KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:
Ahoj chci se zeptat o radu. Po Vánocích chci poprvé začít brát kreatin (monohydrát). Nechci ale něco udělat špatně, proto bych prosil o radu, popř o opravu...a taky prosím abyste mě neukamenovali Mám v plánu ho brát prvních 5 dní po 20g rozděleno po 5g ráno v poledne odpoledne a před spánkem. Zbytek měsíce po 5g. Jde mi o to s čím ho dávkovat. Glukopur mám normálně doma jde mi jen o to, kolik ho dávat (polévková lžice+kreatin+0.5l vody) ??? Byla by velká chyba dávkovat ho s gainerem? (Mutant mass) Díky za případnou radu a moc se omluvám, jestli se už na tohle někde odpovídalo, přece jen je tady toho k tomu moc

První i druhá varianta jsou skvělé volby. Ostatně jako všechny osatní. A napiš tady prosím, jak to máš se stravou. Mi je to úplně jedno, ale někdo se určitě zeptá, tak ať mu ušetříš otázku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mladej beda

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:
mladej beda napsal:
Ahoj chci se zeptat o radu. Po Vánocích chci poprvé začít brát kreatin (monohydrát). Nechci ale něco udělat špatně, proto bych prosil o radu, popř o opravu...a taky prosím abyste mě neukamenovali Mám v plánu ho brát prvních 5 dní po 20g rozděleno po 5g ráno v poledne odpoledne a před spánkem. Zbytek měsíce po 5g. Jde mi o to s čím ho dávkovat. Glukopur mám normálně doma jde mi jen o to, kolik ho dávat (polévková lžice+kreatin+0.5l vody) ??? Byla by velká chyba dávkovat ho s gainerem? (Mutant mass) Díky za případnou radu a moc se omluvám, jestli se už na tohle někde odpovídalo, přece jen je tady toho k tomu moc

První i druhá varianta jsou skvělé volby. Ostatně jako všechny osatní. A napiš tady prosím, jak to máš se stravou. Mi je to úplně jedno, ale někdo se určitě zeptá, tak ať mu ušetříš otázku.

Stravu si myslím že mám vcelku dobrou, v rámci možností. Sice sem to nepočítal ale ukázkovej jídelníček: ráno vločky, asi za hodinu piškoty cca 100g na svačinu dost často mám tuňáka v plechovce, cottage, nebo nějaký sýr, oběd školní jídelna ale většinou se snažím si navolit aby to mělo aspoň nějaké nutriční hodnoty tzn nějaká rýže těstoviny apod, svačina většinou sýry, libová šunka a celozrnné rohlíky pokud jsou po cvičení protejn banán piškoty občas nějaká musli tyčinka, večeře většinou nějaké maso, rýže nebo brambory před spaním tvaroh+granko+lžička....není to dokonalý ale doma mě mě v jídle moc nepodporují...sposta věcí jde z mé kapsy...snad pokud se dostanu na vysněnou školu tak to ještě doladím.
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©®

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:
cmtr2©® napsal:
mladej beda napsal:

Stravu si myslím že mám vcelku dobrou, v rámci možností. Sice sem to nepočítal ale ukázkovej jídelníček: ráno vločky, asi za hodinu piškoty cca 100g na svačinu dost často mám tuňáka v plechovce, cottage, nebo nějaký sýr, oběd školní jídelna ale většinou se snažím si navolit aby to mělo aspoň nějaké nutriční hodnoty tzn nějaká rýže těstoviny apod, svačina většinou sýry, libová šunka a celozrnné rohlíky pokud jsou po cvičení protejn banán piškoty občas nějaká musli tyčinka, večeře většinou nějaké maso, rýže nebo brambory před spaním tvaroh+granko+lžička....není to dokonalý ale doma mě mě v jídle moc nepodporují...sposta věcí jde z mé kapsy...snad pokud se dostanu na vysněnou školu tak to ještě doladím.

Teďkom nikdo snad žádné kecy mít nebude. Teda vlastně jo, ať si koupíš protein a ne kreatin. Ale neměj z toho žádnou hlavu, kup si kreatin a uvidíš
mladej beda

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak snad na narozky...21ho ledna :D muj financni rozpocet je bez brigady nadne...kvuli mature zadnou nestiham...ale tak ted mam 7kilo gainera aminokyseliny b komplex a hromadu vitaminu tak to bez toho protejnu snad mesic vydrzim :)
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:
tak snad na narozky...21ho ledna :D muj financni rozpocet je bez brigady nadne...kvuli mature zadnou nestiham...ale tak ted mam 7kilo gainera aminokyseliny b komplex a hromadu vitaminu tak to bez toho protejnu snad mesic vydrzim :)

Jo vlastně, na gainer jsem zapomněl. Tak to máš v klidu. Ony kecy, že tělo potřebuje minimálně 2gramy bílkovin/kg, aby dokázalo tvořit svalstvo, jsou taky mírně ujeté Tak zdar a sílu
mladej beda

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky chlape
Adam K

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem na internetu názor, že příjem velkého množství glukózy s kreatinem zvýší kyselost v žaludku a kreatin se tim z větší části znehodnotí. Je to kravina, nebo na tom je kus pravdy? Není rozumnější ke kreatinu pro jistotu brát jedlou sodu?
ssteav

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslíte o Creatin ethyl ester malate bude to taková pecka jak píše výrobce?
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeptám se jako kokot, protože jsem někde ve starém článku četl, že kreatin a bublinková voda se moc rádi nemají, ví o tom někdo něco? :)
Nemyslím míchat kraáč a sodovku, ale spíš jestli nevadí, že při tréninku piji sodovku, když užívám kreatin?

btw: sodovku piji, jelikož když jedu třeba nohy, tak mi není tak na blití jako z normální vody.
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkousel nekdo komu "nefunguje" klasickej monohydrat Crea tronu?
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
zkousel nekdo komu "nefunguje" klasickej monohydrat Crea tronu?

Vim o nekolika lidech, co to zkouseli a fungoval jim pekne, ovsem vetsinou dvojnasobne davkovani, coz je trochu draha sranda vzhledem k tomu, ze kdyz si ke klasickemu monohydratu budes davat obycejnou jednou sodu, tak budes mit teoreticky to same.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem to tu psal dříve - chtěl bych vědět jaké konkrétní rozdíly jsou mezi monohydrátem, alkalynem a ethyl esterem.
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud vim, tak kre alkalyn je prave mono se sodou.. ethyl ester netusim a nidky sem nemel
Zeck

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 9:01 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

cau cau mam dotaz ohledne Crea Pure Ethyl Ester a jeho ucinky na ledviny,jatra.Tenhle kreatin beru poprve.Mam 80 kg ale nekde sem se docetl ze pri vyssich davkach zpusobuje komplikace.Chci se zeptat jestli je davkovani 3 kapsle pred a 3 po treninku v poradku? predem dik za odpovedi,chci si byt na 100% jistej ...
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: