při FSQ by ses měl cejtit jako badass =) buzna nevím, kdo je... ale to ty nebudeš, když je cvičíš
:D rachela psal, že tj pro dámičky, ale on je asi taky pěkně dlouho necvičil, takže to psát může, ale až je zkusí zas někdy odjet, tak dá určitě crossgrip
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Shyby podhmatem 4,3,2,2,2,2,2
Kliky 5x10
Dřepy na 1 noze s dopomocí 5x5 (každá noha)
Upažování v předklonu v sedě 3x15 - 3 kg JČ
Výpony na 1 noze 3x15 (každá noha)
Superman 3x15
COOL DOWN
skákání panáků, švihadlo
15 minut strečink
dřepy:
- shyby vůbec nešly a to z jednoho prostého důvodu, nemohl jsem se udržet. Doma totiž nemám pevnou hrazdu, ale shyby dělám na futrech od dveří. Není tam prostor, abych využil k udržení i dlaně, takže po celou dobu shybuju a držím se víceméně jenom prstama. Dřív když jsem měl o 15 kg méně, tak mi to ani nedělo problémy, ale teď, co jsem čím dal těžší, tak mi stačí 3 opak. a úchop je v p*deli.
- kliky bída, takže jako vždy :)
- dřepy na 1 noze celkem těžké. Dělám je s dopomocí, kdy se po celou dobu držím švihadla zaseknutého o palandu.
- upažování OK, ale mohl jsem to natočit, nejsem si jist technikou
- výpony i supermani OK
Dneska poměrně dobrý trénink. Hlavně mě to bavilo, protože oproti posilce je trénink doma obrovská změna. Mám na to dost času a hlavně mám klid, protože mě neruší žádnej pumpovač bicáků.
Zítra volno.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dneska ráno 1. hodina tělocvik. Nejdřív se jelo max. shybů na známku. Za 6 už byla jednička. Asi jako jedinej jsem je dělal až do propnutí rukou a bez škubání. Jinak všichni technika, ze který by blilo prase.
Shyby podhmat 9x PR (10. jen tak tak nedotaženej ).
Shyby nadhmat 2x3
Přítahy jednoručky v předklonu 3x10 - 12,5 kg
Večer posilka. Původně se mi moc nechtělo, protože mě nějak rozbolelo divně rameno a špatně se mi s ním hýbalo. Nakonec jsem šel a byla to pohoda.
Posilka Pečky
"Spodek/vršek"
Týden 2
Trénink 5
WARM UP
Trénink :
Mrtvý tah 4x6 - 62 kg
Benchpress s jednoručkami 4x8 - 16 kg JČ
Dřepy 3x12 - 52 kg
Russian twist 3x10 (každá strana) - 20 kg kotouč
COOL DOWN
skákání panáků, švihadlo
10 minut strečink
dřepkyns:
- mrtvoly easy
- bench šel dobře
- dřepy pořád nějaký divně těžký, hodně se u nich potím a zadýchávám. Jak nejedu dřepy 3x týdně, tak to není ono.
- twisty jsem trochu přecenil, bylo to hodně těžký
Dneska velmi dobrý trénink. Všechno šlo, což mě překvapilo, vzhledem k tomu ramenu. Snad to, co nejdřív přestane bolet.
Zítra odpoledne tělocvik. Jinak volno.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Včera tělocvik. Šplhalo se po tyči a hrál basketbal. Dneska večer posilka.
Posilka Pečky
"Spodek/vršek"
Týden 2
Trénink 6
WARM UP
Trénink :
Přemístění a tlak s JČ 5x4 - 22 kg, 18,18,18,18
Shyby nadhmatem 2x2 BW, 8x2 - 4 kg
Kliky na bradlech 5x5
Kladivové zdvihy s JČ 4x8 - 12 kg JČ
Francouzské tlaky s JČ 3x10 - 9 kg JČ
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
bradla:
- tlaky s jednoručkou jsem trochu přecenil. Pravá ruka to zvládala v pohodě, ale u levačky jsem si musel pomáhat nohama, takže od 2. série jsem snížil váhu.
- shyby šly celkem pohodově
- kliky na bradlech lepší jak minule
- kladiva akorát
- franc. tlaky lehké
Dneska celkově rychlý a lehký trénink. Zítra mě čeká spodek. Jinak zítra a v pátek je volno, takže se aspoň pořádně vyspím.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink :
Čelní dřepy 4x8 - 35 kg
Výpady s jednorčukami 4x10 (každá noha) - 11 kg JČ
Výpony na MP 4x10 - 40,60,60,60 kg
Plank 3x65 sec.
Obrácené zkracovačky 4x12
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy OK, ale z ramen mi chvílema činka zklouzávala na bicák, chce to ještě vychytat
- u výpadů jsem ubral, takže easy
- výpony akorát
- plank i zkracovačky OK
Dneska rychlý a celkem lehký trénink. Zítra si dám volno a v sobotu trénink doma.
WARM UP
Trénink :
Dřepy na 1 noze + dopomoc 2x5 (každá noha)
Dřepy na 1 noze + 3 kg protizávaží 5x2 (každá noha)
Pokus o dřep na 1 noze bez podpory a závaží... fail, stabilita žádná, hned jsem padal na zadek
Kliky 5x10
Přítahy JČ v předklonu 4x8 - 17 kg
Supersérie kliků a bic. zdvihů + nějaký tlaky na ramena - série ani opak. nevím. Účel jasnej, napumpovat se k prasknutí .
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink
dřepy: (jedna z mála povedených sérií)
Trénink o ničem, ale vršek jsem napumpoval jak Arný v nejlepších letech .
Zítra volno.
Přemýšlel jsem o tom, co zařadím v dohledné době za tréninky. Ještě tak 2-3 týdny spodek/vršek. Potom v prosinci asi jen nějaké šmrdlání, protože stejně potom budou Vánoce a Silvestr, takže posilka zavřená. Od ledna bych zase chtěl rozjet pořádný silový trénink. Docela dost mě zaujal Fomin, který bych mohl jet 2 měsíce (podsekl bych o 20%). Všude na něj čtu jen samou chválu a každej s ním má super zkušenosti.
Potom zkoušky maxim, kde bych rád dal 130 kg na dřep, což je jeví jako scifi, ale člověk nikdy neví . Jo a taky bych chtěl nějak od novýho roku zkusit kreatin, který by mohl ve spolupráci s Fominem celkem dobře zafungovat a zvednout objemy a sílu.
Cestou domů ze školy mě chytly křeče v břiše. Vůbec nevím proč, ale chvílema to fakt hodně bolelo až jsem se bál, jestli to nebude něco závažnýho. Naštěstí než jsem dojel domů tak to zmizelo. Večer trénink.
Posilka Pečky
"Spodek/vršek"
Týden 3
Trénink 9
WARM UP
Trénink :
Mrtvý tah 4x6 - 65 kg
Shyby nadhmatem 5x3, 3x2
Benchpress s jednoručkami 4x8 - 16 kg JČ
Dřepy 3x12 - 55 kg
Russian twist 3x10 (každá strana) - 16,5 kg kotouč
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- tahy OK, ale chvíle mi činka jakoby ujížděla do strany. Asi trochu povolil úchop a činka se naklonila víc na jednu stranu.
- shyby celkem fajn
- benchpress OK
- dřepy těžké. Nohy napumpovaný jedna báseň.
- core už bylo hodně unavený, takže twisty byly docela hard
Dneska poměrně dlouhý trénink (90 minut, když nepočítám rozehřívání a strečink). A nějak se u toho cvičení necejtím na 100% jako pár týdnů zpět. Asi jsem nějak přetaženej a potřeboval bych týden úplnýho volna. Uvidím příští pondělí jak na tom budu, zatím budu cvičit podle plánu.
WARM UP
Trénink :
Přemístění a tlak s JČ 5x4 - 18 kg
Shyby 2x2 BW, 8x2 (polovina nadhmat, druhá polovina podhmat) - 5 kg
Kliky na bradlech 5x5
Bic. zdvihy s JČ 4x8 - 12 kg JČ
Francouzské tlaky s JČ 3x10 - 12 kg JČ
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- tlaky na pohodu
- shyby celkem už těžké, tak jsem polovinu musel odjet podhmatem
- kliky na bradlech se mi zdá, že se lepší
- bicák a tricák OK
Šlo to dneska celkem pěkně. Zítra mě čeká spodek.
Nevím, asi žádných. Beru to spíš jako takový odpočinkový trénink. V lednu hodlám rozjet Fomina, takže do té doby dokončím spodek/vršek a zbytek prosince šmrdlání.
Nevím, asi žádných. Beru to spíš jako takový odpočinkový trénink. V lednu hodlám rozjet Fomina, takže do té doby dokončím spodek/vršek a zbytek prosince šmrdlání.
Neodpočívej, na odpočinek bude čas v hrobě. Ty tvoje předchozí tréninky nebyly tak destruktivní, abys teď musel 6 týdnů odpočívat. Jdi do toho naplno a neboj se těžkejch vah Držim palce
Primitiv: možná ještě do konce prosince přitvrdím, ale pak jsou stejně Vánoce a Silvestr, takže posilka zavřená a nebude možnost pořádně cvičit.
guruhonza: přes léto je nejvíc času na všechno, takže naopak v toto období se chystám do tréninku pořádně opřít. Tyhle prázdniny se to moc nevydařilo, ale taky jsem zaznamenal nějaké pokroky.
Tohle flákání znám moc dobře a podle mě je to jen k udržení formy, i když s těmahle váhama to ani neudržíš, zkusil bych být teou něco jinýho nebo zvednul objem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru