes tj trošku chabý

Tam o kulturistiku vůbec nešlo. Jediné o co tam šlo byl redaktorův plat a pár stránek popsaného papíru
drlift_

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 11:34 am    Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Mne to tedy neprislo spatny. Podal to odlehcenou formou, coz je mi mnohem sympatictejsi nez clanky zapalenych 15 letych cvicencu, kteri pisi jak jim cviceni zmenilo zivot a jak nad nej nic neni.

Navic udelal pomerne pekne shrnuti sveho snazeni a posilovna z toho vysla dobre.

Obcas mi prijde, ze se nekteri privrzenci posilovny chovaji podobne, jako kdyz nekdo sahne islamistum na proroka Mohameda.....
Ajvo

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkněte na to taky z druhé strany - přesně takhle se na nás dívají lidi, kteří tomu hovno rozumí...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dostal mě komentář k videu - he was jus doin FTG (face to grass) squats.

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FTG 1RM .... náááájs =)
Xaphan69

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to bych nechtel zazit :-). ALe peknou pusu dal te podlaze. :)
Mablung

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obvykle si věcí nevšímám a leg press s dráhou pohybu 10 cm mě nechává docela chladným, ale ve čtvrtek jsem docela nepochopil.
Zacvičil jsem si, sprchuju se, někdo přijde a začne se také sprchovat. Když jsem po chvíli zvednul zrak, byl jsem rád že ten chlápek je ke mě otočen zády. Čumněl jsem na něj jak na araba který se sprchuje ve spoďárech. A skutečně, pod sprchou arab ve spoďárech a mydlí se jak o závod
Vypad jsem ze šatny zrovna když vycházel ze sprchy omotán ručníkem, takže nevím co dělal za prostocviky aby se převlékl, ale nemusím vidět všechno
Moocha

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase viděl 60kg tmavočecha, jak mu 80kg legpress sjel až dolu. Za chvíli se z toho vyklínil, pak kolem stroje 5 minut běhal a marně se snažil váhu vytlačit rukama nahoru. Vyzkoušel to z každé strany, úhlu a pozice a pak mu došlo, že by mohl závaží nejdřív sundat. Ale to už byl muj spar v kolenou a já se marně snažil napít, abych to všechno nevyprskal.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: