|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 12:33 am Předmět: |
|
|
| komar napsal: | | Spazik napsal: | | mpvp napsal: | poradily byste mi nakou dobrou strategii?diky |
Starcraft 2 |
presne tak. i podle vsech anket bezkonkurencni hra |
Ale asi ještě nebude k dostání free na netu, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
komar
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 5:58 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | komar napsal: | | Spazik napsal: | | mpvp napsal: | poradily byste mi nakou dobrou strategii?diky |
Starcraft 2 |
presne tak. i podle vsech anket bezkonkurencni hra |
Ale asi ještě nebude k dostání free na netu, ne ? |
tak multiplayer nezahrajes ale jinak "hacklou" urcite jo. je to tusim rok stara hra. pokud myslis legalne tak mozna za 20 let se dockas
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
drlift
Uplně jsem si vzpomněl, vrátil se o pár let zpátky, když jsme na gymplu s klukama ze školy měli skvělou partu asi 6 lidí, co všichni smažili L2. To bylo probděných nocí, pak to taky ve škole podle toho vypadalo  . Nehráli jsme teda na oficiálním serveru samozřejmě. Ale teď o tom popřemýšlím, že bych to zase zkusil, jestli to teda bude free  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Cekujnasweb
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Dost přemejšlim, že se taky k L2 vrátim  Ale nerad bych u toho seděl od rána do večera...
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
vy dva a další šulinci, co hrají počítačové hry, dělejte radši něco užitečného, vzdělávejte se, sportujte, toto je jenom promarněný čas hraní her, věřte mi, prohrál jsem takhle hodně času, teď toho lituji... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
vy dva a další šulinci, co hrají počítačové hry, dělejte radši něco užitečného, vzdělávejte se, sportujte, toto je jenom promarněný čas hraní her, věřte mi, prohrál jsem takhle hodně času, teď toho lituji... |
jojo, tvůj život má jistě větší smysl _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | | cipinek napsal: | | marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
vy dva a další šulinci, co hrají počítačové hry, dělejte radši něco užitečného, vzdělávejte se, sportujte, toto je jenom promarněný čas hraní her, věřte mi, prohrál jsem takhle hodně času, teď toho lituji... |
jojo, tvůj život má jistě větší smysl |
to není o smyslu mého života, to je o tom, že oni se po pár letech proberou, dospějí a zjistí, že ten čas mohli využít daleko efektivněji, já jim to chci říct právě teď, protože zjišťuji jakou velkou chybu jsem ve svém životě udělal protože jsem hrál hry a nevyužil čas lépe..., přemýšlej než vyplodíš takové nesmysly o větší ceně mého života, já to myslím dobře, jsem jako tvoje matka i tvůj otec, který to s tebou myslí dobře, ale ty, když jsi malý, tak si to nedokážeš správně uvědomit..., už to chápeš, já jsem s nimi, ne proti nim, já jsem ten dobrý... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
zase blbosti :) ja sa stiham hrat aj popri 2 pracach,sporte a zene _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
cipinek
Co mě hned soudíš, když mě neznáš a víš o mě hovno?! Ano, dřív jsem hrál celkem často, ale nebylo to nic hroznýho, krom toho jsem vrcholově sportoval. Teď si něco zahraju občas, když mám čas, chuť, večer není co dělat. Takže ty tvoje blbečkovský kecy, ať se radši vzdělávám (studuju pátej ročník vejšky), dělám něco užitečnýho (pracuju) nebo sportuju (pravidelně cvičím - jinak bych asi nepřispíval na tohle forum a nikdy bych nevynechal trénink kvůli videohrám) si strč do prdele, ano? Díky
Naposledy upravil marash dne út listopad 15, 2011 11:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Matheus napsal: | | cipinek napsal: | | marash napsal: | Přesně tak, spíš teda od večera do rána v mojem případě |
jojo, tvůj život má jistě větší smysl |
to není o smyslu mého života, to je o tom, že oni se po pár letech proberou, dospějí a zjistí, že ten čas mohli využít daleko efektivněji, já jim to chci říct právě teď, protože zjišťuji jakou velkou chybu jsem ve svém životě udělal protože jsem hrál hry a nevyužil čas lépe..., přemýšlej než vyplodíš takové nesmysly o větší ceně mého života, já to myslím dobře, jsem jako tvoje matka i tvůj otec, který to s tebou myslí dobře, ale ty, když jsi malý, tak si to nedokážeš správně uvědomit..., už to chápeš, já jsem s nimi, ne proti nim, já jsem ten dobrý... |
chlapečku, přečti si to po sobě ;-) myslím že podle stylu jakým píšeš mám do otce nebo matky hodně daleko to spíš bych mohl být tvůj tata já a asi bych tě bil od rana do večera za tyhle "moudra" _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|