|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 11:29 pm Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 12:04 am Předmět: |
|
|
super článok náhodou, reiben si z neho môže brať príklad, čo sa benču týka hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
hele nesmějte se mi joo _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 10:04 am Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
| guruhonza napsal: | http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-priznavam-prohru-a-loucim-se-s-cinkami-1po-/xman-adrenalin.aspx?c=A111102_122642_xman-adrenalin_fro
.... co na to říct... některá reklama je prostě.. |
co se ti na tom nelibi? a nechapu proc je to v tomhle topicu :D pokud si dobre vzpominam, tak mel v planu chodit do posilovny prave ty 2 mesice. A jako kdyz nikdy nic nedelal, tak co cekal, ze z nej najednou bude Arnie? :) takze podle me +4kg svalu parada, snad to inspiruje mnohe a nebudu na ulicich potkavat tolik burtiku a burtic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:30 pm Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
| jir.ka napsal: | | guruhonza napsal: | http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-priznavam-prohru-a-loucim-se-s-cinkami-1po-/xman-adrenalin.aspx?c=A111102_122642_xman-adrenalin_fro
co se ti na tom nelibi? a nechapu proc je to v tomhle topicu :D pokud si dobre vzpominam, tak mel v planu chodit do posilovny prave ty 2 mesice. A jako kdyz nikdy nic nedelal, tak co cekal, ze z nej najednou bude Arnie? :) takze podle me +4kg svalu parada, snad to inspiruje mnohe a nebudu na ulicich potkavat tolik burtiku a burtic :D |
Ehm tyhle články byly srance největší kde pak autor neustále navážel do cvičení takže. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:39 pm Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
Od začátku si z toho dělal srandu... vůbec to nebral vážně. Podle mě to taak teď budou brát i lidi, co o tom ví prostě prt.
Místo toho, aby tam normálně něco vysvětlil, tak to zkusil nějak zábavně-trapně podat a dopadlo to hrozně a nic neřekl. Neřeknu, kdyby si to psal někam pro sebe, ale na idnes tj trošku chabý
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:50 pm Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
| guruhonza napsal: | Od začátku si z toho dělal srandu... vůbec to nebral vážně. Podle mě to taak teď budou brát i lidi, co o tom ví prostě prt.
Místo toho, aby tam normálně něco vysvětlil, tak to zkusil nějak zábavně-trapně podat a dopadlo to hrozně a nic neřekl. Neřeknu, kdyby si to psal někam pro sebe, ale na idnes tj trošku chabý |
Tam o kulturistiku vůbec nešlo. Jediné o co tam šlo byl redaktorův plat a pár stránek popsaného papíru
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 11:34 am Předmět: Re: Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně |
|
|
| guruhonza napsal: | http://xman.idnes.cz/jak-jsem-se-stal-kulturistou-priznavam-prohru-a-loucim-se-s-cinkami-1po-/xman-adrenalin.aspx?c=A111102_122642_xman-adrenalin_fro
Mne to tedy neprislo spatny. Podal to odlehcenou formou, coz je mi mnohem sympatictejsi nez clanky zapalenych 15 letych cvicencu, kteri pisi jak jim cviceni zmenilo zivot a jak nad nej nic neni.
Navic udelal pomerne pekne shrnuti sveho snazeni a posilovna z toho vysla dobre.
Obcas mi prijde, ze se nekteri privrzenci posilovny chovaji podobne, jako kdyz nekdo sahne islamistum na proroka Mohameda.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajvo
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Mrkněte na to taky z druhé strany - přesně takhle se na nás dívají lidi, kteří tomu hovno rozumí...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
No tak to bych nechtel zazit :-). ALe peknou pusu dal te podlaze. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Obvykle si věcí nevšímám a leg press s dráhou pohybu 10 cm mě nechává docela chladným, ale ve čtvrtek jsem docela nepochopil.
Zacvičil jsem si, sprchuju se, někdo přijde a začne se také sprchovat. Když jsem po chvíli zvednul zrak, byl jsem rád že ten chlápek je ke mě otočen zády. Čumněl jsem na něj jak na araba který se sprchuje ve spoďárech. A skutečně, pod sprchou arab ve spoďárech a mydlí se jak o závod
Vypad jsem ze šatny zrovna když vycházel ze sprchy omotán ručníkem, takže nevím co dělal za prostocviky aby se převlékl, ale nemusím vidět všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Já zase viděl 60kg tmavočecha, jak mu 80kg legpress sjel až dolu. Za chvíli se z toho vyklínil, pak kolem stroje 5 minut běhal a marně se snažil váhu vytlačit rukama nahoru. Vyzkoušel to z každé strany, úhlu a pozice a pak mu došlo, že by mohl závaží nejdřív sundat. Ale to už byl muj spar v kolenou a já se marně snažil napít, abych to všechno nevyprskal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|