PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za tohle bych ty chuje zaviral, se nedivim ze sou ti mladi kuci tak zblbli tema suplementama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mu to dával za příklad hlavně kvůli chuti, protože se o chuti bavilo, a ta mi prostě přišla zatím asi nejlepší. Ale ať si klidně vybere nějaký gainer 1kg za 1300,-, když na to má.
Azzamat1

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[/quote]

PŘesně tak když mutanta tak jahoda banán, jestli ti není líto peněz a chceš fakt chuťovku doporučiji ti compress big. Konzistence pudinku chuť snad ještě lepší.[/quote]

Tak s tim compress big (banan) teda souhlasit rozhodne nemohu. Me to vubec nechutnalo, pripadalo mi to jako totalni brecka s nahorklou pachuti kvuli zvysene davce BCAA. Moc jsem sacharidaku neochutnal, ale ten byl na sto procent nejhorsi. Jsem zvedav na Mass Gain 14.
8Shade

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se chceš pozvracet tak smíchej mutant mass-vanilka s mlékem. Ono i s vodou je celkem problém to vypít. Oproti vanilkovým proteiňákům mi to vanilku vůbec nepřipomíná. A děláš dobře, že nechceš kupovat ty velký balení nejdřív... já tu chybu udělal :)
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekneme, ze jiste vyrobky a jejich prichute nekomu chutnat nemusi, ovsem psat, ze se z toho nekdo poblije, to mne vazne pripada silne prehnane.
lukinobr

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě mutant mass chutnal.Měl jsem příchuť sušenky a pohoda.A myslim si že i vanilka by byla v pohodě.Taky nechápu ten komentář.Souhlasím s draperem.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minulý týden jsem dojel Mutanta vanilku, hele a světe div se....já se nepozvracel, nevadil mi i když jak jsem tu už psal, Compress BIG je proti mutantovi o dost "krémovější"
Azzamat1

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[Pavelito"]Minulý týden jsem dojel Mutanta vanilku, hele a světe div se....já se nepozvracel, nevadil mi i když jak jsem tu už psal, Compress BIG je proti mutantovi o dost "krémovější"[/quote]

Hehe, jestli ti compress big pripadal kremovej, tak si teda dokazi predstavit jaka pochoutka je ten Mutant
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azzamat1 napsal:
[Pavelito"]Minulý týden jsem dojel Mutanta vanilku, hele a světe div se....já se nepozvracel, nevadil mi i když jak jsem tu už psal, Compress BIG je proti mutantovi o dost "krémovější"

Hehe, jestli ti compress big pripadal kremovej, tak si teda dokazi predstavit jaka pochoutka je ten Mutant [/quote]

TAkový ty názory ... bleee jak to můžeš jíst apod jsme řešili ve školní družine což mi bylo tak 8-9 let ? JÁ ti napsal svůj názor. Jak to vezmes ty už je jen tvoje vec. Sto lidí sto chutí.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ten mutant příjde v pohodě jak chutí tak i složením/cena
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html
noční protein od nutrendu - 92% mic kaseinu

(izolát mléčných bílkovin (92 % micelárního kaseinu), kakao, přírodně identické aroma čokoláda*, zahušťovadlo xantanová guma, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise (Bacillus coagulans, Galactomannans), sladidla acesulfam K a sukralosa.)

věříte tomu složení, nebo ne?

Naposledy upravil guruhonza dne ne leden 08, 2012 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Azzamat1

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak jasne, me v podstate taktez nejde jenom o chut napoje, ale aby to melo patricny ucinek na telo. Chut beru spis jako takovy bonus k tomu vsemu. Compress big je ovsem jako potreningovy napoj neni uplne nejvhodnejsi, jelikoz se sklada z pomalejsich sacharidu, ktere telo nezpracuje tak rychle, jak by bylo potreba. Proto jsem si objednal mass gain 14, ktery ma v sobe jen glukozu a maltu.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html
noční protein od nutrendu - 92% mic kaseinu

(izolát mléčných bílkovin (92 % micelárního kaseinu), kakao, přírodně identické aroma čokoláda*, zahušťovadlo xantanová guma, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise (Bacillus coagulans, Galactomannans), sladidla acesulfam K a sukralosa.)

věříte tomu složení, nebo ne?

co se ti na tom nezda?

Neveril bych, kdyby to byl protein nejake americke znacky se stejnym deklarovanym slozenim za 899kc :) Tady si myslim, ze snad v pohode.
BumbleBee

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam teda tiez jeden problem s chutou a to u Hydro Instant 2kg. Cital som tu na fore ze to ma byt horke a mam pocit ze je sladky, zeby som si kupil fake?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 08, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BumbleBee napsal:
Ja mam teda tiez jeden problem s chutou a to u Hydro Instant 2kg. Cital som tu na fore ze to ma byt horke a mam pocit ze je sladky, zeby som si kupil fake?

Trochu nahořklou příchuť mělo staré Hydro 77, to nové chutná už jinak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: