|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Primitiv
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ty kliky na bradlech jsou strašná tragédie. I průměrnej necvičící člověk jich musí udělat víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Ty kliky na bradlech jsou strašná tragédie. I průměrnej necvičící člověk jich musí udělat víc. |
Ja se vsadim, ze Reibenovi trva kazde opakovani cca 20 sekund :), protoze to jede ultra pomalu v maximalnim rozsahu pohybu, kdyby do toho ale dal trochu dynamiky, tak by jich udelal urcite vic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Jinak jak tu všichni vzpomínáte reibenovu pomalou techniku ... když jsem tenkrát listoval Velkou knihu opakování, zaujaly mě celkem dá se říct alternativní metody tréninku .... tou první byla metoda 100 opakování a tou druhou byla metoda pomalých opakování, kdy se jedno opakování provádělo až deset sekund :D ... tak reiben využívá asi i této metody :)) ... každej má svůj styl :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
já jel naschvál 5,5,4,4 nebylo to na krev nebo tak něco, prostě jen lehce, nevím, co furt mě takhle hrotíte  . Jinak souhlasím, že ty kliky (a celkově cviky s vlastní vahou.. shyby atd..) jsou tragédie, ale hold musím se s tím smířit. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | já jel naschvál 5,5,4,4 nebylo to na krev nebo tak něco, prostě jen lehce, nevím, co furt mě takhle hrotíte . Jinak souhlasím, že ty kliky (a celkově cviky s vlastní vahou.. shyby atd..) jsou tragédie, ale hold musím se s tím smířit. |
Fakt ale teda nechapu, proc sis jich nedal vic, kdyz to nebylo zdaleka na krev a jen tak lehce... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | .. tragédie, ale hold musím se s tím smířit. |
Trošku loser talk ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
tím jsem nechtěl říct, že se na tom nepokusím zapracovat, ale prostě od 1. pohledu je jasný, že ve cvikách s BW nebudu nikdy kdovíjak dobrej. Někdo ani nemusí cvičit a dá 20 čistých shybů, 20 kliků na bradlech atd..
edit: draper začně například po 100 letech cvičit kliky a hned dává 300 opak. v 1 tréninku, kdežto já i kdybych měl natrénováno tak se k takovým číslům prostě nedostanu. Nechci se vymlouvat, ale tohle je prostě i záležitost nějakých genetických předispozicí. Kdo říká, že ne, tak lže sám sobě.
Já byl vždycky ve všem podprůměrnej, co se síly, vytrvalosti, výbušnosti a všeho ostatního týká. Dřív než jsem začal cvičit, tak třeba v tělocviku jsem byl vždycky mezi posledníma. Teď jsem spíš takovej nadprůměr, ale jen díky tomu, že takhle cvičím, jinak bych byl hrouda hoven, co by neudělala ani 10 kliků.
Od základu jsem prostě fyzicky slabej a pomocí cvičení se s tím snažím něco udělat. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne pá leden 20, 2012 9:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky byl dítě, co jen koukalo na televizi a žralo snickersky. Vzpomínám si, jak mě tělocvikář trestal 10 klikama a já jich nebyl schopnej. Je pravda, že cvičim o něco dýl než ty, ale kliky na bradlech dělám po dvaceti při necelých 100 kg BW
Edit: Pointou tohoto příspěvku má být vyvracení toho, čemu se zde říká ''genetika''
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Ty se toho moc bojíš, u všeho taková rezerva. Já vim, že jsi tady říkal, že nikam nespěcháš, že máš na cvičení celej život, ale kdyby jsi se měl tímto řídit třeba na střední škole nebo já nevim, tak budeš studovat do čtyřiceti.  Třeba se jenom podceňuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Reiben - co hledat třeba příčinu v dětství? Dělal jsi aktivně nějaký sport kolem 5,6,7...14let? Tam se nejvíce utváří rozvoj těla ve všech směrech, tzn. je rozdíl mezi klukem, který nikdy nedělal žádný sport aktivně (a pravděpodobně nemá sílu, stabilitu, rychlost, koordinaci pohybů) a klukem, který třeba hraje od 7let aktivně hokej, fotbal, basketbal. To jen takový nápad... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Vravis ze niekto tam bez cvicenia nasupe 20 zhybov - ee, tomu never. Ty si daj hlavne nejaky realisticky ciel trebarz 8-10 zhybov. Aj to bude tazky nadpriemer. Stazujes sa ze si od prirody slaby. Jasne kazdy ma nejake limity ale ty sa k tym svojim nechces ani priblizit. Jednoducho malo tlacis na pilu. Co by sa take strasne stalo keby si trebarz tie kluky na bradlach isiel raz aj do zlyhania? Ubudne z teba alebo co? Druha moznost je ze to mas proste nahaku a takto ti to vyhovuje potom sorry a ignoruj moj koment.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so leden 21, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
Jeden citát pro tebe: | citace: | | "If you don't dread going to the gym then you're not training hard enough." | Z mého pohledu se s tím taky hrozně šmrdláš. Já byl měsíc a půl nemocnej, síla mi slušně opadla, ale během dvou tejdnů už cvičim stejný váhy jako ty a to jsme předtim byli ve všem tak nastejno (ty lepší dřep, já trošku mrtvola), ještě když jsme jeli stronglifts. Řikam to proto, že za tu dobu už jsi mi mohl krásně utéct ve všem. Nevím jestli se těch větších vah bojíš nebo čím to je, ale řeknu ti, že takový přístup co máš je velmi špatnej v životě obecně.
Vymlouvat se, že něco je tvoje slabina neznamená to předem vzdávat. Taky mám úchop jako pětiletý dítě, shybů jsem nikdy moc nedal (běžně tak 5 vlastní vahou), ale když jsem jel P90X, kde se cvičilo 90 dní (hodně často různé variace na shyby), tak jsem končil na 12 širokejch v kuse... Nikdy nebudeš třeba tak silnej jako draper, ale musíš se porovnávat sám se sebou (o kolik si se zlepšil od minule apod.). To samé kliky na bradlech, teď jich dam sice tolik, co ty, ale když se na ten cvik zaměříš, budeš ho jezdit pravidelně, tak za chvíli prostě 15 v kuse neni problém (vyzkoušeno). Nejde to ale stylem, jakym k tomu aktuálně přistupuješ... Předtim sis stěžoval, že máš mrtvolu slabou a bylo to jen tím, žes jí prostě necvičil dostatečně.
K tomu mi napadá otázka, když jdeš do posilovny, co je tvým cílem? odcvičit si trénink aby se neřeklo, nebo se snažit zlepšit a dát do toho všechno? Viz například minulý zápis mrtvola easy... tak když je easy a jedeš trojky 8 sérií, proč nezkusit po první sérii trochu ještě navýšit? Nikdo neřiká, že musíš odjet všechny série s konstantní vahou, když jí nedokážeš nastavit tak, aby to za něco stálo)
EDIT: Vím, že mi na to asi neodpovíš a pojedeš si dál svou, ale zkus se nad tím alespoň chvilku zamyslet... To, že ti do toho tolik lidí mluví asi o něčem svědčí...
Naposledy upravil 8Shade dne so leden 21, 2012 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 21, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Reiben má na všetko v hlave veľký master plan s predom vyrátanými percentami na 5 rokov dopredu, takže pozor, pozor... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|