Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě podvodníci. Zareagoval jsem na inzerát na auto a podvodník mě začal šikovně manévrovat do toho, že je v zahraničí a nechá mi auto na své náklady dovézt. Akorát bych musel zaplatit zálohu "nezávislé" společnosti. Docela jsem čumněl jak věrohodně to dokáže vypadat. Tady jsou na ukázku stránky onoho "přepravce"

http://cargo-trans-europe.com/france_contact_us.htm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MiKra

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
MiKra napsal:

jdi si dát radši čokoládu ...
A "střevo" si říkej třeba doma ženě, ale nikomu hned nadávat nemusíš .

Je pro tebe nějaká novinka že někdo někoho okrade? Vzhledem k tomu že tohle je tam asi jediná přesná informace.
Díky, čokoládu si dám. Obalím si nervy a pak beru v klidu i lidi jako jsi ty.

heh, nebudeme pokračovat, jsi očividně vůči mě zaujatý, nakonec napíšeš "už si vzpomínám, ten pán si vlastně všecko vymyslel" . Hlavně se tou čokoládou neudav.
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno si nevymyslel, ale myslím že jsem četl že to jeho dožadování se mobilního telefonu spočívalo v tom, že železnou tyčí mlátil na dveře ubytovny pod vlivem alkoholu. Za což si podle mě spravedlivě vysloužil výtřžnictví.
idoktor

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Serou mě podvodníci. Zareagoval jsem na inzerát na auto a podvodník mě začal šikovně manévrovat do toho, že je v zahraničí a nechá mi auto na své náklady dovézt. Akorát bych musel zaplatit zálohu "nezávislé" společnosti. Docela jsem čumněl jak věrohodně to dokáže vypadat. Tady jsou na ukázku stránky onoho "přepravce"

Zajímavá websajta, takový vycházely z módy před patnácti lety
Asi mají tak velkej votoč, že nestíhaj ani vyrobit stránky
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Mablung napsal:

Zajímavá websajta, takový vycházely z módy před patnácti lety
Asi mají tak velkej votoč, že nestíhaj ani vyrobit stránky

Já před 15 lety nekupoval auto
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chci spat..
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
chci spat..

mne se nechce, ale jdu. dobrou
svalymaly

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pocasko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
svalymaly

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a skola
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
svalymaly

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi jsou hlupi
svalymaly

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chodit do skoly a brigada a chlastacka ,kdo to ma porat stiehat.
elrubio

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
no ja si myslim, ze chlapi v lochu mu daji okusit jeho vlastni meducinku, ti si tam vyhrajou to zas ne ze ne

pořád nechápu, kde se bere u lidí ten názor, že mezi vězni panuje nějaká "morálka", "spravedlnost". Muklové držej při sobě, ať udělali cokoliv, nesnášej bachaře. Mezi sebou se maximálně nemaj rádi běloši x žlutý, žlutý x cikáni, cikáni x white guys, ale jinak se poperou maximálně o cigára, fet nebo mobil. Určitě nikdo neriskuje zpřísnění flastru apod. kvůli tomu, že jeho spoluvězeň se nechal vykouřit od mladýho kluka. Většina těch cikánů v krimu by to ráda udělala taky, jen na to nemaj koule

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ku*va to jsem zase vytočenej, mám celkem málo volnýho času. Člověk mě nahání ať mu reinstaluju PC, říkám OK, zítra v 10. Ještě mu píšu večer v 10, že to v těch 10 platí, že dojdu. Dojdu tam a? Není tam, demence. Něco chci, tak tam kurva pígluju a vyhlížím mě hodinu dopředu, tohle mě nehorázně vytáčí
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v úterý nejtěžší-poslední zkouška ze správka, je toho kotel a ještě jsem se na to nepodíval, asi bych měl začít
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Ku*va to jsem zase vytočenej, mám celkem málo volnýho času. Člověk mě nahání ať mu reinstaluju PC, říkám OK, zítra v 10. Ještě mu píšu večer v 10, že to v těch 10 platí, že dojdu. Dojdu tam a? Není tam, demence. Něco chci, tak tam kurva pígluju a vyhlížím mě hodinu dopředu, tohle mě nehorázně vytáčí

Klid, je patek 13. a den jeste zdaleka nekonci, tak si setri nervy, treba bude jeste hur
Ja mel dnes totalne zku*venou noc, jakou uz dlouho nepomatuji. Nemohl jsem usnout, do pul 5 jsem se jen prevaloval a hlavou se mne honily dementni pisnicky jedna za druhou, mozek byl silene nastartovanej, uz jsem byl nasranej, tak jsem sezral 500g baleni cokoladoveho prazeneho musli a par dalsich veci a nejhorsi na tom je, ze jsem si vubec nepochutnal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: