_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kdybys věděl, jak se teď tlemím.
Jen jsem čekal, kdy to napíšeš.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ja uz si s tim obcas taky pripadam otravnej a mockrat si rikam, jesti to mam napsat nebo nemam, ale proste mne to neda....
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Fakt? To si ani nepomatuji :) Kdysi jsem tohle cvicival s Bazzym, byl to takovy hybrid mezi tlaky a rozpazkami a nazyvali jsme to tlako-rozpazky, docela dobrej cvik a druhej den jsem z toho mel kozy nasracku.
Nevím jak vypadaj vaše tlako-rozpažky
Jezdím klasický rozpažky asi jak tady strongone (nebo jak se jmenoval, je to on,ne?). Možná je akorát nejedu úplně tak dolů, ale nadloktí mám rovnoběžně se zemí)
Military press
15? * 20 kg
10? * 30 kg
8? * 40 kg
6 * 50 kg - s lehkou pomocí
Dřepy
10 * 30 kg
10 * 40 kg
10 * 50 kg
10 * 60 kg
10 * 70 kg
Shyby
4 sérky - různý druhy shybů
6 * já + 20 kg
Rozpažky speciálně pro drapera :D
12 * 16 kg
8 * 22 kg
8 * 26 kg
8 * 28 kg
Triceps - stahování kladky
4 sérky do 80 kg
Přítahy spodní kladky
10 * 50 kg
10 * 60 kg
8 * 80 kg
Biceps s EZtou
10 * 15 kg
10 * 20 kg
8 * 25 kg
8 * 30 kg
6 * 35 kg
Rozpažky v sedě v předklonu
3 sérky s 10 kg
- poslední trénink letošního roku, spíše ve stylu fullbody Moc dobrý to bylo. Akorát military press strašná slabota jak sem to jel po delší době.
Kvůli Draperovi sem si dneska ještě jednou dal rozpažky, abych teda zjistil jak to vlastně jedu a řekl bych, že dobře. Jedu tak s 16 kg i třeba s těma 28-32 kg. (Ruce mírně pokrčený-celou dobu ve stejným úhlu, a pohyb končím když je nadloktí mírně pod paralel-takže činky zhruba v úrovni koz. Někdy to musím natočit až tam bude mín lidí
Kvůli Draperovi sem si dneska ještě jednou dal rozpažky, abych teda zjistil jak to vlastně jedu a řekl bych, že dobře. Jedu tak s 16 kg i třeba s těma 28-32 kg. (Ruce mírně pokrčený-celou dobu ve stejným úhlu, a pohyb končím když je nadloktí mírně pod paralel-takže činky zhruba v úrovni koz. Někdy to musím natočit až tam bude mín lidí
Ještě mě napadlo, jestli těch 30kg nebereš jako součet jednoruček, tzn. 15+15, to by vše vysvětlovalo.
Mně ten nepoměr výkonu na bp a rozpažkách přijde totiž taky divnej.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Jak nepoměr? 30+30 kg (ano jedna jednoručka 30 kg) je 60 kg... To je kolem 55 % max... Těch 30 kg na rozpažkách už je dost, a nedám to tolikrát kolik bych dal na benchu s 60 kg. Nepřijde mi na tom nic moc divnýho
Tak já to beru podle sebe, protože bych to asi (určitě) nedal, protože mně rvou kozy už 40kg jč při tlakách po 8op. A z tohoto důvodu mi to připadá divný. Toť vše. To neber jako útok. :)
Jo, v pohodě :) Aspoň si připadám, že zvedám hafo Tak asi to bude i rozdíl pokud máš bench 150 kg a nebo jen jak já 107,5 kg.
Nejspíš i minimální rozdíl v technice pár kg udělá. Prostě to zkusím někdy natočit a pak se můžem o něčem bavit, takhle mi to holt budete muset věřit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru