Boze jak se mi nechtelo, ke konci jsem nemohl skoro dychat, casto jsem vetral v pokojicku a jsem rad, ze jsem to docvicil, aniz bych se podelal Takze zas na ldouhou dobu nemam chut na jidlo od vietnamcu
Po treninku 2 odmeky Increcible Bulku a jidla dneska mene, spis sem dospaval
Čau.
Jak máš to TRX doma připevněný? A kde bereš tyhle cvičební programy? Docela se mi to začíná líbit, možná bych tím doplnil můj trenink. plán.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Cau, s TRX moc necvicim. Upevnil jsem ho za hrazdu na shyby a bylo to v pohode. Jen nemam dost treninku na nej. Tento trenink je od trenera Tony Horton. Ted prave vysla druha verze P90X 2 a tu bych chtel potom zacit cvicit, tak s trx to vidim na potom. Vsechno dohromady nechci michat. Jen musim sehnat kvalitni gumovy expander..to co nabizeji ve vetsine shopu jsou pekny shity
Zacatek je zlo a boj s dychanim nosem, ale pak to bylo lepsi. Jeste do toho mirna bolest leveho zapesti... premahani ma hold nekdy nasledky. Konecne jsem si stahl DVD k TRX Cardio.
Tak tenhle trenink je proste silenost.... kez bych me na neco vice prostoru, porad jsem se bouchal o postel a skrin... asi to vyhodim nekam do pryc at mam vice mista :D (ikdybych mel spat na zemi :D). A ted uz zbyva jen to nejhorsi... dokopat se k uceni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru