|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Serou mě podvodníci. Zareagoval jsem na inzerát na auto a podvodník mě začal šikovně manévrovat do toho, že je v zahraničí a nechá mi auto na své náklady dovézt. Akorát bych musel zaplatit zálohu "nezávislé" společnosti. Docela jsem čumněl jak věrohodně to dokáže vypadat. Tady jsou na ukázku stránky onoho "přepravce"
http://cargo-trans-europe.com/france_contact_us.htm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | MiKra napsal: |
jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš . |
Je pro tebe nějaká novinka že někdo někoho okrade? Vzhledem k tomu že tohle je tam asi jediná přesná informace.
Díky, čokoládu si dám. Obalím si nervy a pak beru v klidu i lidi jako jsi ty. |
heh, nebudeme pokračovat, jsi očividně vůči mě zaujatý, nakonec napíšeš "už si vzpomínám, ten pán si vlastně všecko vymyslel" . Hlavně se tou čokoládou neudav. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 10, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Všechno si nevymyslel, ale myslím že jsem četl že to jeho dožadování se mobilního telefonu spočívalo v tom, že železnou tyčí mlátil na dveře ubytovny pod vlivem alkoholu. Za což si podle mě spravedlivě vysloužil výtřžnictví.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Mablung napsal: | Serou mě podvodníci. Zareagoval jsem na inzerát na auto a podvodník mě začal šikovně manévrovat do toho, že je v zahraničí a nechá mi auto na své náklady dovézt. Akorát bych musel zaplatit zálohu "nezávislé" společnosti. Docela jsem čumněl jak věrohodně to dokáže vypadat. Tady jsou na ukázku stránky onoho "přepravce"
http://cargo-trans-europe.com/france_contact_us.htm |
Zajímavá websajta, takový vycházely z módy před patnácti lety
Asi mají tak velkej votoč, že nestíhaj ani vyrobit stránky |
Já před 15 lety nekupoval auto
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 2:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 2:17 am Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | chci spat.. |
mne se nechce, ale jdu. dobrou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
svalymaly
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:56 am Předmět: |
|
|
chodit do skoly a brigada a chlastacka ,kdo to ma porat stiehat.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | no ja si myslim, ze chlapi v lochu mu daji okusit jeho vlastni meducinku, ti si tam vyhrajou to zas ne ze ne |
pořád nechápu, kde se bere u lidí ten názor, že mezi vězni panuje nějaká "morálka", "spravedlnost". Muklové držej při sobě, ať udělali cokoliv, nesnášej bachaře. Mezi sebou se maximálně nemaj rádi běloši x žlutý, žlutý x cikáni, cikáni x white guys, ale jinak se poperou maximálně o cigára, fet nebo mobil. Určitě nikdo neriskuje zpřísnění flastru apod. kvůli tomu, že jeho spoluvězeň se nechal vykouřit od mladýho kluka. Většina těch cikánů v krimu by to ráda udělala taky, jen na to nemaj koule
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
Ku*va to jsem zase vytočenej, mám celkem málo volnýho času. Člověk mě nahání ať mu reinstaluju PC, říkám OK, zítra v 10. Ještě mu píšu večer v 10, že to v těch 10 platí, že dojdu. Dojdu tam a? Není tam, demence. Něco chci, tak tam kurva pígluju a vyhlížím mě hodinu dopředu, tohle mě nehorázně vytáčí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Ku*va to jsem zase vytočenej, mám celkem málo volnýho času. Člověk mě nahání ať mu reinstaluju PC, říkám OK, zítra v 10. Ještě mu píšu večer v 10, že to v těch 10 platí, že dojdu. Dojdu tam a? Není tam, demence. Něco chci, tak tam kurva pígluju a vyhlížím mě hodinu dopředu, tohle mě nehorázně vytáčí |
Klid, je patek 13. a den jeste zdaleka nekonci, tak si setri nervy, treba bude jeste hur
Ja mel dnes totalne zku*venou noc, jakou uz dlouho nepomatuji. Nemohl jsem usnout, do pul 5 jsem se jen prevaloval a hlavou se mne honily dementni pisnicky jedna za druhou, mozek byl silene nastartovanej, uz jsem byl nasranej, tak jsem sezral 500g baleni cokoladoveho prazeneho musli a par dalsich veci a nejhorsi na tom je, ze jsem si vubec nepochutnal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|