Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reiben: a co tak zkusit pokracovat v 5x5 a kazdy tyden zvysovat vahy, do te doby nez dosahnes sveho stropu?

1) budes znat sve maxko pro 5 reps
2) neco na sebe i nabalis

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasné, jasné, všetci, čo ideme split sme z toho riadne zoslabli...a takisto sme totálne nefunkčný celkovo heh
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Na split, kde se procvičí partie 1x týdně se můžu z vysoka vykašlat. Necvičím pro vzhled, ale pro celkovou funkčnost těla a pokud možno se snažím zesílit, což si myslím, že kulturistický splity tyhle požadavky nesplňujou. Radši si pojedu dál full body.
Ale díky za názory.

stvoril jsme monstrum
jako byhc slysel sebe

naprosto s tebou souhlasim, jenom bych prihazoval, dokud budu schopnej plnit, i kdyby to mel byt jenom jeden jedinej cvik a u toho dalsiho stagnoval a teprve pak pokracoval

na druhou stranu, ac nerad priznavam, ze rada ohledne splitu ma neco do sebe, ja ho ted jel po nekolika letech, tusim po trech ,a pomohl mi silove a necekane i objemove, ale otacim ho 2x tydne a musis si ho sestavit na sebe

kazdopadne FB je podle me lepsi cesta do kondice, pokud mas postavu az jako druhoradou
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak abych se neopakoval tak se stejně opakovat budu - řikám ti to znova - buďto zvyš váhy nebo najeď na jinej trénink - rozhodně ti to pomůže jak v nabrání svalové hmoty tak ve zlepšení síly - já se 60% maxka udělám mezi 20 - 30 op. a ty tady jedeš 6 op. nesmysl
Reiben

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turakam: mi řekni nějaký odvětví sportu (kromě kulturistů), kde se jede v posilovně partie 1x týdně
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
tak abych se neopakoval tak se stejně opakovat budu - řikám ti to znova - buďto zvyš váhy nebo najeď na jinej trénink - rozhodně ti to pomůže jak v nabrání svalové hmoty tak ve zlepšení síly - já se 60% maxka udělám mezi 20 - 30 op. a ty tady jedeš 6 op. nesmysl

Je to rebel!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
jasné, jasné, všetci, čo ideme split sme z toho riadne zoslabli...a takisto sme totálne nefunkčný celkovo heh

u me treba sla kondicka dolu
kdyz jsme procviicl cele telo, tak se mi lip dychalo u boxu
kdyz ted jedu split, tak me neboli tolik ramena apod, ale zase se driv zadycham
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
turakam: mi řekni nějaký odvětví sportu (kromě kulturistů), kde se jede v posilovně partie 1x týdně

No keby si tú partiu dal fakt poriadne, a nie s intenzitou 60 percent, tak by si bol aj rád, ze tých, dajme tomu 5 dní, kým by si ju otočil znova, ono ja tu teraz nejdem obhajovať splity ako niečo všemožné, sám cvičím skôr inštinktívny split momentálne, ale je to len môj návrh, že by si v tvojej fáze tréningového režimu vzhľadom na odcvičenú dobu z niečoho podobného vyťažil určite viac + doplnkov sa tiež netreba báť, sám som sa presvedčil, že keď sa nezanedbajú, má to len a a len pozivítny dopad na max. výkon.

+ CNS si ťažko pripravíš na nejaké výkonnostné navýšenia, keď ju do niečoho podobného skoro vôbec netlačíš, ale stále cvičíš s váhami, z ktorých máš pocit ako ľahké, pohoda a pod.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Reiben napsal:

No keby si tú partiu dal fakt poriadne, a nie s intenzitou 60 percent, tak by si bol aj rád, ze tých, dajme tomu 5 dní, kým by si ju otočil znova, ono ja tu teraz nejdem obhajovať splity ako niečo všemožné, sám cvičím skôr inštinktívny split momentálne, ale je to len môj návrh, že by si v tvojej fáze tréningového režimu vzhľadom na odcvičenú dobu z niečoho podobného vyťažil určite viac + doplnkov sa tiež netreba báť, sám som sa presvedčil, že keď sa nezanedbajú, má to len a a len pozivítny dopad na max. výkon.

+ CNS si ťažko pripravíš na nejaké výkonnostné navýšenia, keď ju do niečoho podobného skoro vôbec netlačíš, ale stále cvičíš s váhami, z ktorých máš pocit ako ľahké, pohoda a pod.

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html

predevsim ta cast o tom, ze silovy sportovci s nejvesimi vykony drepuji, tahaji a tlaci nekolikrat tydne

zeptej se treba kulicha, a ta je nekolikanasobna mistrine
Turakam

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš Ustinove, bavíme sa tu ešte o nedospelom chlapcovi, ktorý cvičí koľko rok? nie o liftéroch. silových a vrcholových športovcoch a pod., ktorým ich špecializované rutiny, ktoré keď čítam, tak sa fakt niekedy len smejem, umožňuje regenerovať trošku iná chemická a suplementačná pomoc , nehovoriac už o odcvičených rokoch...

Naposledy upravil Turakam dne po prosinec 12, 2011 9:58 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:

Je to rebel!

No way fuckface!
Primitiv

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně jsem se silově nejvíc zlepšil při tréninku 531 od Jima Wendlera (split). Jen jsem u něj zvedl objem a přidával, dokud se dalo.
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
Osobně jsem se silově nejvíc zlepšil při tréninku 531 od Jima Wendlera (split). Jen jsem u něj zvedl objem a přidával, dokud se dalo.

531 od Wendlera neni split :)

Derek Poundstone
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si dej AB pauza AB pauza, nebo i 2 dny pauza, záleží jak to budeš zvládat, mně se to celkem líbilo. Partie 2x týdně, větší tréningová frekvence
Rachela

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/3/1 nieje ani split, ani fullbody. Je to skor metodika treningu, mozes ju aplikovat ako na split, tak aj na FB.
No a ked neviete, co dalej, skuste kompromis - vysokofrekvencny split

Ohh a Ustinov, kopec najlepsich lifterov sveta trenuje jeden krat partiu tyzdenne. Vo vseobecnosti plati, ze cim je lifter lepsi, tym menej by mal trenovat. Mnohi top lifteri trenuju niekedy len dvakrat tyzdenne (vince urbank, eric lilliebridge) + obcas doplnkovy trening na core. Nehadz vsetkych do jedneho vreca, kazdy trening je dobry, ked je postaveny rozumne a jeho autor poznal prilepinovu tabulku (ano, hyperbola :P)
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: