Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitness centrum KH

Shyby
3x 20

Bench press
5/ 80 90
4x 100kg - ... krátký pauzy, ale i tak naštvanej...
10x 80kg

Tlaky s JC v sedě na ramena
6/ 15kg 25kg 32,5kg 35kg 37,5kg

nice, příště až tenhle cvik pojedu, tak zkusím 40kg =)

Upažování v sedě
3x 15x 10kg

Přítahy VC na zadní delty
3x 15x 42,5kg

pecka

Stahování horní kladky - triceps v kleče
3x 20x 20kg

Zdvihy kolenou ve visu

3x15

Rotace s JC
3x 20x 3kg

Rotace s závažím
30/ 10kg 15kg 20kg
+ 20x s osou za hlavou

+ protahování zad, ramen a prsních svalů

lehčí v něčem super - v něčem tragickej - tréning
Před tréningem jsem si dělal rejži ale nechal jsem to na plotně asi 45 minut... hrnec odepsanej... za**aný icq! Takže nádhradní řešení hovězí plátek a mám se dobře...
Jinak bratr dostal 1kg hovězí kýty, tak jdu hledat nějakej recept =) Kdybyste měli nápad, tak PM pls
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak bratr dostal 1kg hovězí kýty, tak jdu hledat nějakej recept =) Kdybyste měli nápad, tak PM pls

S rejzou do mixeru jako spravnej HC bodybuilder
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sakra tie jednorucky v sede som si myslel ze som na to celkom dobre ale v poslednej dobe sa tu vyrojili sami borci 40+ :) co vazia o 10 kil menej :) cool
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
sakra tie jednorucky v sede som si myslel ze som na to celkom dobre ale v poslednej dobe sa tu vyrojili sami borci 40+ :) co vazia o 10 kil menej :) cool

Dík =) je pravda, že pokud jsem na něco pyšnej, tak je to moje mrtvola, moje záda a tlaky s JC na ramena... a na to, na co pyšnej nejsem, tak to je "work in progress" a snad to bude jednou lepší

Drejprde, ale já nejsem HC bodybuilder.... já jsem docela sofťáckej wanna-be-fitnessák. Navíc PM =) Né do logu... takže neprovokuj, nebo začnu mrkat :-*
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen abych nevypadl ze cviku, tak nekdy JR unas v posilce

Kazdopadne JR na ramena pekny
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitness centrum KH

Dřep
5x 56kg
5x 96kg
5x 126kg
3x 136kg
3x 146kg
3x 151kg
3x 153,5kg
3x 156kg - 3reps PR

.... twl, nvm co to do mě vjelo.... svádím to na testosteron.... se hold každej učí a nemá na mě čas a já sem línej :D

Mrtvola
5x 60kg
5x 100kg
5x 140kg - do tohodle nadhmat
3x 160kg
3x 180kg - jelikož sem 3ky nikdy nejel, tak PR
2x 190kg - dal bych to, ale záda by byly naprt... navíc unavenej po dřepech

Pak měly bejt záda, zkusil sem 4 cviky, ale žádnej mě nebavil :D a byl sem unavenej :D

Biceps s JC
12x 12,5kg
10x 15kg
6x 17,5kg
6x 20kg
12x 12,5kg

Předloktí s eZ
3x 12x 30kg

wtf fail cvik :D nvm proč to někdo cvičí

Biceps horní kladka
3x 12x 10kg
8x 15kg...

Výpony v sedě
2x 20x 20kg
2x 15x 25kg

asi nejlepší odcvičení lýtek ever... paráda...

protahování quads a hams

Divnej tréning :D Ale parádní... jsem tuhej
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
.... twl, nvm co to do mě vjelo.... svádím to na testosteron.... se hold každej učí a nemá na mě čas a já sem línej :D

To by mě zajímalo, jaký vztah má hladina tvého testosteronu a tím že na tebe nemá nikdo čas a s tím že jsi líný

U té mrtvoly, co záda? Už u beara s menší váhou jsem si všiml, že jsi je občas dost kulatil, tady to už asi muselo být skoro do půlkruhu ne? Ne dělám si srandu. Jinak celkem dobré na to že to bylo po dřepech.

Btw: "prt" se skloňuje podle slovesa prdět nikoliv prtět , ale tím si nelam hlavu, to jen tak mimochodem.

Naposledy upravil Draper dne so prosinec 17, 2011 8:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Fitness centrum KH

Dřep
5x 56kg
5x 96kg
5x 126kg
3x 136kg
3x 146kg
3x 151kg
3x 153,5kg
3x 156kg - 3reps PR

.... twl, nvm co to do mě vjelo.... svádím to na testosteron. ... se hold každej učí a nemá na mě čas a já sem línej :D

Guru co to jako má bejt, láduješ se bílým práškem bo co
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie, v zimě je prostě všechno bez nálady, takže se člověk musí zabíjet aspoň v tý posilce... prášek zatím není potřeba =) Teda na bench by se hodil, ale tam by stejně nepomohl

Drejpe, záda rozhodně ne ideální, ale furt se to zlepšuje... naštěstí mám křivej jen vršek zad prej, což není omluva, ale je to progress. Každopádně už tam byla moc znát únava...
papaya

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Silný to chlapec!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... v průběhu dne jsem přemýšlel, jak ten tréning (HPM) odjet... nakonec jsem si řekl, že z toho udělám takovej paskvyl, protože si prostě nevěřím na to tak, aby to stálo za to...

No dopadlo to takhle

Push Press
3/ 60 70 75 77,5 80
3/ 75 77,5 80
3/ 75

Bench Press - close grip
3/ 81 91 96 98,5 101
3/ 96 98,5 101
3/ 96

Decline Bench press
3/ 96 101 106 108,5
3/ 101 106 108,5
3/ 101

... závěr k vršku...
evidentně tu mám větší sílu než u tréningu, kterej jsem zkoušel předtím... každopádně i z tohodle mám blbej pocit a moc tomu nevěřím
Hlavně se mi nechce jít s váhama dolů, jak je to v orig. plánu... protože jsem o tom zas moc přemýšlel a prostě v to nevěřím.
Tenhle tréning byl taky docela v pohodě, ALE jde tady taky síla dolů... ALE bavilo mě to. Podle plánu bych měl tohle odjet dva dny zasebou... váhy byly maličko podhozený, takže bych to asi dal, ale nechce se mi. Pojedu prostě TOHLE + Lats a Bicps + Spodek

Assistance work
traps, rear dealts, rhomboids

Front Squat
3/ 80 90 95 100
3/ 90 95 100
3/ 90

... na to, že sem všech 24 reps držel místo nad deltama na bicepsu.... aneb prostě totální masakr a nedokážu to zas udržet = ( ( (

Tricepsový supersérie s gumou
Plyo kliky
Pumpa prsou na stroji - jednoruč

nebudu tomu ani říkat High performence mass, protože nebudu dodržovat všechny principy, protože jsem prostě pusséééééj.... no snad budou výsledky :-/
Primitiv

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, z tebe se stal taky dobrej teoretik. Samý mudrování nad tréninkem a co nejvíc cizích názvů - z toho sval neroste
Rachela

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aky je v tom rozdiel, ci to pise cesky alebo anglicky?
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Primitiv

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Aky je v tom rozdiel, ci to pise cesky alebo anglicky?

To jsem právě nepochopil. Asi to píše pro fanoušky z ciziny.. Nebo to je hra na Ameriku. Jinak už mě nic nenapadá. Ale budu strašně rád, když mi to někdo vysvětlí.
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psat anglicke nazvy cviku mne ani tak nevadi, ale vadi mne, kdyz nekdo a tohle gurujan :) dela casto, pise cesko anglicky normalni text. To se mne kudla v kapsi otevira. Ale samozrejme kazdeho vec, kdyz to ma byt coooool, tak prosim...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: