Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Primitiv

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci se hádat (a už vůbec ne s Cizem), ale měl jsem za to, že když se trénink dělí na části těla (mrtvola + doplňky na spodek, bench + doplňky na vršek..), je to split. Trénink jsem měl rozdělený do 4 částí, jak radí ve svý knize.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rachela

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:
Nechci se hádat (a už vůbec ne s Cizem), ale měl jsem za to, že když se trénink dělí na části těla (mrtvola + doplňky na spodek, bench + doplňky na vršek..), je to split. Trénink jsem měl rozdělený do 4 částí, jak radí ve svý knize.

5/3/1 sa zvykne chodit aj stylom SQ/BP a DL/MP, ergo fullbody, aj toto rozdelenie mas prave v tej jeho knihe na strane 62
Srry za offtopic
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Nebo si dej AB pauza AB pauza, nebo i 2 dny pauza, záleží jak to budeš zvládat, mně se to celkem líbilo. Partie 2x týdně, větší tréningová frekvence

On se hlavne nesmi bat trochu pritvrdit a ne mit vsechno porad strasne podsekly. Uz nedavno na tech videiich, kdy zkousel maxka, tak napriklad u mrtvoly byla rezerva jak prase. Raiben se toho bud boji a nebo je uz zdegenerovany jako Ustinov.
blazen

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reibene člověče, nejezdi furt nějaký rutiny a prostě si vem nějakej jednoduchej trénink nebo něco navrhni tady na fóru, nech si od pár rozumných lidí poradit s vylepšením tréninku a bude to... nevymýšlej pořád kraviny
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) mě trvalo rok a 3/4, než jsem se odvážil na zkoušku maxka v dřepu a mrtvole a furt jsem si tam nechal rezervy... reiben je furt nadprůměr. Hlavní je, že cvičí, nemá tu kecy jakože "nestíhám, dávám volno" apod... pomalu si jde za svým a zlepšuje se. Pamatuju si ten jeho "Váš příběh" a přesně tak to u něj je. Pomalu, ale jistě kupředu... získává zkušenosti a sám se rozhodne, co dál. Ty rady si nějak přebere.
A jentak mimochodem... má parádní techniku u cviků. Negativku dává pěkně pomalu a pak dynamicky nahoru. On to je docela silovej rozdíl, když někdo spadne do dřepu a odrazí se hned nahoru.

Hlavně cvičí podle toho, co ho baví ..a to je asi to nejhlavnější...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Wojtkingson napsal:
Nebo si dej AB pauza AB pauza, nebo i 2 dny pauza, záleží jak to budeš zvládat, mně se to celkem líbilo. Partie 2x týdně, větší tréningová frekvence

On se hlavne nesmi bat trochu pritvrdit a ne mit vsechno porad strasne podsekly. Uz nedavno na tech videiich, kdy zkousel maxka, tak napriklad u mrtvoly byla rezerva jak prase. Raiben se toho bud boji a nebo je uz zdegenerovany jako Ustinov.

intenzita neni jenom o pouzite zatezi
stejne zniceny muzes byt z mensi pokud tam nenechas dost casu na vydychani
kdyz jsem zkousel 5x10x100 tak jsme mel pauzy snad 5-7 minut
kdybych si nechal 60 sec, tak budu rad za 5x3
podle me neni nutne jit pokazde na maximalni vahy, muzu zustat u nizsich a pridat serie nebo zkratit pauzu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reibene, nechceš zkusit silovou vytrvalost? Já ji jednou zkoušel, a bylo to hodně zábavný a prospěšný jak na zvýšení síly, tak kondice (krátké pauzy). A navíc se ti to hodí jak do života tak i do ostatních sportů . Kdyby si to chtěl jet tak ti můžu hodit nějaký plán co jsem měl...
Matheus

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Reibene, nechceš zkusit silovou vytrvalost? Já ji jednou zkoušel, a bylo to hodně zábavný a prospěšný jak na zvýšení síly, tak kondice (krátké pauzy). A navíc se ti to hodí jak do života tak i do ostatních sportů . Kdyby si to chtěl jet tak ti můžu hodit nějaký plán co jsem měl...

hoď to sem, nebo aspoň odkaz ;-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu je vše:

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=27406&highlight=silova
Primitiv

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Primitiv napsal:

5/3/1 sa zvykne chodit aj stylom SQ/BP a DL/MP, ergo fullbody, aj toto rozdelenie mas prave v tej jeho knihe na strane 62
Srry za offtopic

Já to jel
Bench + doplněk
Mrtvola + doplněk
MP + doplněk
Dřep + doplněk

To je split, ne? Celou dobu jsem si to teda myslel :)
8Shade

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
podle me neni nutne jit pokazde na maximalni vahy, muzu zustat u nizsich a pridat serie nebo zkratit pauzu

S tímhle můžu souhlasit, ale zapomínáš na další dva faktory, které se dají přidat, aby i menší váha dávala stejně ne-li větší intenzitu než velká. Jedním je tempo, kdy jedeš negativní fázy třeba i 4 vteřiny, dole se nezastavuješ, vteřinu jedeš pozitivní.

Druhá věc jsou Intensions, kdy děláš vše proto, aby svaly byly pod napětím po celou dráhu pohybu v plném rozsahu a neměli místa, kde zbytečně odpočívají. U Velké činky se dají i použít tak, že při Bench pressu člověk tlačí zápěstí směrem k sobě, čímž jsou zapojena prsa po celou dobu pohybu.

Já osobně to vidím tak, že je dobré to střídat přibližně každých 6 týdnů.
Reiben

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za komenty a doporučení. Co se týče trénink silové vytrvalosti, tak musím souhlasit, že to vypadá vskutku zajímavě, ale bohužel v naší malé posilovně a s otvírací dobou 90-120 minut tento trénink nevypadá moc nadějně. Máme tam 1 velkou činku a pokud by ke mě někdo přišel a zeptal se: "Kolik toho máš?" a já odpověděl: "Už jen 15 sérií a je to tvoje", tak nevím jestli by se začaly smát nebo brečet.
Jinak momentálně korteho pozměnovat nebudu a dokončím ho podle originálního rozpisu.

Dneska nějak nebyla nálada a měl jsem chuť se válet na gauči, ale nakonec jsem se dokopal k tréninku. Pro změnu jsem dal po dlouhé době burpees.

Domácí trénink mojí schátralé kondice 4

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink

trénink :

burpees 6x10
30 sec. pauzy

COOL DOWN
10 minut strečink

Celkem těžký. Zjistil jsem, že když člověk na dlohou dobu burpees vysadí, tak se k nim potom těžko vrací .
Zítra posilka a ve čtvrtek se těším na volno.
Seva98

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak si jezdil korteho kdyz mate jen jednu velkou osu ? To si jim tez rikal uz mam jen 15 serii ?

https://www.zonetraininglog.com
Reiben

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naštěstí u nás je komunita v posilovně taková, že o velkou činku zavaděj jen když náhodou cvičejí po dlouhé době záda, protože dřepy tam nedělá nikdo a jinak všichni jsou na strojích nebo na benchi (kde je osa k tomu určená) + samozřejmě bicák s jednoručkama do selhání , takže v těhle ohledech mi tam ta 1 osa mnohdy bohatě stačí a vetšinou to vychytám tak, že na začátku si jí rychle zaberu na dřepy a po nich si jí někdo na pár serií vezme zatímco já jsem na benchi a když jdu na mrtvoly, tak je zase volná
Seva98

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jeste jednu otazku, s cim teda benchujete? Ze vlastne budete mit 2 osy co ? :)

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: