Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
inak dneska totálně šílenej den... od rána a .. bude to pokračovat, dokud nepůjdu spát. Insane

Co je, bude u tebe doma swingers party nebo co?

:D woe.... ikdyž si to po dnešku pár lidí asi může dost reálně myslet :D:D
Prostě je to šílený všechno :D Se stává... telenovely na forum nepatřej :D

Turakam: Dík ;) už se těším na nudnej tréning, tělo nezvládá... hlavně CNS
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle 20. 11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora

dřep
2 x 5 x 138,5kg - nakonec jsem eště kilo přidal
16 x 5 x 118,5kg - tady zas stejná váha.. hlubší dřepy, větší šílenost...

ty GS byly oproti BS brutálně lehonký....

military press
2x5x 68,5kg - kašlat na 65... přidal jsem rovnou 3,5kg a asi tam byla rezerva v opakování... předtím bych 5x70kg nedal, teď už si věřím...
16x 5x 58,5

tady ta rezerva ještě byla... i docela krátký pauzy... ale... zápěstí už to prostě nezvládá... kdyby někdo věděl, jakým způsobem teď cvičit, abych ho co nejvíc tak dva tři týdny šetřil, tak budu za radu fakt rád

Rumuny s JC
4x15x 32,5kg

takhle parádně jsem to snad nikdy ještě neodjel.... navíc už mám u tohodle cviku úplně rovný záda, takže nejen, že to cítím fakt neskutečně, ale i technika z pohledu pozorovatele je v pořádku :D

Výpony v sedě
30x 0
25x 10kg
25x 20kg
2x 20x 30kg

máme novej stroj v posilce na lejtka... těch 30kg bylo fakt hodně těžkejch... asi tak jako 130kg na multipressu ve stoje...

na břicho kašlat... to si dám jindy..
tréning fakt parádní, navíc jsem spěchal, abych stihl vlak do Brna
Dřepy technicky lepší než ty předchozí tréningy, zadek chodil fakt dozadu... kolena nechodila před špičky... a po 12. sérii zadek totálně v p*deli - a tam taky má bejt =)
Military press skvělej... mít v pohodě zápěstí, tak zkrátím pauzy snad na rovnou minutu... píchalo mě na vršku kozy, ale to nic nebude snad
Rumuny i lejtka pecka....
Poslední tréning SQ a MP a nejlepší ze všech.... finish strong, tak to mám rád

... konec beara...
Shrnutí....
Takhle tvrdě jsem v životě netrénoval a dalo mi to hodně do budoucna.... zaprvé se zas o maličko míň bojím vekejch vah + malejch opakování...

+4kg na váze... 2cm ruka, 4 (4,5cm) stehna... pas nevím, ten radši neměřím, ale tuk taky narostl no... ale furt mám kostičky, furt mám šikmý břišní... furt jsou žíly na předloktí, furt dokážu při most muscular najít žílu na trapézu, takže se ani nebudu považovat za tlustý čuně.

Síla... určitě šla nahoru. U Benche zcela určitě, u dřepů snad taky... military press taky jasnej. U mrtvoly zas hodně velký zlepšení techniky... a celkově myslím, že jsem se naučil líp procítit svaly, zlepšil techniku, hráál si s negativkama...

Prostě a jednoduše... s bearem jsem spokojenej hlavně duševně, protože mě opravdu bavil a ten pocit z něj je skvělej. Vím chyby, které jsem dělal - zbytečný zkracování pauz, u 4. týdně to chce fakt nemít pauzu minutu... víc se soustředit na negativku, od začátku... a fakt dynamicky provést opakování nahoru.... fííha, co dál... mít větší rozdíly mez golden a bear sériemi... a asi ještě pár věcí, na který si nevzpomenu.

A co dál?

Do konce roku je nový cíl
100kg na přemístění
80kg military press
zlepšení na Push Pressu taky možná na 100kg
váha někdy v březnu tak těch 93kg (aktuálně 86,5 asi)
front squat maxko zkusit.... váhu nevím, ale tipuju 120? 130?

Nejspíš půjdu cvičit v úterý... dám si týden, dva.. tři ... takový lehčí tréningy fullbody víc cviků, málo sérií, hóóóódně opakování
Na dva měsíce chci vynechat zadní dřep a mrtvý tah, protože spodní záda dostala zabrat... naštěstí nebolela, což považuju po těch šílenejch mrtvolách následovaných čelníma dřepama za parádní věc.

No ;) tak kdo to dočetl na konec, tak pochvala... já teď jdu zkusit dojíst ta volská voka, která do mě né a né zapadnout....
Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na dva mesiace vynechať mrťák/drep to bude asi preklep, že, malo byť dva týždne však:)?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, ukázka formy by nebyla? Jinak taky snad v budoucnu beara zkusím. Jednoduchý a účinný.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Super, ukázka formy by nebyla? Jinak taky snad v budoucnu beara zkusím. Jednoduchý a účinný.

forma je tu tuším na stránce 6.. možná 5 nebo 7 :D nevím... tam je 81 kilo, ted to je to samý, jen o maličko větší a né tolik "ripped" =) prostě furt na začátku cesty, takže nespokojenost z dlouhodovýho hlediska
Ale když bude možnost, tak něco někde nafotím, porovnání 81-teď-vrchol objemovky mě taky zajímá
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Na dva mesiace vynechať mrťák/drep to bude asi preklep, že, malo byť dva týždne však:)?

Není... mrtvolu sem dva měsíce nechtěl jet před bearem, ale kvůli bearovi sem jí tam nechal.
Teď to prostě budou rumuny, GM apod... chci si odpočinout =) Možná jí pojedu s malou vahou a trénovat techniku...
Dřepy nebudou taky... nejde mi vůbec technika. Takže pojedu čelňáky, bulhary...a možná zařadím i zerkery =) ty teď taky na foru snad nikdo nejede...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska večerní tréning v Blue gymu.... na HST kašlat, dal sem si to podle nálady...

Před tréningem NO+ELITE od QNT (dostal jsem to k jednomu nákopu ve fitness shopu :D ) - bylo to tak hnusný, že sem se radši koukl co že to piju, protože to chutnalo jak ... jed, léky. Fuj :D Efekt netuším, ale kdybych měl hádat, tak to zafungovalo :D Což se u NO-Explodě říct nedá, to mě uspává

Tréning "celý tělo"

Shyby nadhmatem
2x 20 - nadhmatem PR
1x 16

u první série rezerva tak 3 reps, ale já kkt dal krátký pauzy, takže to pak šlo do háje = (
Podhmatem zas budu mít tak 25 reps určo, takže spoko

Tlaky s JC hlavou nahoru
12x 15kg
12x 25kg
10x 30kg
10x 35kg
8x 40kg - určitě PR (i na rovným sem tolik nedal)
15x 25kg

tolik reps jsem nečekal ani náhodou, pecka

Rozpažky hlavou nahoru
15x 17,5kg
20x 15kg

technika nic moc = (

Přítahy VC v předklonu
20x 70kg

Přítahy VC v předklonu na zadní delty
10x 40kg
10x 50kg
10x 60kg
12x 40kg

Upažování

15x 12,5kg
2x 12x 15kg

Tlaky s JC na ramena ve stoje
10x 15kg
10x 25kg - twl to přemístit je taky mazec a pak to první opakování

Tlaky s JC na ramena v sedě

12x 30kg

Přítahy spodní kladky v sedě (veslování) - s hammer osou (?)
10x 70kg
10x 80kg
10x 90kg
10x 100kg
10x 105kg - furt good technika, ale nedalo se to udržet :D

Kliky na bradlech
10x guruhonza
12x 20kg + guruhonza
10x 30kg + guruhonza
4x40kg + 4x 25kg + 8x 10kg + 12x guruhonza

HUUUUGE PR!!! Tolik jsem nikdy nezkoušel, ale Arnie_One mě svým výkonem vyhecoval... kdybych si odpočinul, tak dám imho 6. Pak jsem sipo tom 4. dal asi 10s negativku takže další série fakt mazec... amazing pump! Moment tréningu určitě!

Biceps s eZ
12x 30kg
8x 50kg + 3 cheat reps s negativkou
10x 50kg + 3 cheat reps s negativkou
8x 50kg + 3 cheat reps s negativkou

skvělá pumpa zas

Stahování lana nad hlavou

3x 20x 40kg

Biceps na spodní kladce
15x 30kg
15x 40kg
10x 52,5kg (all)
12x 52,5kg + 10x 40kg + 8x 30kg + 11x 20kg

wow vražda

Leg-raises
3x 12 - ach ten úchop

Crunches
3x 25

Side cable crunches

3x 20x 30kg

... po tomhle všem
High Box Squats - s madballem, kterej mě je naučil
5/ up to 130kg tuším
3x3x 155kg (dřív bych to počítal jako 160kg)

šílená spokojenost s tímhle cvikem, technika není vůbec precizní, ale jel jsem to poprvé, takže... určitě se zlepším a fakt mě to bavilo. Snad tam byla i rezerva, sice ne pro dynamické opakování, ale síla by byla.
Pecka!

Skvělej tréning, kterej mi dnes vážně sedl =)
papaya

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru, ty jsi blázen . Mám dojem, že se tu začíná rodit další mimozemšťan . Ty váhy jsou neskutečný
madball

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne, zes v posilce rikal lehkej trenink. Kdyz se podivam na ty vahy, tak nevim, kdes na tom byl.
20 shybu nadhmatem je parada.
Dosedy byly v pohode. Jediny, na co si davej ted hlavne bacha, je kontrolovanej dosed. Tam je trosku videt, ze ses zvyklej z volnych drepu vyuzivat stretch efektu a jsou tam pak zbytecny narazy pro pater. Ale kdyz jsem ti to rikal a soustredil ses na to, tak to bylo v pohode. Dynamika prijde, to je otazka casu. Na to, zes je jel asi poprve, tak to bylo super.
Btw. od posledni fotky z logu si mi prisel nejakej prifouklej. Je videt, zes na bearovi neco solidniho nabral.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2011 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya: yes! (potřeboval jsem si dnes odpočinout :D:D )

madball: tak ty cviky byly lehký =) ale váhy se flákat stejně nedaj...

Ty dosedy zařadím častějc, protože mě opravdu baví a dělá se mi u nich mohem líp dynamický opakování, než u normalních, takže to je plus. Ten dosed natrénuju, pěkně zadek dozadu a soustředit se pomalu dolů. Teď mě šíleně bolej hamstingy, takže už asi i při tréningu byly slabší...

=) přifouklej jsem no, ale chce to furt víc svalů, ale ono to přijde snad pomalu.... přes zimu budu makat co to půjde a se sílou přijde i objem
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ty dosedy zařadím častějc, protože mě opravdu baví a dělá se mi u nich mohem líp dynamický opakování, než u normalních, takže to je plus. Ten dosed natrénuju, pěkně zadek dozadu a soustředit se pomalu dolů. Teď mě šíleně bolej hamstingy, takže už asi i při tréningu byly slabší...

Presne tak. U vseho, kde nemuzes vyuzit elasticity svalu, je potreba jit vybusne do cviku hned od zacatku, a proto je to super na dynamiku (stopky u bp, dl s pokladanim, dosedy...) Ze stejnyho duvodu si myslim, ze v techto pripadech je zbytecny chodit vic jak 5op. Ale kondicne jednou za cas, proc ne.
Vzhledem k tomu, ze sedas dozadu, tak se prave zapojuji vic hamstringy a prdel, takze aspon vidis, zes to jel dobre. Ale doporucuju je kompenzovat necim na kvadry, protoze jsem zjistil, ze ted silove dost zaostavaji, coz jsem poznal u celnich drepu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guru zklidni se s tim treninkem, zacinam byt z tebe nervozni

Mimochodem ty pritahy na zadni delty, to jedes narozdil od klasickych tak, ze mas lokty od tela ze?

Boxy jsem driv taky pravidlene zarazoval, myslim, ze jsem mel maxko 3x180kg ale to bylo jeste v posilovne v mem rodnem meste. Lepsi je podle me low box squat, s tema lavickama, co jsou v BG, je to podle me moc vysoko. Mimochodem mockrat jsem cetl o pozitivnim vlivu box squatu na mrtvy tah.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: já to musím vyzkoušet.... třeba 10 opakování na benchci mě evidentně nikam nedostalo, takže zkusím jezdit teď nižší reps a hlavně se vyhnu všemu, kde by se to blížilo selhání... to jsem dřív taky tlačil to poslední opáčko nahoru asi 7s

u dřepů (mi) zas funguje větší objem na objem, sílu sem u nich nikdy nezkoušel, takže ta přijde určitě ještě během zimy... a mrtvoly už nikdy nad 6 reps nepojedu, protože 5ky a 3ky mi taky dost pomohly. Třeba u zad zas cejtím, že pod 6 reps je ta technika né tak dobrá, jakou si představuju, tam cvičím u přítahů rád 6-8 (10) a shyby jsem shopnej dlouho necvičit, pak dát 10 reps a do dvou měsíců je dostat na 20+ kombinováním shybů se zátěží, sériema s krátkejma pauzama apod

To jsou takový moje malý spam poznatky k tomu, jak na mě co zatím působí =)

Drejpe, je to blbý, že už nejsi sám, komu říkaj mimozemšťan, co?:D Neboj, tohle jsou jen krátkodobý tréningy, pak si udělám zas nějakej kratší tréning :-P

Zadní delty - přítahy v předklonu - jedu s trupem rovnoběžně se zemí a lokty se snažím mít V JEDNÉ PŘÍMCE, aby to tahala opravdu zadní delta + se zapojuje trapéz... nahoře vždy squeeze, abych fakt věděl, že to tahám dobře.... jinak těch 60kg bylo s lehončkým cheatem, abych věděl, jestli to jde procítit. Nejde =) nad 50kg příště nejdu

A ty BG boxy jsou na mě taky vysoko, navíc jsem menší než ty, takže eště víc... když najdu low box někde, tak zkusím i ten ;)
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V BG není problém lavičku "snížit" tím, že si pod nohy nahážeš nějaký gumový podložky, pokud teda nebude v posilce zrovna hodně lidí, kterým by to vadilo.
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj to jsem tak drive taky delal, jenze jsem si obcas tu podlozku nedal primo pod stojan, odkud beru cinku a jak jsem jednou s cinkou couval k lavicce, tak jsem pekne zakopl a v te chvili jsem byl nejstastnejsi clovek na svete, ze tam ta lavicka byla,l i kdyz malem ani to nevyslo a padl jsem pred ni :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: