Vim panove na co narazite, takze Vam to nevymlouvam
Jak si Drape napsal jeden cas to bylo solidnejsi, pak se ozvala koza a kyla lupla.
Ted to bude placani a boj s casem.
Cile mam, ale nechci to zakrilnout, rozhodne chci jit na 100kg, zacit slusne a pravidelne jist kombinovat doplnky, v nedeli jdu za Dusinem to probrat co, jak proc.
To by bylo fajn a doufam, ze nas tu vsechny prekvapis. A az ty si stanovis nejake poradne cile, tak si je stanovim i ja, protoze jak je vidmo, uz par mesicu me cvicni nema zadny smysl.
A tady mas za odmenu jednu vzpominkovou motivacni fotku. Jak ti to na tom kole pekne sluselo
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kua, Draper, ty musíš mít doma zvláštní hdd jen fotky a videa lidí z fóra.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Kua, Draper, ty musíš mít doma zvláštní hdd jen fotky a videa lidí z fóra.
Obcas projizdim stare logy a kdyz narazim na neco, co by se eventuelne nekdy dalo pouzit, tak si to stahnu :). Nerikej, ze Arnie na rotopedu neni svym zpusobem unikatni kousek vhodny do sbirky
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já třeba nechápu smysl peck decku v rozsahu 4-6 op ., cvičení rukou v každym tréninku, téměř necvičení zad a nohou (určitě by se našly cviky, u kterých ho kýla neomezuje) atd.
Mně je do toho hovno, jen mi přijde, že to je trénink špatnej i pro 15 letýho rukaře, natož pro člověka, co už cvičí pár let.
Presne tohle jsem mu tu nedavno psal, taky nechapu smysl peckdecku nebo protismerek cvicit takto "silove"....nebo treba nechapu, po pauze navic po zraneni kozy a hned tam rval vahy pro 3-5 opakovani a dalsi veci...
Arnie: jednu dobu to uz vypadalo celkem nadejne, zacal jsi cvicit pravidelne nohy i zada, dokonce obcas i nejaky vyssi pocet opakovani a mel jsi ten trenink celkove takovy pestrejsi, dokonce jsi chtel udelat i neco se svoji fyzickou, ale ted je to takove, ze si obcas jdes zacvicit a z toho vzdy jen prsa a ruce, pak zase nic. Vahy sice zvedas hodne slusne (u toho co te bavi) a ty ti muze kdokdo zavidet, ale pokud neni tvym prioritnim cilem sila a hlavne sila na benchu, tak bych ten pristup ke cviceni zmenil. Myslim, ze i pro prakticky zivot by to bylo prinosnejsi. Podivej se treba na Pavlacb (kdyz teda pominu, ze necvici nohy!!) nebo na dalsi
A vubec, jake jsou tve aktualni cile?
kód:
Mate to težké, co je nesmyslné cvičení, to které na mě funguje ? Od ty doby co davam prakticky každej trenink ruce, tak sem se na ne rapidne zlepšil (silově, objemově). Mam pacičky, jak modelka, a nebyl sem nikdy schopný u nich udělat progres.
Možná je to sprostý vůči ostatním co kvalitně/pocitvě cvičí, ale mě prostě tlakový cviky jdou nejlíp, když nebudu rok cvičit, 150 na bench dám, ale o tom to není.
Drapere, dle mě ty máš zase uchvatný tahový cviky, tam je vidět, že tě to baví a je to tvoje doména.
kód:
Samozřejmě necvičení ostatních partíí, to je jen výmluva, to paltí pro všechny. Vše se dá jet, o tom žádná. Já sem prostě opatrnější, nerad bych zase skončil pod kudlou, jen proto, abych tady napsal v logu dal sem 220 na MT, už me to za to nestojí.
kód:
Drape, ad fotka, kde si to vyhrabal, to snad ani není pravda :) na moji obhajobu, jen řeknu, že ty kola už byly rozbitý
Jo a sem tam o 10kg lehčí než Jirka, ať se to zdá nemožné :)
kód:
Jinak by mě zjímalo, co máš ty za druh vyhoření, že te nic nebaví a nemáš motivaci, viz tvuj članek.
kód:
Neco chystam, co, o tom jen v SZ a max s tebou :) Vse bude dle času, pač ještě nemam ploty, budu dělat terasu a dalši veci, co tady lidi nechapu, protže posilovna, je pro ne na prvnim a poslednim miste:)
sobota 12.10.2012
S časem, je to na štíru, nestíhám, do baráčku se montovali světla, což je super a dokopal sem se k nakoupení doplňků, od dubna planuji zacit
cvičit pravidelně a cíleněji. Plánuji 3 měsíce s doplňkama.
Co me doslo, co sem schrastil: Glutamine - 1kg
Taurine - 0,5kg
Lecithin -
HMB - 0,5kg
BCAA - 1kg
Creatin Monohydrat - 1kg
B komplex
Daily vitamin
Omega 3-6
protodioscin - 50% 4x90tb.
caffeine - 100g
Protein 80% 10kg - cookies and cream, banana.
parní hrnec :)
Nejaké doplňky plánuji, ještě do dubna sehnat, nebo zvýšit množství
sobota
Dneska jsem si rikal, ze bych mohl neco natocit, kdyz bude malo lidi, no moc malo jich nahle nebylo. Koukali na me, jak ne exibicionistu co se zeslika v zupanu : ( ja vedel, proc tohle nepraktikuju, to zas bude/bylo keců.
Triceps spolecne s bicepsem, zadny zazrak ale toršku odjeto.
Ted nejaky videjka z treinku je to snad vubec moje prvni, nejsem v zadny forme, postihnutej vanocema, no ale at se obecenstvo zasmeje. Drape opet nesmej se a spec pro tebe, jo pritahnu se, jo je to shyb, jo líp to nešlo
10x52 JR nahoru
Naposledy upravil Arnie_one dne so únor 18, 2012 7:34 pm, celkově upraveno 2 krát
Jen takovej detail, pak sem ty videa nezapomen hodit
Kua hazis si s tim jak kdyby to melo 22kg a ne 52 (kdovi jeslti to nejsou nejaky plasotvy kotouce )
A ten shyb je kde?
A co to je za fitko?
čtvrtek
Dneska sem si říkal, že bych konečně mohl dát nohy apson lehce, proste se na ne nevyprdnout, udelalo se me po nich pekne blbe, jestli se me to na treninku stalo jednou v zivote, je to moc, normalne se me navlilo a chtelo hazet šavle.
20 min po treninku, jsem si u našich zmeřil tlak, mel sem 150/75 a 111 tepu.
kolo
10min - 6km
nohy
Bez paus, lýtka a předkopávání
předkopávání
10x75
10x70
10x65
10x65
10x65
10x65
10x60
10x55
10x50
10x45
10x45
To me poser, tebe malem zabije par serii predkopavani
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru