Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je borec , chvilku jsem myslel ,že to bylo u nás , 60kg hnědočech na hackenu 20kg a zůstalo to až dole . Když vylezl koukal co stím a snažil se to vytlačit . když zjistil ,že s tím nehne šel pro kámoše a tlačili to oba . Závaží tam nechali
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takeho jedneho exota mame aj u nas.pri cviceni bicepsovych zdvihov s jednoruckami.
lakte si "zaprie" do bedrovych kosti a ide 10 opacok - 3 serie.
zevraj mu to poradil jeho trener aby si nekazil chrbticu.pri snahe vysvetlit mu bicepsovy zdvih, mi povedal aby som nemachroval,ze sa tomu hovno rozumiem a ostal som za kretena.odvtedy sa len na kazdom takom _trenerovi_ smejem a neradim nikomu

chlapec stale seka frajera: 1rok navstevuje fitko a taku istu dobu zdviha rovnake vahy, bez akejkolvek zmeny techniky a zmeny stavby tela (proste nepribral ani gram svalovej hmoty)
riker

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jsem si celkem zvyknul na narcisy kteri si v satne pri prevlikani stoupnou pred zrcadlo a celou dobu se obdivne prohlizi. V posledni dobe ale u nas v posilovne zacina byt v mode ze si tam jeste prinesou fen a 20 minut se fenujou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luuza

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
uz jsem si celkem zvyknul na narcisy kteri si v satne pri prevlikani stoupnou pred zrcadlo a celou dobu se obdivne prohlizi. V posledni dobe ale u nas v posilovne zacina byt v mode ze si tam jeste prinesou fen a 20 minut se fenujou...

To jim možná trochu křivdíš. Venku už není zrovna 2x teplo (ale zima to taky není) a když ven vyběhneš s mokrými vlasy, tak máš velkou pravděpodobnost, že pěkně nastydneš.
clubic

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:

Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně třeba přijde jako hloupost, když se lidi rozcvičují rychle. Většina lidí ve fitu například lehne na bench, vezme osu a odjede úvodní zahřívací sérii jako o závod. Pohyb dolů a nahoru jim zabere asi půl vteřiny na jedno opakování, to celé krát deset.
Já jsem zvyklý si během zahřívačky vždy projet celou dráhu pohybu, pomalu, protáhnout.
Dle mě to spíš kurví šlachy, klouby, no prostě je to na hov*o.
kubaz

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak , je to už skoro horsi nez globalni oteplovani
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja treba nechapu, ze se nekteri nerozcvicuji vubec. Neni to sice caste, ale obcas vidim nekoho, jak prilitne do posilovny, rovnou si nalozi na bench metrak a cvici. Kdyz pominu vetsi riziko zraneni, tak se to musi i podepsat na vykonu. Kdybych si nalozil hned na od zacatku vahu, se kterou cvicim nejtezsi serie, tak si s tim ani neskytnu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... když jsem si všiml, že tak cvičí jeden kluk, kterej semnou chodíval teď cvičit unás, tak jsem mu řekl, že pokud chce cvičit semnou, tak to bez rozcvičování nepůjde... koukal na mě jak na debila a říká. "Tak já to přemístění nepojedu s 65, ale dám 60" ... na jednu stranu sem nevěděl, co mu na to říct, na druhou jsem zas věděl, že mu to sundám a rozvičí se s prázdnou :D tak jel a jak byl spocenej
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky třeba nechápu, když někdo dojde, vezme hned činku a rve tam nějakou váhu.
Na druhou stranu, dynamický rozcvičování mi vyhovuje nejvíc a vím, že když tam dynamika na začátku není, tak to bude stát za houby. Před tím si dám na zahřátí veslo, kde tak nějak rozhejbu celý tělo a s dynamickýma opakováníma začínám na lehkých váhách.
Každýmu vyhovuje něco jinýho.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Izman

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by me zajimalo jakou kritiku bych od nekterych z vas schytal ja :D

A abych jen nespamoval posledni "zhavy" zazitek byl kdyz k nam do posilky nabehnul typek jen ve trenkach s tim ze mu aspon neni vedro (problem byl jen ten ze za nim zustavala cesticka jak za slimakem : ( )
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to izman: tak jestli si nejsi něčím jistej tak vezmi foťák a něco natoč a hoď to sem https://forum.ronnie.cz/cviky-kontrola-prevedenia-vase-videa-sem-t16552.html
Magumi

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezké vlákno. Já včera viděl člověka, který jel pravo-levý split. :-) Všechny cviky, včetně tlaků vleže na lavičce, nejdřív odcvičil s jednoručkami pravými končetinami, a potom si udělal ještě jedno kolečko na levé končetiny.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Hezké vlákno. Já včera viděl člověka, který jel pravo-levý split. :-) Všechny cviky, včetně tlaků vleže na lavičce, nejdřív odcvičil s jednoručkami pravými končetinami, a potom si udělal ještě jedno kolečko na levé končetiny.

to je zlo
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2011 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem byl za exota já.

Jelikož jsem si zapoměl kalhoty doma a bydlim 20 km od fitka, tak jsem cvičil v džínách, ještě, že nohy jsme jeli až dneska...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: