Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooj kamaráde netuším, teraz je to učenie, učenie, učenie, bežím práve na tréning riadne sa odmrtvoliť. Potom vo februári sa uvidí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela: však to je dobře, můžeš být rád =) vždy máš tu klec k dispozici, takže klídeček a cvičit

Jinak když někdo předemnou cvičil ve stojanu na dřepy, nebo v kleci, něco, co se tam prostě necvičí a já tam potřeboval, tak vždy stačilo říct (ať je to chlap mladej starej hubenej tlustej namakanej) a nikdy nebyl problém a šli jinam.
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Rachela: však to je dobře, můžeš být rád =) vždy máš tu klec k dispozici, takže klídeček a cvičit

Jinak když někdo předemnou cvičil ve stojanu na dřepy, nebo v kleci, něco, co se tam prostě necvičí a já tam potřeboval, tak vždy stačilo říct (ať je to chlap mladej starej hubenej tlustej namakanej) a nikdy nebyl problém a šli jinam.

pokud mas inteligentni a slusny okoli neni problem :D horsi kdyz narazis na blbce co se na tebe diva jak na vola proc ho otravujes kdyz si prave predpisove posila zada do duchodu, popripade drti bicepsy
Bombay

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, to jsi mi připomněl jednoho týpka u nás.

Cvičím, cvičím, on dojde, zeptá se, kolik ještě pojedu. Já na to, že třeba dvě série. A on prostě dál stojí maximálně metr ode mě, dívá se na mě a čeká.
Je to supr pocit jet třeba mrtvolu nebo dřepy, když vám maník stojí takřka v intimní zóně a civí na vás
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Cvičím, cvičím, on dojde, zeptá se, kolik ještě pojedu. Já na to, že třeba dvě série. A on prostě dál stojí maximálně metr ode mě, dívá se na mě a čeká.
Je to supr pocit jet třeba mrtvolu nebo dřepy, když vám maník stojí takřka v intimní zóně a civí na vás

bud rad ze jen civi :D predstav si ze by ses pri MT podival do zrcadla na nej a on me takovej ten uchylnej pohled zamerenej na tvuj zadek zkus pak tu osu polozit
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja treba jsem hodne alergickej na to, kdyz na me nekdo u cviceni zamerne kouka.
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Jakožto celebritě by ti to už mělo být celkem u prdele ne?
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
madball napsal:
Draper napsal:
madball napsal:
A neviděl jsi ho někdy benchovat? Jestli jo, tak má takovou "zajímavou" techniku a určitě to bude on. Krom toho, že je teda obrovskej.

Ja ho videl tak naposledy pred rokem a pul, zadnej mladoch a takovej vetsi plesoun, myslim.

Tak to asi bude nekdo jinej, ten vlasy ma. Ale ta technika bp je dost silena. Pod nohy si da lavicku, aby je mel vys, cinku odrazi pupkem nahoru s odlepenou prdeli. Ma dokurveny rameno, mam pocit, ze z armwrestlingu, takze mu clovek musi podavat cinku, protoze si ji sam nepoda a to cvici tak se 150 - snad i 200kg. Nechapu. Na bicak o koleno tam myslim taky prave mival 55ky.
Ale jeho sparing je holohlavej a cvici podobne, takze by to mohli byt oni.
Jako silu maji oba, ale ten styl cviceni mi pripada dost riskantni.

Ty už jsem dlouho neviděl. Takhle dlouho cvičit nebudou, teda jestli už nedocvičili Takhle asi nějak vznikají hospodské historky o tom jak "zamlada předtim než mě chytlo rameno sem tlačil 200 na benč" Vůbec BG exoty přitahuje. Minulý týden jsem se pokusil cosi poradit nějakýmu člověku, co se snažil tahat mrtvolu s takovým kočičákem, že mě bolely záda jen jsem to viděl. Jeho slovenskou odpověď už asi nerozluštím ani se slovníkem, ale asi to mělo znamenat něco ve smyslu, že když tomu nerozumím, tak co se starám. Potom ještě nějakým holkám, co tam mohli být tak podruhé jsem řekl, že si ubližujou. No těm jsem nestál ani za didoprdele. Tak jsem ze svojeho samaritánství zas na čas vyléčenej

Takovej je tam víc:) Já odolávám a seru na ně,jen čekám kdo se tam složí.

Nejhorší je takovej kudrnatej,tváří se jak vrah, to mě bolej záda jen z toho co tu hrůzu vidim.

Draper: Buď rád že tě někam nezvou
e-witch

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Bombay napsal:

bud rad ze jen civi :D predstav si ze by ses pri MT podival do zrcadla na nej a on me takovej ten uchylnej pohled zamerenej na tvuj zadek zkus pak tu osu polozit

ten pohled znám
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nejhorší je takovej kudrnatej,tváří se jak vrah, to mě bolej záda jen z toho co tu hrůzu vidim.

Neni to Slovak?

citace:

Ja vim,treba na plavani.
Btw uz jste byli

Mimochodem, nevim jestli jsem to uz psal nebo ne, ale nedavno jsem cekal na sprchu a zaroven tam cekal i jeden borec, taknejak se s nim znam podle videni, ale nejak se s nim moc nevybavuju. Ja mel na sobe trenky, on byl nahej a oba sme cekali , no to je jedno On porad tak divne koukal a najednou na me: Jak se mas? Jako dobre, chapu ze se chtel mozna bavit nebo nevim, o co mu slo, ale kdyz se me nahej chlap ve sprse pta, jak se mam, tak nevim, co si o tom myslet. Ja jsem celkem hodnej, tak jsem jen dost neprijemnym hlasem a vyrazem ve tvari (coz vis, jak se umim tvarit, kdyz jsem nasrnej ) rekl: Coooo? a nechapave jsem zakroutil hlavou. To by me ale zajimalo, co by udelal takovej Bazzy, kdyby se ho nekdo v teto situaci zeptal. To by myslim borec skoncil minimalne na parkovisti pres posilovnou.
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Hm chces rict, ze kdyz by ti tohle stalo za zadkem http://www.sexymyspacehotties.com/pics/CorrieLoftin2AO2K.jpg
a prislo to za tebou jestli se muze chvili divat tak ze by jsi na ni zakricel: "Jdi do ...... ted cvicim!!"

No nevim nevim jestli by jsi na to mel koule :D

(jinak take nesnasim cumily)
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Neni to Slovak?

citace:

Ja vim,treba na plavani.
Btw uz jste byli

Mimochodem, nevim jestli jsem to uz psal nebo ne, ale nedavno jsem cekal na sprchu a zaroven tam cekal i jeden borec, taknejak se s nim znam podle videni, ale nejak se s nim moc nevybavuju. Ja mel na sobe trenky, on byl nahej a oba sme cekali , no to je jedno On porad tak divne koukal a najednou na me: Jak se mas? Jako dobre, chapu ze se chtel mozna bavit nebo nevim, o co mu slo, ale kdyz se me nahej chlap ve sprse pta, jak se mam, tak nevim, co si o tom myslet. Ja jsem celkem hodnej, tak jsem jen dost neprijemnym hlasem a vyrazem ve tvari (coz vis, jak se umim tvarit, kdyz jsem nasrnej ) rekl: Coooo? a nechapave jsem zakroutil hlavou. To by me ale zajimalo, co by udelal takovej Bazzy, kdyby se ho nekdo v teto situaci zeptal. To by myslim borec skoncil minimalne na parkovisti pres posilovnou.

Ty mi něco řikej

Copak já vim jestli je slovák.
idoktor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
idoktor: zvládl bys naučit techniku mrtvoly bez toho, aby šla váha o 75% dolů?

Konkrétně toho člověka ne. Ale on neměl na to aby tu mrtvolu dal s prázdnou činkou. Ovšem je spousta lidí, kteří cvičí dlouho a relativně dobře. A přece jím něco unikne, protože se na ně nikdo nedíval a oni na sebe ze všech úhlů nevidí. Tam nějaká korekce nepřinese žádný markantní pokles výkonnosti a z dlouhodobého hlediska je to plus.
idoktor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak přidám ještě jednu historku, ale ta je spíš úsměvná. Když jsem kdysi hlídal přes léto na Machině, tak tam jezdíval na kole pan docent. Bylo mu jistě přes 80 let, ale bušit chodil. Mám ale podežření, že měl alzheimra a jaksi zapomínal, že už mu není 30. Rozcvičil se na benči s prázdnou činkou, pak naložil 80, zdvihl ze stojanu pustil dolů a činka ho zamáčkla. Pokaždé to z něj někdo tahal, ale mohli jste si být jisti, že příští návštěvu zas bude chroptět pod tou osumdesátkou
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry musím to sem hodit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: