frozz: u tgu jsem nějak marně hledal jak to správně chytnu . S těma swingama už je mi to jasný. Příště to napravím.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Sem ani nevedel, ze to natacis :-D. Hele klidne si mohl rict a mrkli bysme se na to. Takze priste to poresime. Jinak ja sem si vsimnul, ze to pri tech TGU drzis nejak divne, tak sem si rekl, ze ti to pred dalsi serii reknu a tys uz to pak delal dobre
Reiben tady chudák napíše, že jede TGU poprvé a vy mu tu píšete, že to je nejistý Tak jasně, že to bude nejistý, když člověk dělá něco prvně tak ta jistota na něj asi z nebe nespadne Jinak swingy dobrý, ono když si vezmeš těžší kettle tak to zase bude vypadat uplně jinak a donutí tě to jít víc tělem.
BTW přidal sem si tě na odběr na Yůťube, si poctěn?
cocman: ok díky , budu rád, když se mi na to příště podíváš
oddo: potěší , ale točím spíš sám pro sebe a kvůli kontrole techniky, takže za likama a odběrama se nijak nehoním
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
V pondělí volno. Včera tělocvik ve škole (něco na kruhách + basket), jinak odpočinek. Dnes posilka. Musel jsem trochu pozměnit trénink, protože přišlo moc lidí a nebyla prázdná osa na mrtvolu snad hodinu.
šmrdlání vršku
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Bench s JČ 4x10 - 16 kg JČ
Shyby podhmat 5x3
Tlaky s JČ na ramena 4x6 - 12 kg JČ
Bic. zdvihy s JČ 5,8,8,8 - 16,12,12,12 kg JČ
Franc. tlak s JČ za hlavou 4x10 - 12 kg JČ
Plank 3x65 sec.
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink
- bench OK
- shyby bída bídoucí
- tlaky lehce
- bicáček jsem nejprve trochu přecenil, tak jsem pak musel vzít lehčí jednoručky
- tricák OK
- plank mi dal celkem zabrat
Vcelku dobrý trénink, ale štve mě, že jsem si to nemohl odjet podle plánu. Zítra dám dodatečně spodek, včetně mrtvoly.
WARM UP
Trénink :
Mrtvý tah 8x3 - 75 kg (nadhmat)
Bulharské dřepy 5x10 (na každou nohu) - 14 kg
Výpony na 1 noze 3x12 - 7 kg
Kolečko z kolen 4x6
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- mrtvola lehoučká, příště musím přidat
- bulharské dřepy spokojenost, šly lépe jak minule
- výpony OK
- kolečko jen lehce
Dobrý trénink, ale už se těším na neděli, až si zase zacvičím v LA.GYMu .
Zítra volno.
bulhary :
Přední nohou tak o 30cm dopředu, koleno by nemělo být před chodidlem, ale počítej s tím, že to bude náročnější na stabilitu
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Hnus velebnosti, na konci jsem byl totálně KO a pár minut jsem to musel rozdýchávat, abych se dostal z toho stavu umírání .
Zítra LA.GYM .
WARM UP
Trénink :
Dřepy 8x3 - 85 kg
Přemístění + tlak s JČ 5x4 (každá ruka) - 20 kg JČ
Inverted rows 5x8
Kliky na bradlech 6x5
Kb swings 4x10 - 12 kg
TGU 6x1 - 4 kg jednoručka (nácvik techniky)
TIME: 90 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy daly slušně zabrat, ale byla tam ještě rezervička tak 10 kg (doufám)
- přemístění a tlak výbornej cvik, miluju ho! Jinak ještě ta váha byla celkem snesitelná, rezerva tam je.
- inverted rows šly dobře
- bradla OK
- swingy pořád nic moc, chtělo by to mít kettlebell doma, abych je tak 2-3x týdně zkoušel
- TGU tentokrát jen s JČ. Celkově spíš takový nácvik techniky. Od posledně mi to přišlo o dost lepší. I jsem u toho zamostoval.
Trénink parádní naprostá spokojenost. Ale bylo to fakt celkem náročný, teď když to píšu, tak jsem celkem dost unavenej a těším se na spánek.
Zítra volno.
dřepy:
Jak v horní fázi vždycky rychle propneš ty kolena, au, mě to bolí jen to vidim :) Nemáš s nima problém? Jinak technika z toho co bylo vidět vypadala slušně, jen příště to možná zkus natočit z profilu, ať jdou vidět záda
Já myslím, že to propnutí kolen je úplně normální... a s kolenama problémy (naštěstí) nemám. Jinak příště se to pokusím natočit líp, tohle bylo fakt takový provizorní .
Já myslím, že to propnutí kolen je úplně normální... a s kolenama problémy (naštěstí) nemám. Jinak příště se to pokusím natočit líp, tohle bylo fakt takový provizorní .
Napadlo me uplne to same s tema kolenama, co psal Oddo. Jinak neni zbytecne jezdit to az tak uplne moc hluboko?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mě napadlo taky to samé, nekecám :) když jsem viděl to propínání. Ale jinak si myslím, že dobré, i váha jde hezky nahoru.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nekecejte mu do toho. On si přečetl, že se nemá chodit do selhání a propínat kolena, tak nechodí do selhání a propíná kolena. Jen doufám, že nikde nepíšou, že se maj žrát hovna
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru