|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Deadlift napsal: | | Ve fitku by měl mít každý obuv s pevnou patou - žádné žabky ani sandály. Dost dobře si nedokážu představit dřepy nebo mrtvý tah v žabkách. |
Oni tihle lidi naštěstí ani jedno z toho necvičí |
By jsi se divil :) teda jen nekteri a jsou to zhavy adepti na video do teto sekce. kdyz jsme se jendoho ptal proc necvici MT bos a nebo v botach, tak mi rekl protoze se mu nepoti nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska u nás kluci jeli 35minut biceps, izolovaně o lavičku :) Potom si vzali rovnou osu a ezetu a pokračovali dále, v procvičování tohoto posvátného svalu :) Viděl jsem to poprvé takhle na vlastní oči. Chodí k nám sice jeden klučina, který cviči podobně, ale zařazuje k tomu i prsa. Takhle to byla premiéra :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 11:55 pm Předmět: |
|
|
moc tomu nerozumím ale proč nejde cvičit mrtvola v ponožkách?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
Divil by jsi se. Spusta lidí v žábách, stejně tak na boso, dělá i mrtvolu, i dřep.
Ono na každém si najdete svoje.
Dobytkům smrdí nohy nejen na boso, ale i v žábách, stejně tak některé uzavřené boty pánů cvičenců asi potkávají stále stejné upocené ponožky, takže smrdí fakt pekelně.
Chodit na boso/ponožky bych se bál, bo mám štěstí na skoplé malíčky, často to klouže na kobercích ve fitku a celkově chodit na boso mi přijde...prostě divné. Přijde chlápek 100kg, nabouchaný, zvedá tuny a ťapká si tam v ponožkách. K nám teda ponožkáči chodí maximálně do váhy tak 70kg.
Sám používám tak kritizované žáby. Na mrtvolu a dřep si beru pevné boty, ted přes zimu občas i na jiné cviky. Nohy mám čisté, žabky taky, v létě to příjemně větrá, neklouže, takže asi tak.
Pevné boty jsou klasika, kterou nikdo nic nezkazí, pokud je ovšem občas větrá a pere. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so leden 28, 2012 8:43 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
chodit na boso mi přijde...prostě divné. |
proč divné? Je to naprosto přirozený. Jen dnešní lidi jsou už natolik zdegenerovaní, že ani bez těch bot si neuměj představit, že by cvičili.
Co se týká nějakých zranění. Pokud člověk není úplné tele a trochu dává pozor, co dělá, tak se mu nic nestane. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Pokud člověk není úplné tele a trochu dává pozor, co dělá, tak se mu nic nestane. |
Doplnil bych to o: Pokud člověk není prase a dbá na hygienu, nikomu by neměl vadit.
A at si tedy každý cvičí v čem chce. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Bombay napsal: |
chodit na boso mi přijde...prostě divné. |
proč divné? Je to naprosto přirozený. Jen dnešní lidi jsou už natolik zdegenerovaní, že ani bez těch bot si neuměj představit, že by cvičili.
Co se týká nějakých zranění. Pokud člověk není úplné tele a trochu dává pozor, co dělá, tak se mu nic nestane. |
Znova. Co se cvičení týče, cvič si klidně na jehlových podpatcích. Co se podlahy týče, jehly i na boso zakazují vlastníci fitek. Jehly dělají v podlaze díry a přes ponožky jde pot na podlahu ve zvýšeném množství. Pot z koberce nedostaneš, takže jí majitel musí vyměnit dříve než by musel normálně. A to není levné. Pokud by měl někdo gumu na celé podlaze, bylo by to asi jedno. Ale jakmile je tam koberec, měl by tě v ponožkách vykopnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so leden 28, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
jj, "vstup jen v pevné obuvi", máme na dveřích, což chápu ... dost lidí si tam i tak "rozhazuje sandály", ale pokud přímo neusilují o Darwinovu cenu, nikdo jim to nevytýká
... jinak na boso chodím a doma cvičím ráda, ale do přirozeného to má asi tak daleko, jak úplně rovná, tvrdá podlaha k trávníků
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so leden 28, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Reiben napsal: | | Pokud člověk není úplné tele a trochu dává pozor, co dělá, tak se mu nic nestane. |
Doplnil bych to o: Pokud člověk není prase a dbá na hygienu, nikomu by neměl vadit.
A at si tedy každý cvičí v čem chce. |
No a přesně proto jsou v hodně posilovnách ty zákazy - protože tohle je utopie
|
|
| nahoru |
|
 |
Juryk

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem v podání našeho cikánského favorita viděl tak neuvěřitelnej cvik, že asi budu muset říct ženě, aby mě při tom natočila, protože neumím popsat provedení. Pracovně jsem to ale nazval stahované šoustání kladky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem viděl vylepšenou variantu cviku vodňanské kuře kdy se při každém mávnutí křídly cvičenec krkem předklonil co nejvíce, takže vypdal jako labuť ...tedy až na to, že po něm důchodci neházeli tvrdé pečivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
S tou folii to dělali dříve i profi kulturisté viz. V. Taylor. Předpokládali tak vyšší efektivitu spalování tuku při aerobce. Tj. obalili se třeba před pásem nebo kolem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 01, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku. |
Je to hnusný, ale hned seřvat a pořádně. Děcko ne, to z toho nemá rozum, ale rodiče by měli mít. Tohle tam prostě nepatří. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|