|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
takeho jedneho exota mame aj u nas.pri cviceni bicepsovych zdvihov s jednoruckami.
lakte si "zaprie" do bedrovych kosti a ide 10 opacok - 3 serie.
zevraj mu to poradil jeho trener aby si nekazil chrbticu.pri snahe vysvetlit mu bicepsovy zdvih, mi povedal aby som nemachroval,ze sa tomu hovno rozumiem a ostal som za kretena.odvtedy sa len na kazdom takom _trenerovi_ smejem a neradim nikomu
chlapec stale seka frajera: 1rok navstevuje fitko a taku istu dobu zdviha rovnake vahy, bez akejkolvek zmeny techniky a zmeny stavby tela (proste nepribral ani gram svalovej hmoty)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | uz jsem si celkem zvyknul na narcisy kteri si v satne pri prevlikani stoupnou pred zrcadlo a celou dobu se obdivne prohlizi. V posledni dobe ale u nas v posilovne zacina byt v mode ze si tam jeste prinesou fen a 20 minut se fenujou... |
To jim možná trochu křivdíš. Venku už není zrovna 2x teplo (ale zima to taky není) a když ven vyběhneš s mokrými vlasy, tak máš velkou pravděpodobnost, že pěkně nastydneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
clubic

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Mně třeba přijde jako hloupost, když se lidi rozcvičují rychle. Většina lidí ve fitu například lehne na bench, vezme osu a odjede úvodní zahřívací sérii jako o závod. Pohyb dolů a nahoru jim zabere asi půl vteřiny na jedno opakování, to celé krát deset.
Já jsem zvyklý si během zahřívačky vždy projet celou dráhu pohybu, pomalu, protáhnout.
Dle mě to spíš kurví šlachy, klouby, no prostě je to na hov*o. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ja treba nechapu, ze se nekteri nerozcvicuji vubec. Neni to sice caste, ale obcas vidim nekoho, jak prilitne do posilovny, rovnou si nalozi na bench metrak a cvici. Kdyz pominu vetsi riziko zraneni, tak se to musi i podepsat na vykonu. Kdybych si nalozil hned na od zacatku vahu, se kterou cvicim nejtezsi serie, tak si s tim ani neskytnu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
... když jsem si všiml, že tak cvičí jeden kluk, kterej semnou chodíval teď cvičit unás, tak jsem mu řekl, že pokud chce cvičit semnou, tak to bez rozcvičování nepůjde... koukal na mě jak na debila a říká. "Tak já to přemístění nepojedu s 65, ale dám 60" ... na jednu stranu sem nevěděl, co mu na to říct, na druhou jsem zas věděl, že mu to sundám a rozvičí se s prázdnou :D tak jel a jak byl spocenej
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Taky třeba nechápu, když někdo dojde, vezme hned činku a rve tam nějakou váhu.
Na druhou stranu, dynamický rozcvičování mi vyhovuje nejvíc a vím, že když tam dynamika na začátku není, tak to bude stát za houby. Před tím si dám na zahřátí veslo, kde tak nějak rozhejbu celý tělo a s dynamickýma opakováníma začínám na lehkých váhách.
Každýmu vyhovuje něco jinýho. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
Docela by me zajimalo jakou kritiku bych od nekterych z vas schytal ja :D
A abych jen nespamoval posledni "zhavy" zazitek byl kdyz k nam do posilky nabehnul typek jen ve trenkach s tim ze mu aspon neni vedro (problem byl jen ten ze za nim zustavala cesticka jak za slimakem : ( )
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Hezké vlákno. Já včera viděl člověka, který jel pravo-levý split. :-) Všechny cviky, včetně tlaků vleže na lavičce, nejdřív odcvičil s jednoručkami pravými končetinami, a potom si udělal ještě jedno kolečko na levé končetiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Hezké vlákno. Já včera viděl člověka, který jel pravo-levý split. :-) Všechny cviky, včetně tlaků vleže na lavičce, nejdřív odcvičil s jednoručkami pravými končetinami, a potom si udělal ještě jedno kolečko na levé končetiny. |
to je zlo
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem byl za exota já.
Jelikož jsem si zapoměl kalhoty doma a bydlim 20 km od fitka, tak jsem cvičil v džínách, ještě, že nohy jsme jeli až dneska... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|